FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 7
yarrina spune:
Mocanitza maine la prima ora vreau sa vad un Beta mareee!!!!!!!!!!! Hai iubita da-mi curaj sa te urmez!
Bytziloiu meu, sper sa fie ok sa nu ai chistulete si sa se elimine tot ce-i in plus pe acolo. Hai ca nu vreau sa fiu singura in Sibiu acus.
Johanas bine ai venit. Ia uite ca avem o sibianca cu care sa stam la cafele!! Eu zic sa pleci repede la odisee ca daca te prindem noi prin Sibiu cand venim s-ar putea sa te imbolnavesti de inima de la atatea cafele.
Hypnotic hai si tu cu vesti bune! Sa ne intalnim cu toatele la Sibiu.
yarrina spune:
Un trimit un martisor virtual tuturor si va doresc o primavara frumoasa plina de bobocei!
Mocanitza spune:
neata fetelor, va doresc o primavara frumoasa, plina de realizari!
am si eu un martisor pentru voi, sper sa va placa:
http://www.youtube.com/watch?v=iSw7CcAXPWk
bytzi, yarrina multumesc pentru sustinere; in aceasta dimineata am facut analiza ...dar abia la ora 19.30 primesc rezultatul. Am vorbit cu Ispasoiu a spus ca este la clinica pana la ora 21.00 si asteapta sa-i trimit rezultatul.
Am avut un weekend greu...lung....sunt sigura ca intelegeti de ce...
hypnotic1978 spune:
Fetelor, va doresc un 1 MARTIE fericit si o primavara frumoasa care sa va bucure tot anul!!!!!
anelize spune:
La multi ani! Sa aveti o primavara plina de bebelusi!!!
Cand citesc la ce scrieti voi aici parca vorbiti limbi straine pentru mine.La noi problema o are sotul si de aceea nu prea stiu ce si cum se intampla cu voi,dar va doresc din tot sufletul multa sanatate!!! Chiar meritati asta!
Inca o intrebare stupida: noi avem programare la sfarsitul lui martie la dr. Chicea.Daca totul e ok,ne programeaza la FIV la urmatorul CM?....sau cum...
Adica eu as vrea sa am burtica cat mai repede...
hypnotic1978 spune:
fetelor am vb din nou la sibiu, din punctul lor de vedere, estradiolul meu e mare chiar dc sunt in la mijl valorilor de referinta. asta e. voi face un echo si vom vedea.
persi spune:
Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari, pentru toate viitoarele burtici! La Multi Ani de 1 Martie!
Mocanitza spune:
azi la pranz mi-a venit CM-ul lunar... banuiesc ca nu e de bine! ...
bytzisor, tu ce spui?
bonsai spune:
pana acum am citit ca ati postat,nu prea am scris
mocanitza,test de sarcina pozitiv ai?
ca daca nu ,cu siguranta nu s-a prins nimic si ti-a venit ciclul.daca e poz,poate ai noroc si e ciclu peste sarcina
alina06st spune:
Mocanitza, sunt cu gandul la tine. Poate toturi e bun rezultatul de la beta.
Va pup fetelor, va doresc o primavar frumoasa si sa avem puterea de a ne urma visul pana cand il vom infaptui: