Gravidutze si mamici de Cluj - 153-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

MIHAELA sunt de acord cu ce spune Andreea
ce o sa fie bebele tau ?fetita sau baietel ?

poze: http://picasaweb.google.ro/sanda252003/1MARTIE#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

mamaaaaaaa ce mamici secsi si ce papanasi deliciosi
elena multa sanatate lui dragos m-ai terminat cu body verde

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Am intrat sa ma laud avem 4 kg
o seara minunata !
va pupam

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010
http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Mammaa ce mamicute criminale sunteti!!!!Sunteti superbe!!!
Alex,Tiadris e o dulce!!!!Ai noroc ca e mai mare ca Eric ca veneam la petzit!
Ioana e un scump Aless!!
Mihaela atunci daca e asa fa-i o atentie ceva ,nu e neaparat sa ii dai bani!Dar ca va veni indiferent de ora cand vei naste sa stii ca intra in atributiile lui deoarece esti pacienta lui si ai fost timp de 9 luni la cabinet la el!Faci cum crezi tu mai bine,dar din ce ai zis e normal ca un cadru medical sa faca cum ziceam si mai devreme a depus un juramant pt tot ce face ,nu taie iarba la caini.Scz ca sunt asa revolutionara dar noi i-am obisnuit ca pt orice trebuie sa le bagam bani in bujunar.Asta se practica numai la noi,dincolo e o ofensa treaba astasi ar fi cazul sa o incetam si noi!Sunt platiti pt ceea ce fac!
Meli era sa nu te recunosc!Ti-ai schimbat culoarea la par!F bine areti si ce bine ti se vede burticuta!!!
Elena ,sanatate multa lui Dragos!MOrtala faza cu kk verde!!
Merg in patut!O noapte linistita tuturor!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 8+

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, tinem pumnii sa fie totul ok cu bebe! F bine ca esti optimista, o sa vezi ca ava avea grija DD de voi!

Mihaela, si eu m-am simtit mai bine oferindu-i dr meu ceva, pt ca am vazut ca isi da interesul si pt ca mi-a oferit confortul psihic de a fi acolo la nastere, in miez de noapte, pe ditai zapada...Si de ce sa nu o recunoastem, asta e practica si nu facem noi exceptia...Eu nu stiu tarifele de la Stanca, sincer nu cred ca exista asa ceva, cum nu exista nici la Gine 1, fiecare da cat are si cat poate. Nastere usoara iti doresc si o fetita perfecta!

Alex, esti minunataCe poze frumoase ai facutMa uitam la tine cat de duioasa si grijulie o tii in brate pe Sofia, si o priveai cu atata dragoste! Sper ca ai aruncat pilulele alea, ca prea sunteti o familie frumoasa voi trei si veti fi de 1000 ori mai fericiti cand va mai veni o minune, crede-ma. O sa te intrebi cum ai fi putut trai altfel decat asa? Mai plange puiuta mica dupa buni?

Meli,nu stiu cat de bine ma descurc, ca am momente cand mai clachez si tipla Sara si la C si ma urasc apoi pt asta...DE-as putea sa am mai multa rabdare...Uneori, seara, ma rapune oboseala si mai cedez, apoi o pup pe Sara pe 1000 de ori si as vrea sa mai compensez, ma simt tare vinovata! Atunci cand sunt mai obosita, o apuca si pe ea nazbatiile si nazurile...Dar per ansamblu nu e mai greu decat m-as fi asteptat, si toata partea mai dificila paleste in comparatia cu fericirea imensa de a-ti vedea copilasii sanatosi si fericiti. Nu-i zi sa nu-i multumesc lui Dumnezeu pt fericirea pe care mi-a daruit-o. Arati asa bine, mamico, o burtica minunata!

Ioana, e minunat Alees, asa dulce si dolofan, m-am indragostit iremediabil de zambetul lui smecheresc, imi pare rau ca nu a venit si Sofi sa-i tina compania si sa serveasca un laptic impreuna

Anca, ce bine ca ne-am mai vazut si noi, sper sa te tii de cuvant cu cele 6 luni

Ani,Nico, tare ma bucur ca am mai stat de vorba! Aratati foarte bine mamici!

Simina, bravi pt vestile bune! Sa creasca mare si sanatos Andrei! Ma bucur ca esti cu moralul mai ridicat!

Alina, tu pe unde te-ai pitit? Ca ai zis ca vii mai des aici

Elena, ce dragut e Dragos cu replicile lui...Despre noi, suntem in perioada testarii bonelor, maine ar trebui sa vina varianta 3, dar am anulat! Prima tanti a fost de departe cea mai ok, le spuneam fetelor ca e draguta atenta, grijulie, a scos-o ep Sara in parc vreo 2 ore s-au jucat,i-a dat sa manance, la sfarsit, Sara a pupat-o si i-a zis sa mai vine si maine. Eu zic ca sunt premise bune,mi-a dat semnale bune instinctul meu

Tati s-a descurcat bine cu fetele lui, in lipsa mea, a schimbat-o pe Sofi de caca, ma bucur ca m-a ascultat si i-a facut-o, e drept ca zbura casa si erau jucarii peste tot, dar fetele erau ok
Dar maine pleaca in Germania pana sambata, fix asta imilipsea, offf!

V-am pupat, de cand vreau sa mai pun si eu poze cu Sofi, dar nu mai reusesc...Oricum, in curand ne vine camera noua multmai profi si atuci voi fi mai motivata sa fac fotogafii. Va imaginati ca nu am gasit-o cea veche la PolusDoar traim in Romania!

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si pt ca am bantuit pe aici, asteptand sa se trezeasca Sofi, am pus poze noi, inclusiv cu modificarile din camera Sarei!

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Oana, voi pe unde umblati? Cum e la gradi?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andreea, nu intra in atributiile doctorului sa vina la nastere. Asta e sigur. Dincolo cu siguranta nu-ti vine la nastere, ci nasti cu moasa, iar in caz de complicatii sau ceva vine medicul de garda. Si sa nu mai vorbim ce salarii au medicii in alte tari. Niciodata nu am oferit unui medic bani inainte de consultatie sau nastere sau ma rog si cu siguranta nu i-am dat nimic daca nu s-a purtat frumos si profi. Oricum asta e un subiect foarte controversat, fiecare face cum doreste, nu vreau sa ma cert cu nimeni, eram doar curioasa cam cat da lumea acum pt. o nastere. Data trecuta cand am nascut medicul meu era in concediu, tocmai aterizase, venea din Spania si a venit la nastere, mi-a oferit o stare de bine cand l-am vazut.

Gabi si eu stiam ca nu sunt tarife clare, fiecare da cat poate si daca poate.

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ce fain pat i-ati facut SArei. Cit e de lat? pare mare, de 120. Ce mindra scrii tu "fetele mele"

Foarte frumoase sinteti mamici, imi pare rau ca nu am ajuns, dar chipul lui Patrick cind ne-a vazut luni seara cind am mers dupa el, m-a mai consolat

Va pup, ca am de lucru

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

stiu ca dau mai rar pe aici..dar..va citesc :)

noi suntem cu musafiri de vreo 10 zile/ verisorii din Franta..2 bucati, fetita de 7 ani,. baietelul de 5..au facut un pic schimb de virusi, asa ca nici pe Stefan nu l/am dus la gradi..ei..nu va inchipuiti cum a fost la mine in casa cu 3..:):)
pe langa cum arata cu jucarii, haine, incaltari peste tot..firmituri..Slava Domnului ca exista masina de spalat vase..
plus cerurile de rigoare pe jucarii si alte cele..cd erau numa cate 2, se intelegeau..dar in 3..grea formula..asa ca eu personal am decis ca numarul de copii din casa noastra va fi 2 si sper sa nu am pe parcursul vietii vreo surpriza din aia de sa ma trezesc gravida iar..ca va fi f greu de decis.

Gabi, m/as bucura sa gasiti o bona pe sufletul tau si al Sarei!
eu deocamdata am facut demersuri sa gasesc o tanti pt curatenie. de/abia o astept sambata sa faca ordine, pe cat posibil, la mine acasa.

stefan a inceput sa si tuseasca, mucii nu mai sunt asa de curgatori..ii dau plantusin, sper sa il ajute un pic.

ada, cum mai e Sara? ai avut vreun succes cu aerosolii?

ma bucur ca v/ati intalnit si v/ati chefuit. dc ati fost putine, numa bine, ca ati putut vorbi cu toate :)

Paula cu Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

atentie mareeee!!!! imi schimb semnatura, e BAIETEL,hihi!!!

nu am timp de mai mult, poate va scriu mai spre seara.in mare, uterul e f tare, mi-a ridicat progesteronul, placenta e lipita si pe sept, ceea ce nu-i f de bine, mi-a sugerat sa ma las de lucru si stat cat mai mult in pat,imi termin pacientii astia si cred ca renunt incet.nu-s vesti tare bune, dar sper sa fie ok...si mi-a mai dat magne b6, cica contribuie la si miorelaxant.vom cedea.va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Meli17+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf..Meli...tre sa faci ce e mai bine pt bebita ta..frumoase nume i/ati ales! lasa lucrul, ca vei avea toata viata inainte pt asta, dar alt copilas nu cred ca vei mai face. asa ca in mom de fata asta este prioritatea..pacientii vin si se duc, cariera se construieste..

Paula cu Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput