Scoala de Arta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iti zic cum a fost: a mers in vara la un curs de pictura ... o dezamagire pt mine, o bucurie pt ea.
Adica acolo au primit de fiecare data cate o foaie pre-desanata cu ceva schita si ei pictau ... deci egal cu zero.
La gradi fiind aceeasi profesoara ... la fel, tehnic egaleaza cu zero, practic ii place la nebunie ca picteaza ...
Am sa incerc sa vad la clubul copiilor in toamna, poate acolo va fi altfel si ne vom da seama cum sta la capitol talent.
Spre deosebire de muzica - unde intr-adevar este munca titanica, la pictura cred ca e mai lejer

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Iti zic cum a fost: a mers in vara la un curs de pictura ... o dezamagire pt mine, o bucurie pt ea.
Adica acolo au primit de fiecare data cate o foaie pre-desanata cu ceva schita si ei pictau ... deci egal cu zero.
La gradi fiind aceeasi profesoara ... la fel, tehnic egaleaza cu zero, practic ii place la nebunie ca picteaza ...
Am sa incerc sa vad la clubul copiilor in toamna, poate acolo va fi altfel si ne vom da seama cum sta la capitol talent.
Spre deosebire de muzica - unde intr-adevar este munca titanica, la pictura cred ca e mai lejer

Asta cu siguranta...

Dar daca o pui sa deseneze ceva, fara model se descurca? E inventiva? Cum combina culorile?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Pana acum io zic ca a facut 1 singur desen fain, autoportretul ei, aici

Edit: asta-mi place mie ca o reprezinta 99%
nu ca e ceva absolut fantastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Sabina n-are net din cate stiu eu

Fetita e talentata.
Eu am fost la scoala populara de arta.Programul nu este atat de incarcat ca intr-o scoala de profil.
Nu stiu insa daca accepta copilasi asa mici.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am omis sa povestesc ca si fetita mea a fost la scoala de arta, aceea cu cateva ore de doua ori pe saptamana. A vrut si ea dupa ce a mers fratele ei. Profesorul ne-a spus despre ea ca "deseneaza ca orice copil, dar nu are sclipirea fratelui ei". Bineinteles ca noi nu i-am spus ei asta. Totusi, dupa un timp, ea a inceput sa o mai rareasca, se ducea mai rar, apoi nu s-a mai dus. In general cred ca este bine sa ducem copiii la cat mai multe (daca vor) dar apoi sa decida ei daca le place sau nu. Eu i-am dus o data la o scoala de dans pe cei 3 mari (erau mititei). Nu i-a interesat deloc si nu i-am mai dus. I-am dus la inot/polo. Aici au mers o vreme (fetita a fost chiar invitata sa faca parte din prima echipa de polo feminin din Romania, dar nu a interesat-o). Am dus-o pe fetita la scrima. A facut 4 ani, apoi nu s-a mai dus. Dupa ce am dus-o pe ea a vrut si unul din baieti. L-am dus si pe el si a facut tot 4 ani. La altele (karate, baschet) nu au mers decat cateva sedinte. Cred ca un copil chiar poate sa isi aleaga ce ii place.

Revenind la scoala de arta...Inscrierile la scoala de arta, ca si la cercuri, la Palatul Copiilor se fac in toamna. In fiecare vara este insa la Muzeul Satului o "tabara de creatie". Au tot felul de cursuri, inclusiv de desen. La desen sunt sigur mai multe grupe si copiii se pot muta de la o grupa la alta. Eu cred ca merita o incercare. Nici nu este foarte scump si este placut, asa, la umbra in mijlocul verii. Mai au si alte programe, au in mijlocul zilei o pauza de o jumatate de ora cand invata dansuri populare (si pot invata si mamicile!) sau vine un teatru de papusi....

Si mai sunt tot felul de gradinite si scoli care organizeaza in vacanta "scoala de vara"; sigur e gradinita Arc en Ciel...

Mergi la inceput

Ohoho, noi stem in Oradea.
Evident, cat erau atelierele de creatie, a mers cu mare drag la pictat diverse forme de ceramica - sau ce material au fost. Pentru ea e placere sa stea sa coloreze/deseneze/picteze.
Mi-ar placea sa-i pot oferi posibilitatea sa incerce ce-i place.
Fomalhauti, ai scris frumos despre fetita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hahaha, Sabina are net dar nu are calculator

in legatura cu scoala de muzica subscriu la ce au scris Crinuta si Adina si as mai adauga ca fara talent nici nu prea se merita pt ca nu se pune deloc accent pe materiile de cultura generala.

eu am renuntat la liceul de muzica in clasa a 12 a si nu a fost prea usor sa recuperez materia pentru a ma reprofila pentru alta facultate.

cam la fel stau lucrurile si cu liceul de arte plastice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

hahaha, Sabina are net dar nu are calculator

in legatura cu scoala de muzica subscriu la ce au scris Crinuta si Adina si as mai adauga ca fara talent nici nu prea se merita pt ca nu se pune deloc accent pe materiile de cultura generala.

eu am renuntat la liceul de muzica in clasa a 12 a si nu a fost prea usor sa recuperez materia pentru a ma reprofila pentru alta facultate.

cam la fel stau lucrurile si cu liceul de arte plastice....

Ce liceu de muzica ai terminat?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mamagiuliei, cam aceleasi intrebari le aveam si eu acum doi ani jumatate. Copilul foarte talentat si preocupat de muzica, a castigat chiar cateva concursuri... atunci cineva de aici (cred ca Sabina ) m-a sfatuit sa merg la Scoala de Arta cu el si la scoala de cartier si sa-l las sa aleaga. Asa am facut si a ales "cea mai frumoasa scoala din cartier" asa i-a spus. In clasa I (nu implinise 7 ani) l-am dus la filarmonica (abia infiintata) si a fost vrajit, desi eu m-am cam plictisit si iar am fost bulversata...
In clasa a II-a insa a insistat (ceea ce cu canto nu s-a intamplat) sa mearga la Palatul Copiilor la electronica... a fost o revelatie...ar fi stat tot timpul cu ciocanul de lipit in mana, stia de acasa ceva tehnica, dar nu ma gandeam ca poate fi o pasiune.
Asa ca in clasa a III-a, cat este acum, a renuntat singur la canto in favoarea electronicii, continuam insa sa mergem la filarmonica.
Toata lumea imi spune ca ce pacat ca a renuntat... dar vezi talentul nu ajunge, in orice domeniu iti trebuie munca multa si trebuie sa fii cu adevarat pasionat de ceva ca sa fii dispus sa muncesti... daca pentru canto nu repeta niciodata acasa cantecele de la ora la electronica face de doua trei ori acelasi montaj...

Ce vreau sa spun este ca poate descoperii si altceva ... eu as lasa-o pana in clasa a V-a, i-as oferi lectii in particular si as vedea ce iese. Nu te gandi ca-s bani aruncati, eu il meditam la 5 ani la pian, i-am cumparat piese cu "bani adevarati", dar nu consider ca au fost degeaba, el a evoluat foarte mult si frumos de banii astia.

Mergi la inceput

Dar eu am spus ca deja e inscrisa pt anul 2011 la scoala de cartier

So, sa inteleg ca nimeni cu are pe DC copil la scoala de arta ?

Mergi la inceput