FIV la Sibiu (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mocanitza maine la prima ora vreau sa vad un Beta mareee!!!!!!!!!!! Hai iubita da-mi curaj sa te urmez!
Bytziloiu meu, sper sa fie ok sa nu ai chistulete si sa se elimine tot ce-i in plus pe acolo. Hai ca nu vreau sa fiu singura in Sibiu acus.
Johanas bine ai venit. Ia uite ca avem o sibianca cu care sa stam la cafele!! Eu zic sa pleci repede la odisee ca daca te prindem noi prin Sibiu cand venim s-ar putea sa te imbolnavesti de inima de la atatea cafele.
Hypnotic hai si tu cu vesti bune! Sa ne intalnim cu toatele la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Un trimit un martisor virtual tuturor si va doresc o primavara frumoasa plina de bobocei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

neata fetelor, va doresc o primavara frumoasa, plina de realizari!

am si eu un martisor pentru voi, sper sa va placa:
http://www.youtube.com/watch?v=iSw7CcAXPWk

bytzi, yarrina multumesc pentru sustinere; in aceasta dimineata am facut analiza ...dar abia la ora 19.30 primesc rezultatul. Am vorbit cu Ispasoiu a spus ca este la clinica pana la ora 21.00 si asteapta sa-i trimit rezultatul.

Am avut un weekend greu...lung....sunt sigura ca intelegeti de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

Fetelor, va doresc un 1 MARTIE fericit si o primavara frumoasa care sa va bucure tot anul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

La multi ani! Sa aveti o primavara plina de bebelusi!!!

Cand citesc la ce scrieti voi aici parca vorbiti limbi straine pentru mine.La noi problema o are sotul si de aceea nu prea stiu ce si cum se intampla cu voi,dar va doresc din tot sufletul multa sanatate!!! Chiar meritati asta!
Inca o intrebare stupida: noi avem programare la sfarsitul lui martie la dr. Chicea.Daca totul e ok,ne programeaza la FIV la urmatorul CM?....sau cum...
Adica eu as vrea sa am burtica cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

fetelor am vb din nou la sibiu, din punctul lor de vedere, estradiolul meu e mare chiar dc sunt in la mijl valorilor de referinta. asta e. voi face un echo si vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari, pentru toate viitoarele burtici! La Multi Ani de 1 Martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

azi la pranz mi-a venit CM-ul lunar... banuiesc ca nu e de bine! ...

bytzisor, tu ce spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

pana acum am citit ca ati postat,nu prea am scris

mocanitza,test de sarcina pozitiv ai?
ca daca nu ,cu siguranta nu s-a prins nimic si ti-a venit ciclul.daca e poz,poate ai noroc si e ciclu peste sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mocanitza, sunt cu gandul la tine. Poate toturi e bun rezultatul de la beta.
Va pup fetelor, va doresc o primavar frumoasa si sa avem puterea de a ne urma visul pana cand il vom infaptui:

Mergi la inceput