Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia2005 spune:
Buna seara fetele...ne-am intors de la distractie..a fost minunat..am mancat..de-am sa dau peste...
Multumesc ptr urari...va invit si pe voi la masa
nikolici spune:
Hei rup
Va multumesc tuturor penru vorbele frumoase, m-au coplesit!Va pup pe toate!
As vrea sa va povestesc pe scurt cat de amuzant a putut fi sa aflu rezultatul in avion, de fapt cat m-am strufocat sa fac testul in avion. s nu pe uscat ;)
Am zburat cu escala, caci din pacate compania cu care zburam noi si-a scos zborul direct de Geneva si pentru ca era vineri, cea mai aglomerata zi pe avioane, bineinteles am prins si noi un avion full si am avut neplacerea sa nu stam unul langa altul ci fiecare pe alt rand, la mijloc inre alti doi pasageri...horrible, nu mai zic ca am inceput cu stangul cu urlete si priviri ugigatoare ale oamenilor deranjati de zgomotul creat, dar imediat dupa decolare s-au calmat spritele negre.Nu am putut duce la capat planul care il aveam si anume sa ma testez atunci asa ca am asteptat al doilea avion, unde din nou avion full si iarasi nu am stat unul langa altul din cauza ca cei de la companie au trebuit sa faca oarecum un balans pe avion si ne-au repartizat care pe unde au vrut ei de data asta singuri pe rand.Interesant a fost ca am fost upgrade-ati la clasa business ceea ce a fost fun pentru mine ulterior pentru ca la aceasta clasa nu se serveste bautura in pahar de plastic ci in sticla si na, eu gandeam ca plec cu paharul dupa mine la toaleta si faceam testul in felul asta.
Va zic rapid ca, m am dus la sot care era cu 2 randuri mai spate, i-am aruncat-o pe K in brate si am fugit cu testul in pantaloni.Va las imaginatia sa lucreze cum l-am facut fara recipient la mine, ca doar nu plecam cu paharul de sticla in mana la toa.
Am revenit la loc cu K in brate si aM aseptat sa treaca 5 minute, "l am citit " impreuna cu ea, am incercat sa nu schitez nimic si i-am inmanat testul sotului peste vecinul dintre noi care sforaia si asa a aflat raspunsul singurel de pe locul lui.A asteptat sa aterizeze avionul ca eram oarecum in procedura de aterizare si a sarit pe mine sa ne pupam.A fost frumos si nu am sa uit ever cum am stat eu cu Karinuta mea pe randul 3 de la geam , desupra norilor si am aflat ca un nou omulet ne va invada inimile si casa.
The end....inca o data va pup pe toate
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Uitam sa va anunt...a venit sotul joi si Lucas e innebunit dupa tricicleta deocamdata se plimba cu ea doar prin casa,sper sa fie vreme buna sa iesim weekendul asta! Am primit si eu o bicla de fitness Lucas tot nu zice MAMA ma striga BABI(Gabi) si mai zice,mai nou, tntn(sapun), poa(floare),tutu(lupul),caaa(cra) la cioara si toate zburatoarele,boa(tablou) Musca si el uneori,dar pun botul a plans si vine si ma pupa si ma imbratiseaza si se opreste.Pe moment! Multumesc inca o data pt blog minunata idee. Am invatat poezii noi,dar Lucas nu e interesat deloc de poezii,povesti Oricum eu perseverez,poate poate O zi buna tuturor! FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Bitza..pai..eu zic totusi ca vorbeste destul...si Serena zice doar cateva cuvinte..poezii..Doamne..nici atat....Alesia la varsta ei..stia o multiime de poezii, vorbea, fara sa stalceasca cuvintele, o invatasem si franceza..stia mai multe cuvinte in franceza decat in romana, la 1 an si jumatate...dar..deh..nu sunt toti la fel...m-am obisnuit cu Serena..care scoate doua vorbe..acum..ce sa-i fac,daca nu vrea sa vorbeasca...
Se invata ei..zic eu...
alessia2005 spune:
Nikolici..ce frumos..asa romantic..te pup..numai bine..sanatate multa....ca-n filme Nikolici...si eu l-am facut ca tine testul..ma refer..nu in avion..asa..fara recipient.....a fost simpatica treaba...
Pupici...si numai bine va dorim!
alessia2005 spune:
Sondaj de opinie..tu ce zici Nikolici..c-o sa fie?...sau ce v-ati dori voi?....In afara de faptul c-o sa fie sanatos..si frumos ca si Karinutza...
nikolici spune:
Ma gandesc la fetitza, asta poate ca deja am si numele, sanatosi sa fim, ca nu conteaza, chiar nu ne dorim vreun sex anume, pe bune.Sa vina sanatos la noi in familie...yuhuuu!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
mai niko trebuie sa dai de baut acum ....ne-ai tinut pe toate cu sufletul la gura ....foarte frumos cum sa intmplat, o sa va ramana toata viata amintirea asta frumoasa...ne mai faci si pe noi, sa ne dea lacrimile....sa-ti fie rusine .....te pup muuuuuuuulllttttt
Dar spune-ne cum a reactionat sotu' cand a vazut ca nu sta linga tine....ma refer la faptul ca ai zis ca se ....pe el de frica de avion
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
tzitziri spune:
Nikolici-ule, foarte frumos momentul
Sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de minunea din burtica sanatoasa si la termen
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso