La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253
Raspunsuri - Pagina 3
emabucuresti spune:
irlandeza am vazut si eu frumoasa pe blog, in decor de snow in dublin, cu mare intarziere cred ca am vazut pozele dar tare mi ati placut!
honey condolenate, ti am trimis un gand bun cand am citit prin ce ai trecut de ziua blondinului dulce!
ramo ce vesel si zambaret este baiatul tau mereu, se vede ca e un copil fericit!
lauraD sanatate lui eleni!
miri cred ca am ratat cand ai dat link, astept urmatorul sa iti vad operele si pe baieti
emabucuresti spune:
fug ca ma striga micul, dar v am vazut si mai am pagini deschise cu bloguri, albume poze etc , azi ma updatez cu ce ati mai facut/pozat voi si clopoteii gashca
ceska777 spune:
Iaca, numai ce azi dimineata dadeam sfaturi acu mi s-a intamplat mie. Am fost de dimineata cu B pe tricicleta la posta sa ducem un pachet, am venit acasa si am pus de o supa, gaza mea statea fleasca gramada pe canapea. A venit bunicul sa il scoata afara ca e soare si dupa ce l-am imbracat cand sa iasa pe usa zice asta mic:"ma doare burta, mama" eu il intreb "unde" si in momentul urmator, jap -voma. Noroc ca am l-am ridicat rapid si a murdarit pe jos si numai putin jacheta. A mai umplu si chiuveta cu ........ albus de ou fiert. Ditai bucatile. Asta ni se trage de la dl sot. Care isi cumpara oua fierte colorate. Si gaza nu mai vrea sa ii fierb eu ou ci vrea din ale lui taica-su. Azi dimineata mi-a adus din frigider de pe usa un ou "orange, mama" sa il manance. Ma intrebam eu de ce a mancat doar juma de albus cand e innebunit dupa oua.... Uite de ce! Iar ar trebui sa ma iau de tati cand vine!!!!!!!
A vrut totusi sa iasa cu bunicul si Luky, le-am dat unpachet de servetele umede si i-am zis sa vina de urgenta acasa daca mai vomita.... UF!
Merg sa impletesc snur de martiosoare si sa-i tin lui tati in gand o predica.......
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
elle i am gasit. au diferentiat pe grupe de varsta asadar. timp sa mai gasesc acum sa i mai rasfoiesc si pe ei..
ceska, o fi inghitit bucatelele cu lacomie probabil. numai bine, pup!
aurel_cris spune:
Fetelor asta mica refuza orice imi cere doar ate adica lapte,mie teama sa o fortez.
E moale si vrea numai sa doarma.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Iaca, numai ce azi dimineata dadeam sfaturi acu mi s-a intamplat mie. Am fost de dimineata cu B pe tricicleta la posta sa ducem un pachet, am venit acasa si am pus de o supa, gaza mea statea fleasca gramada pe canapea. A venit bunicul sa il scoata afara ca e soare si dupa ce l-am imbracat cand sa iasa pe usa zice asta mic:"ma doare burta, mama" eu il intreb "unde" si in momentul urmator, jap -voma. Noroc ca am l-am ridicat rapid si a murdarit pe jos si numai putin jacheta. A mai umplu si chiuveta cu ........ albus de ou fiert. Ditai bucatile. Asta ni se trage de la dl sot. Care isi cumpara oua fierte colorate. Si gaza nu mai vrea sa ii fierb eu ou ci vrea din ale lui taica-su. Azi dimineata mi-a adus din frigider de pe usa un ou "orange, mama" sa il manance. Ma intrebam eu de ce a mancat doar juma de albus cand e innebunit dupa oua.... Uite de ce! Iar ar trebui sa ma iau de tati cand vine!!!!!!! A vrut totusi sa iasa cu bunicul si Luky, le-am dat unpachet de servetele umede si i-am zis sa vina de urgenta acasa daca mai vomita.... UF! Merg sa impletesc snur de martiosoare si sa-i tin lui tati in gand o predica....... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Sper sa fie ceva trecator.Aveti grija,pupici.
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui emabucuresti aurel cris paine prajita simpla nu vrea? Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009) |
Nu ,tot o incerc cu diverse si nimic pana acum.
Bianca
Cum cresc eu
grati.ela spune:
Cristina, eu Ozanei (ce-i drept) ii dadeam cola inghitituri mici pt a evita reflexul de voma si gatorade pt hidratare (are ceva saruri-noi ii dadeam dupa concursuri de inot). Vezi de vrea matza covrigei cu ceai.
godzila spune:
Madalina, vai prin ce ati trecut! Plin de colorati Ploiestiul asta...valeleu.
Cristina, sanatate puiutului.
Noi ne pregatim de plecarea in Egipt. Mai sunt 5 zile si plecam. Sunt asa de fericita. Am luat bilete din Italia caci sunt mult mai ok ofertele si in plus vom merge impreuna cu surorile mele. Sper sa nu pescuim si noi vreo entero de acolo. Ma pregatesc si eu cu saruri.
Si o alta mare veste. S-a nascut finuta mea! 3000 g si 54 cm! A fost o nastere grea din pacate. Au scos copilul cu forcepsul si are o usoara paralizie nervofaciala. Ochiul drept e umflat si capul e putin deformat...saraca prietena avea bazinul prea mic si au descoperit un os care statea in calea bebelusului...insa prea tarziu. Eu sunt pro nastere naturala, dar cand exista cele mai mici dubii e bine sa se opteze pt cezariana. A trecut biata prin toate chinurile: dilatatie manuala...cica nu avea voie sa administreze medicamente pt dilatie decat pe sub mana (ce prostie!), s-a chinuit mult saraca ca nu se dilata...ruperea membranei si clasica apasare pe burta la expulzie...groaznic. Doctorita nu e medic al Giulestiului, unde a nascut, ci doar colaboratoare...a stat cu prietena mea de la inceputul travaliului pana la sfarsit, dar degeaba ca nu avea o mare influenta acolo...si cred ca nu avea nici cine stie ce experienta. In fine, a trecut. Neonatoloaga zice ca se va recupera copilul si ca nu sunt afectati decat nervii periferici. In Giulesti sunt medici buni pt nou nascuti, sper sa aiba dreptate. A trecut cineva prin asa ceva? Am realizat ca la mine a fost bine...desi initial am aveam o alta opinie. Cand am nascut-o pe Iulia au fost doar 2 ore mai nasol...pe Vlad l-am nascut f. usor.
godzila spune:
citat din mesajul lui aurel_cris Fetelor asta mica refuza orice imi cere doar ate adica lapte,mie teama sa o fortez. E moale si vrea numai sa doarma. Cristina deBianca Maria 4.03.2008 Bianca Cum cresc eu |
Nu poti sa ii dai din ala fara lactoza?