Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

neatza gagici!
clara e cam racita, cam maraita si cam somnoroasa.
pe mine m-a apucat melancolia... gandidu-ma ca anu trecut pe vremea asta abia intrasem in concediu si aveam toata casa cu fundu in sus, eram cu o burta imensa la purtator si incepea sa se incalzeasca vremea.
oare era mai cald sau imi era doar mie fiindca aveam niste calduri.. mama-mama. anyway... m-a apucat asa, nostalgia dupa perioada aia. acuma stiu ca chiar de-as ramane iar gravida, n-ar mai fi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

moama.... ce liniste e pe aici..... sau v-ati mutat iar si nu stiu eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor am intrat sa va salut si sa va pup

ieri am avut ore- a zburat ziua imediat si acum ma pregatesc pt un seminar de la 6

citesc maine la cafea tot tot

anda, sanatate multa fetitei am vazut ca e racita-doar ultima pagina am citit-o

ma duc pupici, il am pe tata la mine de ieri

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara, stup. Intru doar sa va dau vesti, apoi daca am timp in seara asta mai si recuperez, daca nu, maine. Noi am avut un deces in familie si net lipsa vreo 3 zile.
Ioana e f maraita, are gingia f umflata, dintisorul se vede dar nu a spart inca. Sunt in stare sa dorm o saptamana daca as avea cum.
Va pup pe toate.

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

La multe lunite inainte Eliza si Tiana Maria!

Kiralina..ma bucur ca sunteti ok si ne-ai dat numai vesti bune!
Ely..multumesc!
Badriana..eu inca nu am reusit sa intru pe mailul comun ca sa admir pozele.Voi intra dupa ce termin de scris!Multa sanatate lui Andrei!
Raluca_ioana..tin pumnii ca febra sa fie de la dintisori!Lui Darius i-au iesit primii 4 dintisori in 3 sapt!
Philip..felicitari lui Nicholas pt dintisorul nr 4!Si dintii de jos ai lui Darius au iesit stramb,dar seamana cu taica'su,ca asa ii are si el!
Ganesha..multumim!
Alynta..dragalas foc Matei cum i-a simtit lipsa fratelui!
Miruta..multumim!Si la noi s-a vazut clar schimbarea situatiei la somnul de noaptea,cand am inceput sa ii dam cereale inainte de nani si apoi am introdus lapte praf noaptea!Cu mici exceptii cand mai are nopti mai agitate(dar nu se trezeste de foame),are o masa la 2.20-3 si apoi pe la 6.30-7 si se trezeste definitiv in jur de 9!Asa ma bucur sa aud ca va odihniti mai bine!si felicitari Anto pt olita!
Ganesha..bravo ca a papat bine Amir si felicitari pt baita singurica!
Alic...eu zic sa nu iti faci probleme ca a luat doar 120 de grame atata timp cat vezi ca e activa,nu o deranjeaza nimic si are pofta de mancare!
Anda_magda..multa sanatate Clarei,sa treaca mai repede raceala!
Andata..condoleante pt decesul in familie!si multa putere sa mai rezisti maraielilor!Poate vor veni,odata cu iesirea definitiva a dintisorului,si zile mai linistite!

A spart si la noi gingia la dintisorul nr 5!A fost cam maraici...si este in continuare!
In rest nu avem noutati!

la toate

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna seara fetele

intru repede sa va spun o VESTE MAREEEEEE

azi de dimineata razvan a spus mama si a tinut-o incontinuu toata ziua am planssssss va dati seama nu trebuie sa va mai spun offfff

va pup pe toate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

clody, felicitari, si N ma striga maaaaa, mai ales la suparare
Maria, felicitari pt dintisorul 5
andata, condoleante
Mirela, bine ai revenit
adriana, intr-una din zile poate intru si eu pe mailul comun
acu-s preocupata cu Philip ca uite l-am mutat de la Montessori la scoala publica si are ceva probleme, e lenes desi f istet. scoala e gata in mai si-n astea nici doua luni are cate ceva de recuperat. uf, uf. asa ca dupa-amiaza vom lucra cu literele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna dimineata fetele!

Azi e fiesta aici,asa ca deschidem mai tarziu la cafeterie,incep de la 10!
Va invit pe toate la o !
Sa va povestesc o faza haioasa de azi-noapte....ma trezesc pe la 3,deschid ochii si nu il vad pe Darius langa mine..ma uit mai bine si el dormea in fund cu capul pe piciorul meu!

Clodyac..felicitari lui Razvan pt "mama"!
Philip..multumim!Eu zic ca daca te ocupi putin de Philip...va fi bine!Mai ales ca asa veti avea un moment numai pt voi doi!Succes!
Badriana..am vazut pozele!Eu zic ca Irina e picatura din tine..are si acelas nas si aceeasi obraji..si ochisorii si buzitele...tot!Foarte dulci fratiorii impreuna...Am incercat sa ii pun si eu lui Darius sapca,dar imediat o da jos!

Sa va spun ca Darius deja stie sa se dezbrace singur?De la genunchi in jos isi da el pantalonii jos,cu manutele!Iar bluzele..uff,eu pe o parte le bag pe cap,iar el pe alta si le scoate!

la toate si o zi buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!

Maria multumim de cafea! Ai baiat mare! Si eu l-am mai surprins pe al meu dormind in fundulet!

Clody felicitari pentru "mama"!

Andata condoleante! Sa-i iasa fetei mare repede dintucul si sa se linisteasca!

Lauraa te mai asteptam la povesti!

Philip copii se adapteaza mai usor ca adultii! Ai sa vezi ca va trece peste faza de inceput repede! Rabdare cu el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

buna fetelor
nu stiu ce sa mai fac!!!!!!Amir nu mai vrea deloc mancare solida, nu mai deschide guritza si refuza categoric orice mancare, ba mai nou refuza si laptele cu cereale.Am incercat si canitza, si linguritza, cred ca mai ramane sa stam in cap si eu si tasu.In schimb san si iar san, iatr cand nu-l primeste face adevarate crize de plans si nervi.Am incercat sa-l las nemancat dar degeaba, plansete si iar plansete.Azi cel putin ne-a inebunit.Dupa ce-i dau san e cel mai vesel si uita de toate.Dar nu prea mai pot eu, ma doare sanul ca trage ca o pompa si cred ca nici el nu se satura suficient.
Ma si mir de unde mai am rabdare! Daca stie cineva o solutie miraculoasa sa-mi spuna si mie.Sunt curioasa ce o sa-mi mai spuna dr marti.
stupul si scuze daca va tot barai la cap cu problema asta, dar sunteti singurele care ma puteti intelege.

Stefan Amir(16.06.09)
http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

BUNA...

aceeasi problema o am si eu..tiana de 3 zile refuza mancarea solida..si eu care eram fericita ca incepuse s amanance ca e tare slabuta..ea in luna 7 spre 8, in loc sa creasca a scalbit 200 grame...

laptele e la putere si la noi..nu mai vrea sa deschida gura..nu o mai atrage nici o mancare...

Mergi la inceput