Sarcina si bolile autoimune (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pysy multumesc
Danny felicitari si aici!! Sarcina usoara si la termen!! Te rog spune-mi dc ai mai luat cortizon si cat.

Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi
Am repetat analizele si din pacate acesti antinucleari au iesit tot pozitivi...apoi m-a trimis la Fundeni sa fac anticoagulant lupus acesta a iesit negativ.Asa ca dr mi-a spus ca o sa raman sub observatia lui pt sa nu poate pune exact un diagnostic deoarece eu nu am avut si nici nu am nici un simptom de aceasta boala...Sper din tot sufletul sa nu fie nimic pana la urma...
+19
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Pysypisi spune-ne si noua,daca stii, care ar fi simptomele pt ANA ?

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi
Am repetat analizele si din pacate acesti antinucleari au iesit tot pozitivi...apoi m-a trimis la Fundeni sa fac anticoagulant lupus acesta a iesit negativ.Asa ca dr mi-a spus ca o sa raman sub observatia lui pt sa nu poate pune exact un diagnostic deoarece eu nu am avut si nici nu am nici un simptom de aceasta boala...Sper din tot sufletul sa nu fie nimic pana la urma...
+19

Pysypisi spune-ne si noua,daca stii, care ar fi simptomele pt ANA ?

OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Bubite pe limba sau in interiorul gurii,pete rosiatice pe nas si pe pometi in forma de fluture,dureri puternice de oase(icheieturi),bubite aparute din cauza soarelui.Cam asta m-a intrebat dr pe mine.Si m-a intrebat daca am avut cazuri in fam,ceea ce nu am avut,daca am suferit de vre-o boala mai comlicata.

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

multumesc,fetelor.inafara de oboseala,ameteli,greturi,suntem ok.am bifat toata lista cu simptomele sarcinii .dar nu-i bai,bebe sa fie bine.
eu nu am luat deloc prednisolon,doar aspenter.dar mi s-a spus ca pot lua de la ovulatie catev asaptamani,pana bebe e bine implantat.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Immunotherapy for Recurrent Pregnancy Loss

EDIT: Iepumin te rog sa pui link-ul pe prima pag. Multumesc

Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Multumesc frumos pt raspuns Pysypisi.

OATS girl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Multumesc frumos pt raspuns Pysypisi.

OATS girl

Cu placere

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Miki, am executat .

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor
revin si eu dupa o mica absenta in care am facut laparo , am scapat de trompa cu hidro si acum sper sa pot incepe fivul norocos.
goldi
ma bucur asa de mult ca te vad printre noi , iti doresc din suflet sarcina cat mai usoara si la termen.
danny
FELICITARI !!!
inca o data si la acest subiect , si eu alaturi de restul fetelor te rog sa iti exprimi parerea deschis , consider ca asta este menirea forumului , fiecare la randul lui se documenteaza si trece prin filtrul mintii toate informatiile.
anabel
ai hotarat ca la urmatorul fiv sa faci si intralipid?
Si eu am ATPO pozitivi dar NK sunt ok.
Eu iau eutyrox de 75 , numai asa am reusit sa scad tsh pana aproape de 1 , cu celelalte concentratii valoarea lui era tot la jumatatea intervalului.
Am vazut ca ai luat seleniu pt scaderea anticorpilor si ai si reusit sa-i scazi , desi seleniul este contraindicat in Hashi.
Nu vii la Budapesta la PK pt urmatoarea incercare?Eu acolo vreau sa merg probabil in mai.
Si acum sa va spun patania mea cu prednisonul.
Inainte cu 1 luna de incercarea din sept 2009 , in momentul inceperii AC am inceput sa iau si prednison pt ATPO mei pozitivi , prednison pe care l-am continuat si din momentul inceperii stimularii intr-o doza putin mai mica.
Rezultatul stimularii a fost doar 1 folicul desi doza de stimulare a fost mare , motiv pt care am intrerupt stimularea.
Mai mult , cam la 2 sapt dupa incetarea stimularii si implicit a tratam cu prednison am facut Zona Zoster.
Parerea mea este ca prednisonul a avut un cuvant important de spus in toate acestea si ca sistemul meu imunitar a fost dat peste cap.

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Luck, bafta multa si mare in luna mai si sa fie asa cum iti doresti!

IN privinta prednisonului, poate ca ai luat o doza prea mare, mai ales ca ai luat o perioada lunga.

Danny, ce veste frumoasa ! Sa fie bine si sa ai o sarcina frumoasa si la termen.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput