Bobocei de sept-oct 2008 (263)
Raspunsuri - Pagina 10
Paula-Laura spune:
neata!
Eu cred ca traiesc in alt oras, la mine e innorat ![]()
Lauretta la multi ani ! Sa fi iubita!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Morning,
Cine-a facut cafea sa arunce multa si prin Bercenia ca nu mai poooot! Anda a fost ciufuta de dimineata si pe mine inca ma termina fazele astea.
Nocom multumesc pentru feedback. Vazusem niste modele micute foc si pareau puternice, nici scumpe nu erau. N-am mai luat atunci si pe urma n-am mai ajuns deloc la electrocasnice, m-am multumit cu ce n-am acasa. Anda a baut apa, putin ceai si lapte si a mmancat fructele pasate. Acum foarte rar bea niste suc de citrice stoarse manual si indoite cu apa de cele mai multe.
Kllemi
de un an si patru luni.
Gagici s-ar putea sa prestez si un test peste vreo 3 saptamani, diferenta este ca eu n-as vrea deloc bebe2, abia m-am obisnuit cu primul si ma simt in putere
. Sau n-o sa prestez nimic si-o sa folosesc prezervative din cand in cand si o sa aflu peste 3 luni ca va fi cu oki :)) si ca mai am 6 luni sa ma acomodez. Cum sa fac?
Paula, auch... nu stiu ce sa zic, in situatii de-astea, daca ii plange mereu copilul asa s-ar putea sa explice sangele rece, dar parca tot spre nesimtire tind si eu. Nu i-ai aratat unde e standul Dianei sa-si cumpere un sling? Eu asta faceam.
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Nikolici, pe mine ma intereseaza ce iti propui in legatura cu alaptatul Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+ |
O intarc pe Karinutza, nu ma vad cu tandemul.Orice informatie despre intarcat cat ^mai usor pentru copil m-ar interesa.Planuiesc inca cel mult 3 poate 4 luni.Ma simt trista la acest subiect, pe bune cred ca la asta m-am gandit cel mai mult in ultimele 24 ore.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna nikolici, ce sa mai, extraordinar ce vi se intampla! si zici ca ai folosit ambalajul? |
Ntz ntz, nici ambalaj, nici direct pe...in alt mod
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Lidia, posibil sa i fost doar o viroza obisnuita, am tot intalnit in ultima vreme cazuri cu eruptii post febra, chiar si la traieste sanatos ziceau de asa ceva mai demult. O sa afli daca a fost pojar doar daca o testezi de anticorpi dar n-are rost...
Anamona, am pus poezioara voastra pe blog.
Ange te rog sa arunci un ochi pe reteta de diplomat si spune-mi daca am omis vreu pas. Se rastoarna la final, nu? Mi s-a facut pofta.
Nikole baga un ochi pe kellymom. Iti va fi teribil de greu pentru ca fi-ta mananca aproape numai san si ma indoiesc ca in 3 luni i se va scarbi de san. Dar ai putea prelungi perioada planificata pentru intarcare, lasandu-i impresia ca este ghidata de ea nu de tine. Ai de gand s-o treci pe biberon presupun. Iti urez multa putere...
nikolici spune:
LA MULTI ANI LAURETA!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA !!!
babytza spune:
La multi ani Laureta !!!!!! Sa fii fericita si iubita, norocoasa si sanatoasa !!!!!! Sa te te bucuri de toate alaturi de minunata ta familie !!!! 
David inca mai face cate putin temperatura, ca nu pot sa ii zic febra. Are acum 37,4. Si stranuta ca la balamuc, e mucios si tuseste.
Azi noapte abia respira saracutul...
Si a facut si un kk mai moale ( de la febra cred) si e rosu ca racul la fundulet
Paula no coment........![]()
niko cand va intoarceti ? Abia astept sa va vad 

Angelyna ce frumos ca spune deja cand cand vrea papa 
claudina e mortal Razavanel cum o striga el pe Carla 

Babytza si puii
Valentina
David
laureta spune:
Buna dimineataaa. Multumesc mult de urari

Noi ne pregatim de plecare, am un somn ca Biancu tot a urlat
S a trezit infundata si parca sta prea cuminte, sper sa nu ne faca vrei bucurie cu febra la munte.
nicolici se frumos ai povestit
Ai nimerit cu pipeta inseamna![]()
babytza multa sanatate, baga oscillo 
babytza spune:
Laureta daca e sa faca febra, iti face si acasa...asa ca drum bun si distractie placuta la munte ! Sa va simtiti bine si sa va distrati 

II dau C cold plus , tot homeopate de raceala si panadol cu nurofen pentru febra. De tuse ii ia sotul acum Stodal , ca a inceput serios sa tuseasca.
Vazut poze cu frumoasa Carla 

Ce papusa blondina ai 
O dulceata de fetita ! 

Babytza si puii
Valentina
David

8+