Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 7
Francisca spune:
minunate scorpiutze!
Ana, Nina, Mina ... va multumesc ca sunteti alaturi de mine , azi parca, parca se vede o raza de soare
Ana, multi Luanei. Felicitari , a fost foarte curajoasa! A gasit banutii de la Zana Maseluta?
Ce se tot intampla la Aeroportul din Timisoara? Am vazut ceva la stiri
Nina, e super setul si nu este scump deloc, poate ajung si eu la Profi, desi la noi e cam slabut si e cam putin probabil sa gasesc
Ce frumos te pregatesti tu de primavara! Ce culoare te vopsesti? Mergi la coafor sau te vopsesti singura? Asteptam poze cu noul look!
Eu nu am mai fost la coafor de foarte mult timp, dar am noroc cu sora mea care ma tunde, ma vopseste si imi face manichiura
Vlad stie de dentist (are chiar si un joc in care el este dentistul si i-a placut foarte mult), dar nu a fost nevoie sa il vizitam
Dintisorii de lapte au fost super ok si cei noi sunt ok, doar ca sunt mult mai lati
Mina, sper ca a iesit soarele si pe strada ta si ca e totul ok acum
Matei este bine? Multi -ici
Hai ca incep eu galeria, sper ca ma sustin si fetele
Mina, Mina, nu mai sta
Ca vine primavara,
Coaforul nu-i departe,
Doar o strada va desparte!
Mira, vrei si tu galerie?
Felicitari lui David pt. dintisor! Ce figuri sunt fetele!
Ce fain ca azi esti libera Spor la treaba!
Adriana, bafta cu PC-ul! Sarcina usoara in continuare! Pilotul, cum este?
Monica, ma bucur ca au fost ok retetele. Of si mie imi este asa de ciuda ca nu am atata timp pentru bucatarit, tu faci numai bunatati
Nu mi-ai raspuns daca este in zona mormantul lui Senna Vlad asteapta raspunsul
Gabi, sper ca sunteti ok
Ana68 spune:
Multumesc , scorpiute , pentru galeria la Luanuta...
Francisca , la aeroport a fost un mare fas , adica mult zgomot pentru nimic...poate ai vazut stirile in seara asta....un dus cu capul....
Azi a fost soare si frumos la Timisoara , asa ma bucur....excelent....vine primavara aia....iar eu m-am tuns scurt si cochetel...hehehehe...dupa ce imi trece bubita de la cap , si la propriu si la figurat hehehehe , trebuie sa ma si vopsesc , ca ghioceii mei sunt deja boscheti de ghiocei....m-am si speriat cat am putut albi...
No , gata cu aberatul....va pupa mandea....
monica-elizabet spune:
scorpiutele
gabi, sincer...nu stiu...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mina spune:
Francisca, merci de poezie Hai ca ma mobilizez eu sa traversez strada aia, da' astept pana sapt viitoare sa bag si un epilat si un tratament cosmetic, sa simt ca ma tratez de primavara, nu?
Matei e bine, multumesc de intrebare. Eu, tot asa, merge treaba, merge...incet da greu, vorba aia. Incerc sa ma tin tzapana ca alta cale nu-i ....
Bey si-al meu se cauta in gura doar doar i-o cadea vrun dinte. Daca-l vezi cum isi pipaie lopatelele alea de castor....ma gandesc cu groaza ca la ce dinti are cand or incepe sa ii si cada o sa fie tot un dintepauzalipsagaura in gura lui....om vedea ....
Mira, eu ma incalt in cizme pana m-oi convinge ca a venit primavara....ca mi-am pus pantofi cu toc de 1 martie si-am zacut dupa aia racita cu tot cu copilu o saptamana (bine, am racit fiecare independent, nu din cauza pantofilor mei )
Ano, hai, ne vacsaluim? Ca-mi admir cosita alba in fiecare dimineata (ale focului firele albe imi cresc numa in frunte, frate, sa se vaza c-am o varsta, ceeeee ).
Hai va tzuc si ma intorc la ale mele. Dupa amiaza frumoasa!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
Doar o strada te desparte
Sa lasi pletele deoparte.
Haide, Mina, nu mai sta,
Sau tu vrei si SPA ?
Francisca,
Nu merg la coafor, ma vopseste Adriana, prietena(din liceu) si cumatra mea(mama finului meu), cand nu e acasa Dorina, sora mea mai mare(mama nepoatelor mele). De tuns ma tund singura.
Nu-mi schimb look-ul, doar mi-am scurtat parul si-mi reinnoiesc maron-ul artic(de la Garniere).
Ana, ce bubita ai facut la cap ?
Mira, ce dragalase sunt fetitele, cum se cauta si ele in gurita de dinti miscatori !
Cristinei a inceput sa i se miste un canin.
Gata, alerg la vopsit !
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Ana68 spune:
"neata scorpii...
Gagice , ma vacsaluiesc io...da' mai incolo , ca cum ziceam , scuzati cacofoniaam o buba la cap....si dedesupt , dar mai ales deasupra...Aia e dedesupt e veche , inca de la facerea lumii , ca is dusa cu pluta pe conducta , insa aia de deasupra e tragedia...e o dermatita de contact , zice-se...aveam niste chestii asa , ca un fel de rana cu coji , ma manca in draci si daca dadeam sa ma frec la mancarimea de la buba , se facea rana si dadea sangele...uratenii de uratenii acolo...plus coji pe absolut toata pielea capului...Dupa ce ma spalam cu sampon si clateam , cand se usca parul se inrosea ingrozitor locul cu rana, ma ustura si ma durea.Aceeasi chestie o aveam intre sprancene si la radacina nasului , unde-s narile lipite de obraji....asa ca am mers la naturiste si am cumparat un sampon care mi-a vindecat ranile de pe cap , in schimb m-am umplut de matreata....culmea , samponul fiind contra matretii...cucoana de la naturiste m-a asigurat ca e normal asa...in fine , pe mine tot ma mai man'ca scafarlia , insa nu mai am cojile alea urate rau.Dupa ce termin samponul asta , am un sampon de intretinere , cica , pe baza de galbenele si musetel....vedem ce iasa.Asa ca prea curand nu ma vacsaluiesc...sa treaca buba...mai stau oleaca cu tufele de ghiocei...O colega se uita alaltaieri la parul meu , care la origini e negru spre albastrui si ma intreba cand m-am vopsit...Zic :"Femeie , esti nebuna?Unde palaria mea vezi tu vopsit?Io-te ce boscheti de ghiocei am pe cap...esti chioara?" Si ea imi zice ca se vedea asa argintiu cu negru si a crezut ca mi-am pus fixativ colorat argintiu pe par... E grele , fratele meu!
Scorpiuta mea Luana e in regula...sper sa isi revina dintisorii aia...
In rest va pup maxim pe absolut toate , fara deosebire si va urez weekend bestial...o sa fie cald si soare..uraaaa!
mina spune:
Ana, aia e dermatita seboreica, nu de contact. Is doxa in problema ca d-asta are sotu' si si-o tine in frau numa cu homeopate.
Dermatita de contact am eu, ca-s alergica la metale si doar ce-mi sta un nasture sau o capsa (sau, doamne feri, fro podoaba) din ceea ce se numeste "metal comun" pe piele si gata buba.
Tinem pumnii s-o potolesti ca tare-i nesuferita.
Mai sa stii ca de fapt nu trebe sa ne vopsim, ca si mie imi zice lumea ca m-am facut suvite....de unde mama lor de suvite, ca-s fire albe ca atza de cusut. Dar poate unde imi luce mie parul f tare, nuuuu? (is modesta, trebe sa recunoasteti).
Eu ma bucur ca e vineri, e soare (sau cel putin era pana adineauri) si vine un we in care, cu putin noroc, scot plodu in parc si-l alerg pana cade lat, ca tare a mai suferit iarna asta saracutzu'.
Va tzuc, sa va fie de bine cofe-ul de dimineata!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
Ana pe langa toata suferinta ta...m-ai facut sa rad cum povestesti incearca dupa ce-ti trece tot sa folosesti shamponul verde de la VICHY si sotul meu tot asa a patit si cu el i-a trecut
pe toate e deja we...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Anina_n spune:
, scorpiute minunate !
Incepe weekend-ul !!! Iar diseara... dansam ! Incepe o noua editie, Monica, daca inca nu ai aflat ! La zona artelor, gasesti subiectul dedicat emisiunii concurs DPT.
Ana, sa scapi repede si usor de dermatita asta !
Si eu aveam coji in cap, la un moment dat, cand eram la gimnaziu. Si nu stiu de ce, dermatologul se uita si la degetele de la picoare, nu doar in cap. Cu o crema preparata la farmacie, mi-a trecut.
In schimb, am facut psoriazis pe la 20 de ani, in coate. La control, tot asa, dermatologul verifica mai multe zone ale corpului. Se uita si la genunchi, sale, picioare si in cap, sa nu am ceva.
Deocamdata, multumesc lui Dumnezeu, de 10 ani nu s-a mai manifestat ! Desi, stres am avut, mai ales la debutul diabetului Cristinei.
Dermatita asta seboreica, e prima data cand s-a manifestat la tine ?
Nu e legata si ea, de stress ?
Mina, Monica, voi ce stiti ?
Francisca, e soare si la Resita ? Vine primavara ?
Noi avem soare cu dinti, ca e friig.
Mira, la voi cum e ?
Dar la C-ta., Adriana si Dodo ? Cum e marea ?
Dupa-masa, merge sa vedem bb mic, de 3 sapt. Este baietelul finei mamei mele, care a avut cununia in februarie, cand a pozat Cristi in morosan.
Iar in weekend, sambata cu treburi gospodaresti, iar duminica, pe la mama.
Un weekend cu soare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
multumesc nina azi am ratat
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete