"Dovlecei de sept-oct 2009 *94* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 17
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Ati vazut ca a fost cutremur in Japonia ? Sper ca sunt bine fetele noastre POftiti va rog la o felie de TORT Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Moaaa,arata delicios!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui SabinaY. Buna dimineata copii! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
neata draguta noastra!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
mey .. ce are forumu' asta?
pe bune ca eu am trimis un mesaj cu text ..
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
mi-au fugit toate mesajele in dreapta paginii .. inghesuite. si casuta ptr mesaj pare goala .. si sa stiti ca nu am baut nimic, pe cuvant ..
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Ati vazut ca a fost cutremur in Japonia .. Sper ca sunt bine fetele noastre POftiti va rog la o felie de TORT Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Nu stiu de ce imi apare in halul asta mesajul. Am incecat sa-l editez dar tot asa ape si am pus bine toate ghilimelele si spatiile
Ziceam ca fu cutremur in Japonica si ca spe ca-s bine fetele noastre. Da vad ca inte timp a intrat Sabina
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
prezent, prezent....astept sa va citesc cu interes. inca sunt cu amintirea petrecerii Luciei. si inca imi mai rod unghiile.
Piski doarme...vad ca nu se mai trezeste urland dupa juma de ora...cred ca-i place noua casa. poze aici.
am vazut poze superbe de Carina, Razvan, Ana si nu in ultimul rand draguta de Chiara. , Andre, uite
aici poze cu Piski in wrap cu fata la lume.
oare ce mai voima sa spun?
kemsy hi back. mie mi-a inghetat sangele in vine intr-o zi cand l-am pus in landou cu paturica si si-a intors capul iar eu am crezut pentur o fractiune de secunda ca perisorul erau vene inflamate pe fata pentru ca mi se asfixia copilul. am crezut ca lesin.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ii iese un dintoc...nu vezi ca e la moda ? noapte buna Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ntz ntz ntz ce rea esti
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Nu stiu de ce imi apare in halul asta mesajul. Am incecat sa-l editez dar tot asa ape si am pus bine toate ghilimelele si spatiile Ziceam ca fu cutremur in Japonica si ca spe ca-s bine fetele noastre. Da vad ca inte timp a intrat Sabina Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
si monica trimite de 100 de ori mesajul ...
hmm .. ceva e putred in danemarca ...
Eva
Anna
papa bun
SabinaY. spune:
Mah...o fi fost cutremur.Sa o intreb pe Mihaela,in zona aia e cu risc seismic mai ridicat.
Aici,in sud,nu prea avem parte de tremurici.Ultimul cutremur a fost,ahaaa,acum vreo suta de ani,pe care l-am simtit,lol
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla