Gravidutze si mamici de Cluj - 153-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ce frumos va fi azi, deja a iesit soarele, asa bine ma simt

gabytule cum a decurs ziua de ieri ???esi multumita????

co ce secret ascunzi acolo legat de imunitatea Carinutei ???
aveti o fetita superba, cuminte, inteligenta si fff rezisteta la boli, Felicitari!!!!!

alina multumim pt matisor.....ce mare e si alex , dar ce ochisori frumosi are

de azi incepem diversificarea , cine mai isi aduce aminte cu ce a inceput....sa ne mai dea idei...parca am uitat de cand era Dragos mititel

nico ce mai face andrei????dar tu cum esti???
kapitam pe unde esti???? nu ne mai spui nimik???

hai ca iar m-am intins
astept sa se trezeasca Dragos, care azinoapte a facut temperatura , tare groaza mie sa nu fi luat gripa dela mine

fug ca imi fierbe apticu sa afc un girs cu lapte, un ceai cald cu lamaie si painica in ou pt dimineata asta....si avem de aseara peste pane...noua ne trebuie cel puitn 3 feuri dimineata ca sa poata asimila ceva, ca alltfel nu papa mai deoc , dar asa tot mai ciuguleste din fiecare

o zi superba va dorim

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Andreea, asa e cum zic fetele...repaus total, si stai linsitita, placenta se poate lipi la loc...sunt multe cazuri ca si al tau...

si eu vreau pozici de la intalnire...macar asa sa va vad...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Andreea multi sa fie totul bine.tinem pumnii
elena eu cu diversificarea nu mai stiu ce sa fac. alex cum ii dau altceva decat lapte plange exact ca la colici. de cele mai multe ori se linisteste dupa ce are scaun. de 3 zile nu ii dau iar nimic. mai incerc la sfarsitul saptamanii. saptamana viitoare mergem la control si vorbim mai amanuntit pe tema asta cu doctorita. cum papa numai lapte e in stare perfecta de functionare ma enerveaza bunica, ca se tot plange ca ii mila de alex ca nu mananca nimic de parca ar fi o slabanoaga. mie mi se pare ca arata foarte bine. si mie m-i mila pentru ca o vad ca ii e pofta cand fac mancare.o tin cu mine la bucatarie ce sa fac? si plescaie din gurita si tremura toata cand ma apropiu de ea. se uita la minile mele si vede ca nu am nimic si se imbufna of of

cum v-ati distrat aseara? mi-ati facut pofta cu papanasii.
o zi minunata va doresc. e superb afara. sper sa nu bata vantul ca ieri zici ca era taifun pe la noi.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Ma bucur mult ca v am vazut aseara fetelor
fug dupa piticuta ,pun pozele dupa 2 ,scuze

Andreea 27 Doamne ajuta sa fie totul bine

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna mamici de cluj. Sunt si eu din cluj si urmeaza sa nasc in curand la Stanca. Daca stie careva cam ce tarife se practica in momentul de fata pt. nastere naturala, pls trimiteti-mi un PM. Mersi mult.

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,
VA multumesc din toata inima pt sustinerea voastra!!Azi sunt mai bine si cu moralul,sper sa fie pana la urma totul bine.Repaus total nu prea pot deoarece 2 zile sunt singura acasa numai cu Eric si ajutor nu am decat o am pe bunica mea care e in vastra de 78 de ani si nu o pot solicita prea tare nici pe dansa.Dar sper ca totul va fi bine pana la urma.
Elenuta multa sanatate lui Dragos!Masuta cu scaunelele nu sunt din tara sunt din Austria si nu se mai gasesc din pacate!Chiar nu stiu unde sa iti spun sa incerci.
Meli esti o scumpa!Chiar la tine ma gandeam ca poate o sa se inample o minune,Doamne ajuta!!
MIhaela eu una nu as mai da nimic la doctor pt ca fiecare dintre noi avem un servici si nu vine nimeni sa iti dea spaga ,noi i-am obisnuit si noi ar trebui sa ii dezobisnuim.Au salar pt munca care o fac si au si depus un juramant!Acuma depinde de fiecare!!!
Merg sa ma intind si vreau si eu sa vad poze!!VA imbratisez pe toate!!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 8+

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare scumpelor!

noi vrem sa mergem dupa-masa in polus la happypark, sau cum se numeste acolo sus.mai vine cineva?mergem la "ponghi-ponghi", vorba lui Timea,hihi.

Alex-asteptam pozele!

Meli17+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MIHAELA sunt de acord cu ce spune Andreea
ce o sa fie bebele tau ?fetita sau baietel ?

poze: http://picasaweb.google.ro/sanda252003/1MARTIE#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

sa va spun un dialog intre mine si Dragos

eu: Drgaos hai repede sa vezi ce a facut surioara????
D: ce??mami
eu: kk verde
D: de ce??
eu: nu stiu
D: pentru ca are body verde

ce mamici sexy avem ..foarte faine sunetti...iar Alees e foarte schimbat si cu mutra de barbatel

fug sa imi termin supika

aaa Drgaos a fost la dr si nu are nimik , i-a prescris picurei de nas si panadol sau nurofen daca mai face febra , Doamne ajuta sa nu fie nimik

o zi faina

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor, imi pare rau dar eu chiar doresc sa-i dau ceva doctorului meu, deoarece va veni la nastere indiferent de ora sau zi, ceea ce nu intra deloc in atributiile sale. Atunci ar trebui sa ne multumim cu moasa si medicul de garda in caz de complicatii. Plus ca am fost pana acum la el la particular si de multe ori ma punea sa platesc mai putin decat ar fii trebuit. Am fost internata de urgenta si nu i-am dat nimic, desi a venit de mai multe ori sa ma vada, ceea ce iar nu ar fii intrat in atributiile lui tinand cont ca pe foaia de internare nu era trecut numele lui ci al medicului de garda care a facut internarea. Nu era responsabil de nimic.

Fetita voi avea. Mersi oricum. Va pup

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput