Scoala de Arta
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucis
Eu cred ca talentul autentic trebuie sustinut de catre parinti, daor daca cel mic prezinta grave semne de oboseala sau chin sau chiar nu ii place ar trebui ca parintele sa nu mai insiste. Eu sunt foarte multumita ca am facut toata copilaria cor ca un adevarat profesionist, pentru ca am avut o copilarie de n ori mai fericita decat a celorlalti copii de varsta mea: turnee in tara si strainatate, responsabilizare, m-a ajutat sa ma organizez mai bine, sa fiu constienta de locul meu, sa imi fac o scara de valori, sa intru intr-o lume culturala la care nu multa lume are acces. Nu a fost nicio clipa o corvoada pentru mine, desi tin minte ca in liceu eram asa de ocupata cu scoala si corul, incat mai adormeam pe drum in metrou, parcurgand traseul dintr-o parte intr-alta. Dar a meritat fiecare clipa! |
Te inteleg perfect. Eu iubesc enorm cantatul in cor, desi nu a fost usor, repetitii lungi, obositoare, menajarea vocii, concursuri, concerte, etc dar sunt in al 9-lea cer cand cant, asa ca as face asta oricand din nou, si stii ca mi-e dor sa cant iar intr-un cor?
Crinuta si
minunea eiFara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
szivarvany spune:
Eu regret enorm ca nu am urmat in niciun fel "chemarea"
Nu stiu dc au preferat ai mei sa creada o profa de romana decat pe cea de pictura, muzica sau sport 
De asta nu vreau sa ratez preferintele Giuliei.
Daca ati vedea-o ati intelege: ea cand intra in casa musai sa deseneze ceva
Serile mereu imi pregateste ceva desenat. La gradi asteapta orele de desen, pictura si ii place ceea ce iese ![]()
Maine avem prima ora. Avem pregatite: blocul de desen, creioanele grafice
Crinuta, am trimis pemeul ![]()
![]()
![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
paula2003 spune:
Eu am talent la pictura...am cateva premii mari luate dar nu am vrut sa urmez Tonita. In schimb in faculatea am facut profilul design ca sa compensez intr-un fel talentul nativ. Nu-mi pare rau, bani de casa de moda, vise...nu am avut deci oricum s-a irosit talentul. Acum nu mai lucrez de cand cu Alexandra in domeniu. Deci, as fi muncit degeaba in toata copilaria daca nu as fi avut sanse reale sa ajung cineva in domeniul meu. Daca nu ai sustinere mare din spare, ore in particular degeaba ai talen. Talentul trebuie intretinut cu bani si multa munca.
Sora mea a luat mult mai multe premii decat mine si internationale tot in desen dar alta gen si acum este dr. A muncit enorm in copilarie, a exersat mult si nu i-a folosit sau nu-i foloseste la nimic.
V-am spus punctul meu de vedere din propria experienta.
paula2003 spune:
Crinute, daca Dumnezeu vrea. La noi cursul definitivarii talentului a fost schimbat de nasterea fetitei mele. Munceam peste 12 ore, stresata, si m-a costat sanatatea copilului meu. Nu stiu daca ma credeti, dar nu mai pot pune mana pe ceva legat de trecut. Am un fel de repulsie.
Ma mai roaga piticul sa-i fac cate un desen sau sa-i ajut si asa mai pun mana pe creian.
crinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula2003 Crinute, daca Dumnezeu vrea. La noi cursul definitivarii talentului a fost schimbat de nasterea fetitei mele. Munceam peste 12 ore, stresata, si m-a costat sanatatea copilului meu. Nu stiu daca ma credeti, dar nu mai pot pune mana pe ceva legat de trecut. Am un fel de repulsie. Ma mai roaga piticul sa-i fac cate un desen sau sa-i ajut si asa mai pun mana pe creian. Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 La ce te referi? Poti spune mai multe? |
Crinuta si
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula2003 Eu am talent la pictura...am cateva premii mari luate dar nu am vrut sa urmez Tonita. In schimb in faculatea am facut profilul design ca sa compensez intr-un fel talentul nativ. Nu-mi pare rau, bani de casa de moda, vise...nu am avut deci oricum s-a irosit talentul. Acum nu mai lucrez de cand cu Alexandra in domeniu. Deci, as fi muncit degeaba in toata copilaria daca nu as fi avut sanse reale sa ajung cineva in domeniul meu. Daca nu ai sustinere mare din spare, ore in particular degeaba ai talen. Talentul trebuie intretinut cu bani si multa munca. Sora mea a luat mult mai multe premii decat mine si internationale tot in desen dar alta gen si acum este dr. A muncit enorm in copilarie, a exersat mult si nu i-a folosit sau nu-i foloseste la nimic. V-am spus punctul meu de vedere din propria experienta. Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
Acum am inteles. Oricum, nu renunta la talent. Picteaza pt tine, asa, ca o descarcare. Fa-o pentru sufletul tau.
Crinuta si
Second chance
szivarvany spune:
Noi raportam ca aseara am fost la grafica.
Urmarea este ca de aseara intreaba cand mai merge ...
Au facut o stea din 2 triunghiuri, au unit puncte si`n final au desenat o casuta cu accesorii ![]()
Au fost mame care deja au intrebat despre copilul lor care se pare a fi fffffffffffffffffffffff talentat daca ramane in grupa de incepator, asta dupa prima ora, da ? ![]()
![]()
![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
szivarvany spune:
Si sa revin: aseara a fost a doua ora de grafica
Profu` si-a adus doua ajutoare
pen`ca e greu cu cei de 5 ani ![]()
Inca doua ore vor face grafica, apoi vor combina/modela plastelina 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Anculina spune:
Stie cineva la Scoala de Arte pot merge copiii de la alte scoli sa faca cursuri gratuit?
Asa am inteles.
Eu am vrut sa o inscriu pe fetita mea acolo, la coregrafie, pentru la toamna, cand incepe clasa I, dar au spus ca primesc doar din clasa a V-a.
Insa cineva mi-a spus ca si daca e inscrisa la alta scoala, poate veni acolo sa faca balet gratuit.
Stie cineva ceva?
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"
filofteia spune:
Daca directorul scolii este de acord se poate.
La scoala de arta din orasul nostru nu se accepta. Au motivat ca au invatamant integrat si cu asta basta.