Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Va mai amintiti si de noi?

Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va povestesc ce mai face Amalia.
Dar in primul rand vreau sa va urez o primavara frumoasa, senina si plina de bucurii!

Vreau sa le spun la multi ani celor doua sarbatorite de azi:

La multi ani Monica
La multi ani Serbanica

Sa aveti o viata plina de bucurii si de impliniri alaturi de familie si de puiutii vostrii.

Noi suntem bine, sanatoase si voioase :). Amalia este o fetita cuminte si intelegatoare in marea majoritate a timpului dar mai are si ea momente in care isi manifesta personalitatea puternica. E o scumpa, o zambareata si o vorbareata, vorbesc cu ea ca si cu un coplil mare, purtam conversatii si nu imi vine sa cred cate poate sa stie si cum stie ea sa imi raspunda. Stalceste cuvintele de ne prapadim de ras, ne canta "Mos Craciun cu plete dalbe" (Mononiun tu pete dabi) si "Frere Jacques", si dupa aceea se aplauda foarte fericita. Stie poezia cu degetul mare pleaca la plimbare ca si Aida, numara pana la 7 (isi aliniaza piticii si ii numara, le face prezenta in fiecare dimineata ). Are si ea o "jucarie" preferata - un Mos Craciun de carton - o figurina de aceea care se lipeste de geam - din toate jucariile ea asta a ales.
E o mica mofturoasa la mancare asa cum a fost intotdeauna - asta este lupta noastra cea mai grea. Mananca putin si rar, daca o las pe ea sa imi spuna cand ii e foame poate sa se faca si sase seara si ea nu cere... Bine oricum ca am reusit sa o intarc ca mi-a fost tare greu, era tare atasata de "tzitzi" si nu ar fi mancat nimic altceva decat asta toata ziulica. Acum mananca un pic mai bine decat inainte de intarcare.
E o fetita sociabila, vrea la gradinita desi nu o duc inca. Am apucat sa o intreb odata daca vrea si ea la gradinita, si i-am povestit cum e la gradinita si acum cand vrea sa mergem pe afara sa ne jucam cu copiii ma trezesc cu ea ca imi spune "hai! a dadinita, a copii" (traducerea hai la gradinita, la copii)
In rest ce sa zic e cea mai frumoasa, cea mai desteapta...stiti voi povestea cu cioara si cu puiul

Va pup pe toate fara exceptie si poate reusesc sa ma mobilizez sa scriu si eu mai des

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI BOTI!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI ZILE SENINE ALATURI DE SCUMPA NANCY!!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani Boti, sa ai parte de multi ani fericiti si plini de minuni alaturi de Garga ta draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am intrat si eu acum sa spun:

La multi ani Boti si Serbanica!!! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!!!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

GINI,SUN-multumesc!Tragem tare intr-adevar pt noua editie,iar timpul liber este in intregime acordat printisorului meu,asa ca nu apuc sa scriu deocamdata,dar citesc si savurez pozici cu pepenasi de cate ori prind un somnic bebelicesc sau o pauza de filmare!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOTI LA MULTI ANI, SA AI PARTE DE NOROC SI MULTA IUBIRE, SA RAMAI MEREU LA FEL DE MINUNATA!!!Am incercat sa te sun dar n-ai raspuns, oricum sper ca ai primit sms-ul si stii tu ca te iubesc mult de tot, chiar daca n-am reusit sa trimit pe live urarile

SERBANICA LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME SI TIE!

MARIMAR, SUN multumesc mult de sugestii, la noi nu prea merge schimbatul din picioare ca ar fi si mai chinuitor, nu sta pe loc si cum el face si acum de 2-3 ori pe zi kk nu stiu cum as putea sa-l sterg de kk, daca mi-l imprastie tot prin casa cred ca fac rau cu nervii Macar pe masa de infasat e sus si nu trebuie sa ma mai aplec la el. Sugestia cu cantecelul a fost foarte buna, lui chiar ii place tare mult clasicul "un elefant se legana" dar nu mi-a trecut prin cap sa i-l cant in timp ce-l schimb si imbrac, l-am cantat azi si a stat mai linistit.

NATI, KAMELYA, deci si voi ati trecut prin nedormit dupa-masa, asta e, nu-mi ramane nici mie decat sa sper ca-si va reveni.

ANNA, pai aia e, ca nici nu prea am tehnici de adormit pt. ca pana acum cateva saptamani la noi adormitul era floare la ureche, il puneam in pat, faceam tai-tai si plecam si adormea singur. Acum am incercat sa ma intind langa el in pat si sa ma fac ca dorm, insa pe langa primit picioare in burta, capete in gura si deschis cu forta ochii inchisi de catre Luca n-am realizat altceva Asa ca dat fiind ca e periculos sa ma intind langa el, seara cand il adorm ma intind pe covor si ma fac ca dorm, atunci macar e in sac si nu coboara, se agita in pat de numai-numai dar pana la urma se linisteste. Ziua in schimb, cand e si lumina si nici nu e in sac, nu prea mai functioneaza nimic.

DIDI, sa stii ca probabil ai dreptate cu maselele, inclin tot mai tare sa cred ca ele sunt cauza pt. care isi baga mana pana in gat, din ce vad cam acolo bate, in spatele gurii pe arcada de jos, plus ca inainte sa adoarma atata scrasneste din dinti, se trage de fata si se face ca mesteca ca probabil maselele il deranjeaza pe saracutul.

SUN, cum a fost la sustinere?? sper ca foarte bine. Foarte tare Thea cu si si sit

MARIMAR, nu-mi trimiti si mie pe mail cartile de care zici? Daca se refera si la varste asa mici (macar 2 ani) ma intereseaza si pe mine. Mailul meu e moni2400@yahoo.com Mersi mult!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 27+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,BOTI!
LA MULTI ANI,SERBANICA!
SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE I MAI BUN IN VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multi ani Boti si Serbanica!!! Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, ti-am raspuns tot pe picasa la intrebarile legate de covor si trambulina, daca vrei mai multe detalii poti sa ma adaugi pe mess (id moni2400) si iti mai spun ce vrei. Mersi mult pentru comentariile frumoase

SURSU, ce bine iti sta in rochia aia de epoca, in promo-ul la divertis! Bafta in noul sezon!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 27+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

LaMulti Ani Boti, sa fii fericita alaturi de printesa ta, sa fii iubita, sanatoasa si norocoasa!!!

Moni, de ce nu incerci sa-l schimbi de kk in baie, la dus sau in vana. Eu asa fac, il dezbrac pina la scutec, il pun in vana, ii scot si scutecul si il spal cu dusul de kk. E o placere pt el, nu mai vrea sa iasa asa ca il las sa se joace acolo cit vrea, nu ii pun decit putina apa si multe jucarii
Incearca si asa, poate merge. Ma bucur ca a avut succes sugestia cu cintecelul.

Mergi la inceput