Bobocei de sept-oct 2008 (263)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babytza, noua ne-a mers mai bine cu Prospan decat cu stodal la tuse. E tot din plante si pentru ambele tipuri de tuse
sa va afceti binre repede

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Da Laura , dar contine sorbitol si il fac pilaf la fundulet (daca o da in diaree) si mai are si alcool 47% Stiu ca e recomandat si la copii mici dar parca nu imi vine sa ii dau
Hm...vad ca pe un site in prospect scrie de alcool, in altul scrie ca nu are Hi hi...raman totusi pe Stodal
mersi mult oricum.
Faza e ca intamplator am prospan in casa dar nu mai am cutia si prospectul ca sa vad exact ce scria acolo Am luat pentru mama cand a fost racita in decembrie...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

are etanol
mie mi-a recomandat prospan homeopata cand nu se vedea o imbunatatire la stodal. Nu a facut niciodata
Iar pediatra mi l-a recomandat de cand avea mihnea vreo 7 luni
Cel mai bine ar fi sa mearga stodalul si gata

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laureta, sa fii sanatoasa si fericita, iti doresc tot binele din lume!!!
Distractie placuta la munte si fara surpize din partea lui Biancu mic!

niko, superb, superb... inca o data iti doresc sa fii sanatoasa si totul sa mearga snur pana la capat!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara

Am inceput sa ma enervez ...fi-mea imi zice ca vrea la olitza dupa ce a facut....eu tot vreau sa o invat, sa ii explic ca trebuie sa imi spuna inainte sa faca ...imi zice "pibi" si eu ii zic "mergem la olitza??" si ea da din cap si zice "da"(ea oricum zice da la orice )ma duc o dezbrac si constat, ca ea deja a facut ....oricum progresez poate intr-un final isi da seama ce vreau eu sa ii zic cu "ianinte"

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza vezi ca si stodal are vreo 7% alcool

300 multumesc

nikolici mai bine nu iti faci niciun plan si te adaptezi in functie de cum merg lucrurile...nu are rost sa te intristezi cu pregatirea intarcatului in 3 -4 luni cand s-ar putea la fel de bine sa renunte singura pe la 6 -7 luni cand se va imputina lapticul de la sine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LAURETA multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi mamica si galuscutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara! Multumesc mult pt raspunsurile despre muscat. Chiar m-a ajutat sa citesc mai multe opinii si sa vad ca si alti copilasi capseaza In ultimele 2 zile a fost mai bine, cred ca lucrurile se vor rezolva incetisor.

Putin mai devreme ne-am intors si noi de la munte. Am fost la Sinaia si a fost tare frumos, mai ales la ski.

Laureta, La multi, multi ani si tot ce iti doresti. Oricum, cu doi copii asa frumosi si dragi, restul lucrurilor devin marunte

Paula, am citit de intamplare de la baby expo. Nu prea ai ce face, asa sunt unele asa-zise mame. Uite, asa era la locul de joca in parc o "mama" care se uita imprejur sa vada dc o urmareste cineva inainte sa-l cafteasca pe fi-su.

Niko, ti-am scris si la aspirante, felicitari inca o data! Sper sa ne vedem curand, sa fac cumva sa se "ia" i la mine

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Va scriu de la munte.Nu puteam sa nu intru si aci
Ne am imbait cu toti si ei dorm io kukuvea
Mi e tare frica cu Biancu. Are semne de laringita. Nu are febra dar are vocea/tusea aia latratoare.Nu pot sa zic ca tuseste ,parca drege vocea. Sper sa nu se repete povestea care fuse inainte de masele acum la canini

Sper sa fie bine .Va tzuc

edit:a venit primavaraaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Va doresc o primavara frumoasa si plina de bucurii

La Multi Ani Laureta!

cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput