Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
kllemi a fost destul de nasol cu el cand a auzit ca nu sta langa mine, a panicat, eu sincer m-am super bucurat, imi transmite o stare rea, de ce face avionul asa, aoleu ne prapusim si altele nu le mai enumar.Cert e, ca eu il vroiam langa mine sa stea cu K la nevoie.Dar am avut un zbor frumos si am conversat cu neamtul de langa mine in timp ce eu alaptam, bine aveam eu un sal dar am stat relax fara batai de capatzana.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici kllemi a fost destul de nasol cu el cand a auzit ca nu sta langa mine, a panicat, eu sincer m-am super bucurat, imi transmite o stare rea, de ce face avionul asa, aoleu ne prapusim si altele nu le mai enumar.Cert e, ca eu il vroiam langa mine sa stea cu K la nevoie.Dar am avut un zbor frumos si am conversat cu neamtul de langa mine in timp ce eu alaptam, bine aveam eu un sal dar am stat relax fara batai de capatzana. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
esti mortala ...si neamtu cum se uita la tine ca alaptai??
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Kllemi se uita cum se uitau clientii din real cum admir eu niste storcatoare de fructe cu un copil maricel la san si plimbandu-ma de la unul la altul .
Nikole ce sa mai zic, poveste frumoasa, final fericit. Cand veniti inapoi? Sper sa aduci putin soare ca la noi plouaaaa.
Alessia mamei tale! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Eu zic ca Nikole o sa aiba fata sau baietel .
Dya cu serviciul nu e asa usor de plecat cand vrei, probabil il santajeaza lumea pe-acolo, nu te supara pe tati al vostru. Sigur se va revansa.
Pe mine ma captiveaza un jurnal de amanta . Il tot citesc... cred c-o sa caut si-un jurnal de nevasta sa fac o comparatie.
Paula-Laura spune:
Nikolici, foarte frumoasa toata faza
m-ai bine-dispus :)
Sa va povestesc o faza de 2 lei de la baby-expo :la etaj aveau amenajat un loc de joaca cei de la chicco, cu tobogane, casute,etc, foarte dragut. Ca sa nu car baietii dupa mine, ei au stat pe sus si eu mi-am vazut de shopping linistita. La plecare la locyl de joaca era un baietel (de vreo 2 ani) care plangea foarte tare dupa maica-sa.L-a luat sora lui in brate(5-6 ani), l-a dus la tobogan, la masute...asta micu devenise deja isteric,ii curgeau lacrimile siroaie "mama, mama" si incepuse deja sa respire sacadat. Cand m-am apropiat de el a aparut o fat de la expo care a intrebat de ce plange si unde e mama...fetita a zis ceva de genul "e plecata, dar vine acum" si de pe banca o tanti a scos telefonul din geanta si a sunat-o pe mama copiilor. Intre timp asta micu plangea sacadat, nu avea aer, deja dadea semen ca ii vine sa vomite La care tanti aia ii pune tel la ureche si zice uite na ...mama. Bai, imi venea sa mor acolo, am desfacut sticla de apa a lui mihnea si m-am dus sa ii dau sa bea niste apa, ma gandeam ca poate se mai potoleste, dar saracul a inceput sa vomite Si imediat apare si maica-sa care in loc sa il ia in brate sa il calmeze zice" ce ai draga, potoleste-te!"(eu eram langa el cu cana de apa, incercand sa ii dau sa bea si i-am zis ca a plans pana a vomitat)" Ia uite ce ai facut aici, da-te la o parte sa sterg pe jos"
Bai,m-au apucat nervii, cum naiba se cheama mama o persoana ca asta? Si tanti aia de ii supraveghea cat de idioata putea sa fie sa o cheme doar dupa ce a inceput lumea sa se agite in jurul copilului
L-a dat la o parte langa banca,a aruncat niste servetele pe jos pe acolo si pe urma a inceput sa il dezbrace, sa nu se atinga de el doamne fereste cat e murdar
Am plecat, ca ma umplusem de nervi!
si m-am enervat din nou cat v-am povestit
ma rog, m-am mai descarcat macar
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
Nikolici felicitari, ma bucur mult pentru voi.
sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
andy.p spune:
Nikolici ce frumoooooos
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
kllemi spune:
ramo dar, de ce te uiti asa la storcatoare???....nu stii pe care sa il iei??..sau nici unul nu te satisface???....si cam de cand faci chestia asta??
paula stiu cum te simti....adica plina de nervi...uite ca mai exista si astfel de persoane, care cica, se numesc "mame"...eu una ce va de ganu' asta le-as face
kllemi spune:
Mai, fusei si eu la baby-expo...si bineinteles ca am plecat de acolo, cu orice altceva, dar numai cu ce imi propusesem, nu ....nu e treaba sa te duci acolo, te incanta o gramada si nu mai vezi tocmai de ce ai nevoie ...asta e
Nerantula spune:
Nikolici, pe mine ma intereseaza ce iti propui in legatura cu alaptatul
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+