La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle ce rau imi pare ca trebuie operata micuta! Off, of! O sa treaca cu bine peste hopul asta, dar imi imaginez cam ce-i in inima ta!
Despre mancatul piticilor aveam si eu o intrebare: au voie carne de miel? Eu o fac fiarta pe aragaz, cu tot felul de mirodenii, dar mi-a fost frica sa-i dau ca stiu ca-i grea. Si Thea papa cam ce mancam si noi, dar cam am grija sa fac mancarea cat mai dietetic, adica f rar prajeli (de fapt un pic de ulei si mai multa apa, chiar si la cartofi prajiti).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ramona nu ma supar si sunt total de accord cu tine. Nu ma intelege gresit, ce ma deranjeaza pe mine nu e ca nu-i dau medicamente ci ca nu vad frate un interes cat de cat sa vada despre ce e vorba. Doctorita la care am renuntat am fost de 3 ori la ea de 3 ori a zis ca are infectie la ureche indiferent de simptome pe principiul ca asta e boala care o fac cel mai des copii aici si i-a dat antibiotic. Eu nu i l-am dat pentru ca stiam ca nu e vorba de nici o infectie la ureche. Cu tusea ei am fost de tz ori la medic de fiecare data ridicau din umeri, cand le-am zis de exudat prca le ziceam de operatie pe cord si au zis ca nu e cazul ca ei asta fac cand e suspecta de sinuzita cronica sau pneumonie, deci trebuie sa astept sa faca copilul ceva mai grav ca sa se miste ei. Au preferat sa-i dea pastile de reflux asta bazat pe banuieli de-ale lor. Noroc ca am vb cu voi si i-am reintrodus umidificatoprul si ca i-a trimis nasa ei picaturi din Rom si i-a trecut ca altfel si acum tusea. Nu sunt numai eu, sunt multi parinti care prefera sa se duca direct la spital cand e copilul bolnav pentru ca acolo li se accorda atentie. Si crede-ma ca atunci cand copilul tau nu doarme de ceva saptamani si vezi ca boala devine din ce in ce mai agravanta nu te mai incalzeste un zambet fals si 5 min de consultatie in care nici nu ai timp sa-i spui istoric si simptome cum trebuie.
Elle imi pare rau ca trebuie sa o operezi pe Anna, haide ca o sa fie bine, nu e operatie foarte grea si zic si eu la fel, mai cere parerea si altora .
Irlandeza Patty e ca o papusica si ai de ce sa fii mandra.

Multumim mult de laude, bluza asa e ea cu verde si roz, mie nu mi-ar fi dat prin cap sa le combin .
Acum sa va zic de piticul meu(asta apropo de medicii de aici). Am fost la controlul de 2 ani. Are 13.6(30 pounds) kg si 87 de cm(34 inch). Cand au facut procentajele le-a iesit la greutate 95% :( asa ca tot ce a urmat dupa a fost despre regim alimentar, ca trebuie sa o supraveghem si tot restul. Acum e adevarat ca ea e mai grasunica, dar sa-mi zic a ca e la pragul obezitatii ...a cazut cerul pe mine. Am venit acasa si ne-am uitat pe grafic si de fapt e la 75% parerea mea e ca s-a uitat aiurea(sper sa fie asa). Voi ce ziceti e chiar asa grav? Noi nu-i dam dulciuri sau paine, mai mananca peste zi un sticks si max 10 stafide. Am trecut-o deja pe lapte cu 1% ca au zis ca si asta e o problema. II mai faceau ai mei suc de fructe in casa, max 200ml, dar i l-am scos si pe ala. Meniul ei arata asa:
8- 200ml lapte
10- fruct sau sticks+stafide
12- 200 g legume cu carne sau ou cu putin lapte in tigaie si rosii sau supa sau ciorba
3 - fructe
5 - iaurt 170g
8 - 200ml lapte cu 3 masuri de cereale
Azi am vb si la gradinita si s-au cam mirat si cele de acolo si ne-au promis ca sunt atente la ce si cat mananca.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Laura_D, exista un scenariu invariabil cand vin acasa. Amandoi tipa asurzitor un minut "a venit mami!!!!!!!!!" si apoi se potolesc. Iulia e mai mamoasa, se dezlipeste cu greu de mine...Vlad nu are nici o treaba. Asa or fi fetele.

