Minunatele Scorpiutze *73*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Vai Monica ce-mi facusi!!!!!!!. Miercuri sunt acasa, o sa incerc sa bucataresc si eu ceva. Merci.

cateva poze in viteza de sambata
si cateva de duminca.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare scorpii ,

Monica...m-ai ucis incetisor si sigur cu mucenicii tai bestiali...asa ca exceptand faptul ca mucenicii moldovenesti se impletesc ca si 8...eu am sa-i fac ca si cozonacei , cat de curand , ca prea arata bestial si cred ca-s buni...nu cred , e CLAR , ca-s buni rau ...n-am cuvinte!

Mira...gorobetii tai sunt dementiali , fata draga...un astfel de loc de joaca este si la Mall -ul nou construit...cam tot asa...e mult mai mare ca locul de joaca anterior...mi-a placut lacul cu broscute...cat despre broscute...ce mai?Delicioase!
Serbarea a fost pentru Sf.Valentin?

Nina...sanatate tie...pupici la fete si distractie maxima...hai ca mai e olecuta , vo' 3 saptamani si vine vacanta...

Noi suntem in parametre , ceea ce va dorim si voo...
Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete dragi !
Ce loc fain de joaca pt. copii, Mira !
Monica, e fantastic forumul tau ! Numai timp de gatit sa ne facem !
Ana, deja mai sunt mai putin de 3 sapt. si vine vacanta si Sf. Paste !
Am gasit pt. Cristina si Patri, un set de pictat(oua si iepurasi) foarte fain. Inainte de Paste le dam de lucru.
Francisca, ce faceti ? Sper ca sunteti bine !
Mina, Adriana, Dodo, voi, ce faceti ?
Noi, dimineata iarasi am avut grade cu minus, 14.
Cred ca Primavara isi asteapta cuminte startul, pe 20 martie, cand vom intra in primavara astronomica. Iar la Monica, in emisfera sudica, se intra in toamna.
No, hai ca nu mai e mult !
O zi faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

, fete minunate!

Nina, suntem bine sanatosi, multumim de intrebare , doar ca eu nu sunt intr-o forma prea buna sunt tot felul de probleme nasoale la servici si deja simt ca intru in depresie

Tu cum te mai simti?
Cred ca este super setul pt. fete A fost scump? L-ai comandat de pe internet sau l-ai gasit in magazin?

Mira, ce poze frumoase am vazut eu!
Ana are dreptate, seamana foarte mult cu locul de joaca de la Mall din Timisoara ... si Vlad il adora
Ma bucur mult ca sunteti ok

Ana, ma bucur sa aud ca sunteti in parametre

Monica, ti-am trimis niste retete pe mail sper sa iti placa

Gabi, un horoscop ceva? Poate zice ceva de bine si ma scoti si pe mine din depresie, ce zici?
Ce face "balerina"? Dar Bogdanel?

Sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Francisca , sper ca tot raul cu jobul tau sa fie spre bine ,pana la urma si sa nu mai ai batai de cap .Imi pare rau de necazul tau!

Ninocika...spor la treaba fatucilor , cu ocazia Pastelui....frumos ca le dati ocupatie!

In seara asta am mers cu scorpiuta Luana la extras doi dintisori....unul dintre ei , de lapte fiind , avea o radacina asa de mare....nu s-ar fi clatinat veci pururi....asa ca in seara asta au fost extrasi doi dintuleti de lapte....draga mamei , mi s-o rupt sufletul de ea , dar a fost o adevarata scorpiuta curajoasa!

No , va tzuca mandea si o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea fetelor

nu stiu ce fac dar nu-mi mai ajunge timpul, am incercat sa-mi fac mai mult timp pentru mine azi...am fost la tuns, am facut sport(mers rapid ca de obicei) am mers cu ruxica la balet...eheee...activitati mari de tot
Luana scorpiuta curajoasa, of las ca trece...sanatate si sa creasca dintisori albi ca laptele

ma bucur ca va place la mancarici, gabi iti multumesc pentru retete, eu le tot trec pe "liste" si listute si sper sa apuc sa le fac pe toate intr-o buna zi...
oricum mi-am propus si ai mei au fost super incantati macar la pranz sa avem in fiecare zi o alta mancarica...alex e cel mai fericit...de la atata sport are o foame de lup ruxi a ramas tot la ale ei...n-o putem pacali delok...doar la supe ce-a mai mers cu ingredientele de la zane

va pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am un calculator bulit si stau cu sufletul la gura sa-mi recupereze din el datele si programele, ca altfel sunt moarta.
in rest bine.pe 30 martie am programare la morfologie si sper sa fie totul bine, poate aflam si ce e.starile de voma m-au mai lasat, cand si cand greturi, dar suportabile.
va pup pe toate.
ana, ce rau imi pare ca nu ne-am vazut.ma oftic.data viitoare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete minunate !
Francisca, of, imi pare rau ! Sper sa fie cum iti va fi tie mai bine, pana la urma ! Sanatoasa sa fii !
Setul de iepurasi(2 mari si 2 mici, plus acuarele si pensula) a fost 20 Ron, iar setul de oua(3 apar pe cutie, plus acuarele si pensula) e doar 2 Ron. Le-am cumparat la inceputul lunii de la mag. Profi. Deja au disparut de pe rafturi. Bafta, sa gasiti si voi !
Ana, scorpiuta curajoasa ! A vizitat-o Zana Maseluta azi-noapte ?
Si Cristina merge la stomatologie, din ianuarie(1 data/luna) ca i s-au cariat 3 dintre maselutele definitive, aparute dupa 5 ani, imediat. De fiecare data o rasplatim pt. curaj cu, o bluzita ce-si dorea, o carticica sau o sapcuta de primavara, sapt. aceasta.
Monica, sambata mi-am taiat si eu capetele la par, ca se simtea nevoia. Iar maine ii dau un refresh la culoare.
Ma pregatesc pt. primavara.
Mie tare ciuda imi este ca nu am mai mult timp sa ma ocup de bucatarit. Pierd timp si cu plimbatul de la mama la noi. Asta e, noroc, ca o am pe mama() si Cristina mananca la ea, ce-si doreste ea.
Adriana, bafta cu PC-ul ! Sanatate si sarcina usoara in continuare !
Sa aveti o zi cu soare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut bey!

Vine primavara, ce ziceti? Eu simt ca nu mai pot, tot bag cismele in dulap seara convinsa ca a doua zi ma incalt in pantofi si ma depresez dimineata cand toooot la cisme ma intorc.

Ana, pupam curajoasa, lasa ca drumurile dese la dentist in copilarie iti asigura o maturitate linistita, va zic io ca tata facea pontaju cu noi la dentist lunar, si se vede, cel putin la mine, o singura data in viata m-a durut

Francisca, ia-le usor, pe ele, pe probleme. Rezolva-le tu pe ele, sa nu te rezolve ele pe tine. Si eu sunt intr-o mare perioada pe aici si-mi tot zic ca nu merita sa-mi stric buna dispozitie pentru ceva ce ori trece, ori se rezolva :) Fruntea sus!

Monica, brava de tine ca te bucataresti zilnic.

Faceti galerie, poate merg si eu la tuns. Parca ma duci la taiat la gat, nu la par, asa ocolesc coaforu...si am unu peste drum de birou, rusine sa-mi fie.

Va tzuc pe toate si va doresc o zi cu soare!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Azi am liber............de servici ca de leneveala nici vorba. si-a luat barbatu liber si s-a dus sa skieze.
Off, Mina si eu sunt la fel cu tunsul. ultima data am fost de ziua mea. Astept sa merg in Ro, ca are soramea o coafeza buna.
Da, da sa stii ca vine primavara.........nu stiu cand, dar sigur vine. Azi dimineata a trebuit sa curat parbrizul de gheata ca nu am putut sa plec cu masina. Ieri le-am dat in-colo de cizme si mi-am inaugurat niste pantofiori noi mai descupati. O idee deloc geniala ca m-a prins ninsoarea pe drum .
Ana, nu serbarea a fost duminica asta. Nu stiu cu ce ocazie, acum au ajuns sa stie scneneta si cantecelele. Voi primii si un DVD. Sper. Si in incarc sa-i auziti.
.....Bravo pentru scorpiuta cea curajoasa. David si-a pierdut si el in sfarsit un dinte de sus. Fetele se tot controleaza in gura doar, doar le pica si lor vre-unul

V-am pupat, ma intorc la treburi mai casnice.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput