Gravidutze si mamici de Cluj - 153-
Raspunsuri - Pagina 5
alicredo spune:
mami_alexia multumesc mult!
dulcineea in aprilie faceti vaccinul de 2 luni , nu?
am gasit ceva pediatra in marasti, ca cica la muresan in manastur stai mult la coada nu dati...asa am auzit. si am vb cu ea de vaccinuri.dar cica daca incep la ea tre sa le fac toate la ea(BCG,2,4,6,12etc luni)...si eu nu stiu cat stau in tara,ca vin numai ptr botez si sa ii fac certificat de nastere la asta mic.
Gabi esti o scumpa...ma repet lasa-ma pe mine cu piciul meu ,zi-mi de tine cum faci fata cu doua minuni. am si eu o sora , cu 2 ani mai mica decat mine pe care nu as da-o ptr nimic in lume.sper ca si fetele tale sa simta la fel
Sara
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sara2007 spune:
LA MULTI ANI MICUTEI SI FRUMOASEI SARA,SA CRESTI MARE,SA ADUCI NUMIA BUCURIE IN OCHII PARINTILOR TAI
elenuta23 spune:
neatza fetelor
slaba activitate
C e afara cu pitici iar eu dau la pompa
am intrat sa va spun ca maine nu voi veni deaorece de 4 zile m-am procopsit cu o raceala de toata frumusetea,acum doar mai imi curge nasucul , mi-am revenit bine
sa papati si pt mine un papanas
Sofia, Andrei la multe lunite
ioana p sa-ti traiasca sotiorul
va doresc o duminica minunata
aaaaa...superba petrecerea Sarei.....frumoase poze dar protagonistii sunt de nota 10
unde e locatia????ne dai cateva detalii???
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
puisorul spune:
LA MULTI ANI SARA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Gabi, ma bucur ca ai scapat de canalul infundat. Masuta i-am cumparat miercuri si a fost tare incantata . Sper sa faceti alegerea cea mai potrivita cu bona
Co, din pacate nu cred ca venim luni la gradi pt ca Stefi inca mai tuseste. Nu tare, dar o mai tin acasa pana miercuri cred. Vii maine la o portie de papanasi?
Raluca, bine ca ai descoperit care e problema si acum o poti trata
Ioana, distractie frumoasa . Si mie imi place foarte tare de dr Campean mai ales ca nu se arunca cu antibioticele si e foarte calma si draguta. Daca mai aveti nevoie de pediatru care sa vina acasa la ore ciudate apelati cu incredere la pediatrultau.com.
Alicredo, daca vrei pot sa iti dau nr de telefon al medicului nostru de familie care se ocupa de multi copilasi si poti vorbi si cu ea. Are cabinet in piata Mihai Viteazul.
Abia astept sa ne intalnim maine desi vad ca multe fete nu vor veni
O duminica frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Andree27 spune:
Buna fetelor,
La multi ani Sara!!
Fetelor si eu sper sa ajung maine la inalnire,ca am ceva de rezolvat ,dar in principui vin!!Abia astept!Dar mai sigur inatlnirea e la ora 18 sau 19?Abia astept sa vad vad!In cazul in care nu pot sa il las pe Eric la buni v-ati supara daca l-as aduce si pe el??
Va imbratisez pe toate!!Duminica placuta!!
Elenuta multa sanatate si sa te faci repede bine sa nu le dai si la puiuti!!!
Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 8+
Evolutia lui Eric
eladea2005 spune:
cu intarziere uram si noi:
[b]LA MULTI ANI SARA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA![/]b
noi tot la bunici, e tare bine , mai ales ca vine caldurica si stam mult in curte, afara...
sa aveti distractie faina maine! si vreau si eu macar poze, daca tot nu pot veni!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
seara buna la toata lumea!
ce mai fac fetele si bebeii?noi bine, suntem pe la casuca, abia astept sa facem baita si s-o culc, sunt rupta, mi-e un somn de nu mai pot, nu stiu de ce...si azi m-a durut intr-o parte burti toata ziua destul de suparator.offf, sper sa nu fie nimic nasol.imineata cand am iesit si am mancat eram aplecata aproape la 90 de grade , nu ma puteam indrepta ca ma durea rau...vineri ma duc la medic, sunt curioasa ce vesti noi ma asteapta...
in alta ordine de ide, abia astept sa ne vedem maine, intalnirea e de la 18 la Sinaia, pe numele meu, Antoni Melinda, si fiecare ajunge la cat poate, 18-19.eu nu voi sta mai mult de 20 ca e baita si papica la noi si galusca prefera sa fiu acolo, cu tati nu prea papa,hihi
no, ma duc sa ma mai intind putin pana facem baita, sa aveti o seara frumoasa si va doresc o saptamana de primavara!
Sa aveti un 1 martie de visss!!!!
Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)
elenuta23 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA!!!
un cadou pt toate mamicile si fetitele de pe forum , din pareta piticilor mei
http://picasaweb.google.com/elenuta23/1MARTIE#5443361262669134818
va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Eu nu vin miine, ca merge dupa Patrick. Ce rau imi pare! Dupa ce am fost a doua pe lista!
Va vad data viitoare!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
am vizionat pozele de la ziua Sarei,copii frumosi si mamicute la fel!
tu fetelor, eu nu mai tin minte cine ce a scris, dar vom fi oare maine cateva? ca eu am sunat pt 12-15 persoane, dar am impresia ca nici 5 nu suntem si asa...mi-e si jena sa-i sun sa renunt.voi ce ziceti?
sa aveti o noapte usoara!
Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)