Laura I parca tu povesteai ca te-ai intors cu entero din Egipt? Mie de asta imi e un pic teama...ai lasat pitica in piscina? sau a facut baie numai in mare?

Elle si fi-mea are un hemangiom mare pe spate...eu l-am lasat in pace...i-am zis ca e floricica ei. Tu faci operatia din motive estetice sau sunt ceva complicatii? Oricum, bafta multa, suntem alaturi de tine.

Lala 20 am citit bine? 17 kg? Pai fi-mea la 4 ani si ceva are 16 kg...Vlad a juns la 12 kg...nu mi se par slabi pt. ca sunt si scunzi Iulia 104 cm, Vlad 85 cm...dar cand citesc scorurile voastre...wow!

Subiect de discutie pentru 2 saptamani. Ce ziceti de o intalnire cu clopoteii la restaurantul Ellei?

Mergi la inceput

Pe rezultatul analizelor scrie: prezenti chisti entamoeba coli. Sper sa se trateze usor si sa scape repede de ei, ca mititica se scarpina la nasuc de numa si, de o vreme, se plange si de funduletz (ramane cu senzatia ca face kk, desi a facut si am schimbat-o, deci ma gandesc ca o mananca).

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Vera, noi ne-am balacit numai in piscina, ptc apa marii avea doar 20 de grade. La hotelul nostru erau 3 piscine din care 2 incalzite (una mica, mica pt copii, cu apa de 50 cm adancime). Alea erau suuuper! Nu stiu sigur daca de acolo o fi luat ceva, ca s-a declansat la vreo 5 zile dupa ce ne-am intors. Daca o fi luat de acolo, ma gandesc ca s-ar putea sa fi fost de la apa piscinei, ca s-a dus de vreo 3 ori cu capul la fund si a inghitit destula apa Cand am fost noi era destul de rece seara (10-13 grade), dar acum sigur s-a mai incalzit. Ca sa fii sigura uita-te pe www.accuweather.com , eu acolo verific vremea mereu. In ce statiune mergeti?

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eliza, aia sunt nebuni ? Cum sa fie grasa? Arata cum nu se poate mai bine. Eu zic sa nu o infometezi. Da-i mancare sanatoasa, fara restrictie.
Daca printesica ta e grasa, de a mea ce sa mai zic la 16 kg si 91 cm? Mie mi-a zis asistenta ca pt. varsta ei e la limita de sus si cu kg si cu cm, deci e bine, daca era mai scunda si avea 16 kg, atunci nu era bine.
Eu zic sa nu te uiti dupa ei. Urmeaza-ti instinctul matern.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Eliza, uite ce am gasit chiar pe DC, o sa pun si link-ul.

Cum este diagnosticata si tratata obezitatea ?

Pentru a verifica daca copilul dumneavoastra este obez trebuie calculat indexul de masa al corpului (IMC = BMI) prin urmatoarea formula: greutate (in kg) este impartita la inaltimea (in metri) la patrat .

Un IMC de 18.5 pana la 25 reprezinta o greutate normala, in timp ce o valoare cuprinsa intre 25 si 30 semnifica o greutate peste normal, iar indicele IMC de peste 30 indica o obezitate clara.

IMC (BMI) =
( kg/m² ) greutatea in kilograme
-----------------------
inaltimea in metri ²

Vorbiti cu doctorul si cereti ajutorul unui dietetician. Evitati sa incepeti imediat cu copilul o dieta agresiva. In locul acesteia incercati schimbari minore inspre o alimentatie sanatoasa pentru intreaga familie si implicati copilul in activitati fizice, sport.

Tintiti inspre cresterea cantitatii de fructe proaspete si vegetale (ar trebui sa constituie 5 portii pe zi) si reduceti aportul de grasimi. Incercati sa descoperiti ce gustari sanatoase le plac si stati impreuna la masa cel putin o data pe zi, pentru o hrana echilibrata. Vorbiti cu profesorii la scoala pentru a vedea ce se poate face acolo.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

Ai aici si www.desprecopii.com/info.asp?ID=441" target="_blank">graficele de crestere, greutate si inaltime/pe varste
Uitandu-ma pe grafic, stati f. bine. Eu ar trebui sa-mi fac probleme, dar nu-mi fac, ca Alexia are greutatea corespondenta varstei de 2.7 ani.

Sa-l ajutam pe BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

nu cred in IMC la copii mici...Dudu are atunci IMC=14,2

Mergi la inceput
Mergi la inceput