Gravidutze si mamici de Cluj - 153-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

servustoc scumpelor!

eu binisor, mai cu dureri, dar asta e...am fost ieri la il milaneze, am papat o gramada si numai bunatati, au niste mancaruri pe bune, foarte bune!

numele piciului cred ca il schimbam , lui tati nu-i prea place Robert, asa ca va fi cred ca Eric.Atata bai sa fie, hihi

noi pe la 5 mergem la polus iar la sarit in babyland, cine mai pofteste?

Meli18+David-Eric si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-ce prostie mi se pare, cum adica taxeaza buruienile?e aiurea de tot.si sa si incerce sa te fraiereasca de 8 martie...asta e, mai sunt si din astia!

Andreea-oauuu, 4 kile, bravo mami, sigur esti o mamica sexy, hihi, mai pune poze cand ai timp.am vazut in poza burta la 23 saptamani.ce trece timpul...

Alex-cred ca se va bucura tiadris de surpriza,hihi.ce frumos e cand poti face asa bucurii cuiva drag!

Gaby- si la noi a fost la fel cu bona pana s-a obisnuit piti, urla cand plecam ca ma vrea pe mine, nu pe ea,dar uite, s-a obisnuit, acum imi fac cu mana cand plec, si nu-s probleme.se va adapta, sunt convinsa, si trebuie sa-i zici la tanti ca asa a fost si cu mama ta, ca sa nu se necajeasca degebaba.

Adriana-oauuu, ce poezie frumoasa,cred ca ti-au dat lacrimile cand ai auzit-o pe carlioanta,hihi.

Co-sa ai mult spor , ca esti tare ocupata in ultima vreme.cum stati cu somnicul la gradi?

Meli18+David-Eric si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Meli, draguta... poze nu stiu canad apuc sa fac...poate cand mergem in Budapesta, peste vreo 2 sapt...

cat despre nume...e frumos Eric... bine ca nu te cheama si pe tine Andreea, ca ce ne-am face cu 3 'Andreei' si '3 Erici'?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput