Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim de aprecieri Ganesha, Ely, Raluca, Philip, Badriana si Strunfita!

De crescut au crescut amandoi! Cand il vad pe David ce lungan s-a facut... Si Matei e mai agil pe zi ce trece! Dar de pozna celui mare cu crema ce ziceti?! Eu una m-am enervat rau! Era o zi in care aveam de facut multa curatenie si el m-a ajutat enorm!
Imi place sa le fac poze cand dorm! MI se par asa inocenti!

Ely e greu cu timpul cand ai copil la 9-10luni! Important e sa-ti gasesti echilibrul interior!

Azi David a fost in vecini si in timpul asta Matei m-a marait, a vrut in brate! Cand a aparut fratesau jumatate de ora nu i-am auzit piuitul!

Badriana esti inventiva cu hamburgherul de casa! L-ai facut de la zero?! Adica ai luat carnea tocata, ai codimentat-o si ai facut-o pe gratar?! Sau ai avut hamburgheri gata formati?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Andreea, felicitari pentru dintisor! Asta mica a mea are numa' 2 jos, da' jur ca-s strambi, asa ma enerveaza, cred ca ma mosteneste pe mine, eu am toti dinti strambi in gura. Asta e, punem aparat si trece ...

Ganesha, da' de ce nu luati voi un patut de calatorie in Romania? Cred ca gasesti in jur de 200 lei.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Maria multumim! Sora mea nu numai ca si-a schimbat culuarea parului dar a si slabit! A luat pilule pe baza de plante pentru asta plus regim alimentar! Am inteles ca o ajuta pastilele, taindu-i pofta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna seara!
Iertati-ne absenta dar cu vremea buna de afara incercam sa profitam,plus ca in casa se tot aduna atatea lucruri de facut.mai nou m-am pus pe cautat casa,ne bate gandul sa ne mutam si daca imi aduc aminte bn parca IOANA locuia intr-un duplex la mansarda?Imi poti zice si mie care sunt avantajele,dezavatajele cand ai un pic de timp?Cum mai e Rebe?
Antonia e o scumpa,o vorbareata ,nu-i tace gura deloc ,daca ies din dormitor in 2 secunde e dupa mn,hoinareste prin toata casa de-a buselea,in bucatarie ar trage de toate usile si sertarele(daca ar putea ,da-s securizate).de sambata e un pic infundata,nimic altceva,ii tot pun apa de mare si ii dau osccilo,dr zice sa am rabdare ca se va desfunda ,probabil i-a fost cam frig.Doarme f bn de cand bea laptic praf (vorba STRUNFITEI ,nu recomand intarcarea dar la noi,de cand primeste tzitzi doar dimineata, are o singura trezire pt lapte la 3 si in 5 min e inapoi la ea in patut .
MARIA...succes cu acomodarea in patut.nici noi nu am lasat-o din prima toata noaptea in patut,cand se trezea pe la 2-3 o luam in pat cu noi dar usor ,usor am reusit.
LAURAA...vazut grasunica scumpica.are niste ochi superbi.la multi ani pt mami a ta.
SERIALBASTRE.....vad ca Cezaraii calca pe urme mamei ,ii place matematica.cum merge dieta?
ANDREEA...ti-am admirat frumusetile.si tu esti tare frumoasa cu noua tunsoare.ati vizitat imprejurarile?cum vi s-a parut?
ADRIANA....am admirat 2 pui frumosi.sanatate mult si tie si lui Andrei.
MAGDA...pupam papacioasa.chiar ca mananca bn dar Antonia rivalizeaza cu Clara ,sa stii.a mea e o mancacioasa si o pofticioasa.a ajuns la 8500 dupa ce luni de zile ne-am chinuit sa luam cateva sute de grame.
ELY...
STRUNFITA...ce bn se tine Andreea.si ce viteza are.e o dulce ,stii ca sunt "indragostita" de ea ,nu?
ALYNTA....citit povestea nasterii,tare frumos povestit si vazut minunile de baieti .ce tare e David cu crema si Matei iti seamana tare bn mi se pare.
COSMINICA...Eliza e o dulcica .mi se pare un copil asa senin .

BAMSY...voi ce mai faceti?
YIOANNA...sper ca sunteti bn .nu te-am mai zarit nici pe mes.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa mai zic.aaaaa....ne-am luat si noi olita si fata mea face pipi la olita de fiecare data cand se trezeste .e asa incantata ca ii canta olita... kk n-am reusit ca pana ne dezbracam de pantaloni si de pampers e deja prea tarziu
Va pup.o noapte linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Badriana...ce bine seamana Irina cu tine, sunt frumosi foc amundoi si au niste ochi superbi, bag de seama ca pe tine te mostenesc
Strunfita ...ca buna idee mi-ai dat, nu stiu de ce nu m-am gandit la ea. Daca reusesc pana at sa-l invat singur, asa o sa fac. Cu toate ca eu cred ca-mi tot gasesc motive sa nu-l trec in patutul lui. Imi este mila de cat plange( ca de incercat am incercat) si apoi mi-e asa de drag sa-l simt langa mine. Si fie vorba intre noi pe sot nu l-am intrebat ce parere are, cred ca doarme f bine singur in pat
In seara asta e prima data cand i-am facut baitza singura lui chitzaila( ca ta'su e la munca si la ora asta) si m-am descurcat onorabil.
Apropos fetelor, cred ca maine ninge in Maroc la 20 de gradeca a papat baiatul meu 110 mil de cereale cu lapte plus san, el care manca de obicei 30 de ml la o masa. Sa nu-l deochi!

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ganesha..si Naty are 2 ganglioni micuti mai spre ceafa si tot asa mi-a zis pediatra, sa nu-mi fac probleme

fetelor, apropo de greutate, am cantarit-o pe Naty si a luat doar 120 de grame intr-o luna ... nici nu stiu ce sa zic....

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

´neata ?

adriana vizionat puiuti!! si eu de aceeasi parere cu fetele CE OCHI FRUMOSI!!!

miruta chiar vroiam sa o strig azi pe YIOANNA!!!!!!

alic eu cred ca nu ar trebui sa ne facem griji daca se ingrasa doar 100-200 gramme pe luna...atita timp cit nu slabesc...noi suntem obisnuite cu 500-700gramme cit luau pina acum, si de aceea cred ca ni se pare putin...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Salutare mamici!
Miruta multumesc! Da, cam toti vad ca Matei imi seamana! Daca vrei parerea soacramii: "tot cu Bogdan seamana!"
Ganesha bravo! Curaj, vezi ca e bine?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

neatza fetele,

Andrei a dormit bine azi noapte dupa ce i-am facut aerosoli, merita toti banii aparatul. In schimb Irina e plina de muci!

Alynta.......l-am facut de la zero, e simplu de facut. Am luat 1/2 kg carne amestec vita cu porc la care am adaugat 1 ceapa, 8 catei usturoi si niste paine inmuiata, toate date prin masina de tocat si la sfarsit am amestecat totul cu 2 oua. Faci turtite si le faci ori la gratar sau la teflon. Eu le-am facut la teflon, am cumparat chifle si ketchup + castravete verde (lui Andrei nu ii plac castravetii murati) Au iesit foarte buni si macar sti ce e in ei. A fost foarte incantat.

Mirela...multumim de aprecieri si pupam fata harnica cu olitza.

Ganesha...multumim, cat despre ochi nu stiu cu cine seamam ca si sotzul meu are ochi albastrii, basca bunici din ambele partzi! Bravo Amir cu papica, incet incet...sa nu te simta pe tine stresata de treaba asta, isi da el drumul la mancat.

Laura...multumim!

Ma duc ca s-a trezit Irina, sa vedem daca vrea sa manance.

Adriana

Mergi la inceput

Badriana multumim de reteta! Adevarul e ca e preferabil sa le facem noi copiilor mancarea in casa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput