Gravidutze si mamici de Cluj - 153-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

aaaaaa... poate ca astazi a fost 8 martie insa cei de la o florarie cunoscuta m-au DEZAMAGIT total. am cumnparat flori astazi de la ei si m-au "fentat" pe fata cu 25 lei. dezamagire totala... cand am rugat-o pe dra sa calculeze inca o data mi-a zis ca nu este cazul si totusi la refacerea calculului se pare ca am avut dreptate! in plus taxarea ierburilor mi se pare o adevarata porcarie.

si noi ne laudam cu o masuta superba pe care ne-a facut-o tati! si un scaunel pe care l-am cumparat la sfatul lui Gabriela!

o zi minunatata va dorim!

ce jucarii le mai cumparati piticutilor? ceva care sa ii tina ocupati mai mult de 2-3 minute?

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Foarte frumoase pozele cu copilashii

GABI ,Tiadris e inca la mami ,maine merg dupa ea,de abea astept sa i vad reactia cand intra in camera ei
Doamne ajuta sa nu raceasca Sara
OANA masuta am luat o din p ta Ion Mester ,sa stii ca i super ok ,asteptam poze cu masuta facuta de tati
CO sper sa ai saptamani mai usoare si cu mai putina munca ,cum a fost Carina la somnic astazi ?
MELI distractie frumoasa in seara asta
IOANA te asteptam cu poze

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Salutare!

La multi ani, mamicilor! Si din partea Alexiei, o poezie (pe care buni a complotat-o cu tati, Alexia a invatat-o si mi-au facut o surpriza foarte frumoasa)

E ziua mamei mele
Suava ca un ghiocel
Obrajii de lalea
Parfumul ei de trandafir
Asta-i mama mea!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

ce frumosssssss... minunata surpriza... cretolina...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

de parca nu mi-ajungea ca e racit Stefan..acuma normal..pac si eu o alringita ca asa e frumos..:(:( ma doare gatul de numa..probbail ca si pe el, dragul..

lui ii fac aerosoli cu flixotide..eu..sufar..iau homeogene..dar din experienta de data trecuta, nu ma astept la mari minuni.

dupa cum vedeti behai pe acilea..ca de dormit, mai greu.
asa de racita ca in iarna asta n/am fost de mult timp..:(:(

astazi va veni si tanti sa termine curatenia. tre sa ii zic sa faca cumva pana la 5 juamte sa fie gata, eu la 6 ma duc la tanti dr, la morfofetala.

Gabi, sa stii ca e greu sa se impuna bona cat timp tu esti acasa. eu pateam la fel cd era mama la mine. ca Stefan tot urla dupa mine si facea niste crize de numa.chiar ma gandeam ca pt mine nu ar fi fost o solutie sa muncesc acasa, avand bona.
e greu si pt ea, ca acum astia micii si vorbesc, si nu te menajeaza deloc. la cate " du/te de-aci..vreau numa cu mami!" a auzit si mama biata..
macar cu menajul, mancarea sa te ajute tanti si cu iesitul afara, pana se obisnuieste Sara mai mult cu ea. la mine spre ex, cu soacra Stefan e mult mai cuminte. ieri chiar a mancat la amiaza..desi cu mine nu mananca nimic de 3 zile. aseara efectiv am fost pana la ea, ca sa ii dea sa manance, caci cu mine refuza absolut orice,de la joc pana la hrana, de ma simt inutila.:(:(..asa de ziua noastra..:(

Paula cu Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimi azi e ziua barbatilor?
ada nu stii cumva cat costa acum un scaun de masa de la pierre cardin? am gasit pe net la 460. o fi mai ieftin la magazin? am vazut pe net unul roz
adriana minunata poezia
paula insanatosire grabnica
alex cred ca ti-e tare dor de piticot si mie mi-ar fi.
oana fain au vrut sa te pacaleasca domnii comercianti. inca si cu 25 de lei
mai stiti careva cam de cand au inceput piticii vostri sa se planga din cauza dintilor? sa ma pregatesc din timp

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Neata!

Gabi, ma bucur ca v-am intalnit ieri, chiar daca pt cateva minute...ai doua papusici dulci...sa va traiasca...

Paula, imi pare tare rau de voi...off, toate se aduna odata...nasol pt voi... sanatate si sa scapati cat mai repede...bafta azi... apropo, sa-mi dai si mie nr de tel a lui tanti cu curatenia...si eu vreau ca e dezastru la mineeeeeeeee...

o zi frumoasa doamnelor! ne auzim!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
ALINA nu mai am rabdare pana mi iau mititica in brate
VICTO sanatate multa
ADRIANA superba poezia ,ce surpriza frumoasa

o zi minunata fetelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata, fete frumoase!

Andreea, ce graviduta frumoasa estiIar Eric e adorabil! Ce putin ai pus, 4 kg...Bravos! Mai e putin si iti tii si tu puiul in brate! Am vazut si numele la semnatura!

Paula, cum mai sunteti? Asa e, ai dreptate, prezenta mea alaturi de bona, ingreuneaza situatia!O sa vedem cum va fi, asa am obosit cu toata situatia asta, as vrea sa fie Sara la gradi, sa nu se imbolnaveasca...Vreau sa vina odata caldura, sa stam mai mult pe afara, tare urat e afara!Sanatate multa!

Alex, cred ca e tare fericita papusica la buni

Co, am visat azi noapte ca te ajutam la ceva referatSerios vorbind, tare mi-as dori sa te pot ajuta la ceva, stiu cat esti de aglomerata

Elena, e un Cannon, nu stiu exact caracteristicile tehnice, C le stie, ca el e expertul, eu i-am spus doar sa fie cat mai profi. Il vom avea zilele astea.Cum e Iulia? Eu nu am inteles, nu suge de la san cat ar trebui? Sau de ce te mulgi? NU ar ajuta sa suga intai la san si apoi sa ia completarea de la sticluta? Zic si eu...Tu stii cum e mai bine, dar din cate am auzit, daca bebe nu mai suge, treptat scade productia de laptic. Din fericire, tu chiar ai

Cum v-ati mai distrat, fetele?

La noi azi nu a venit bona, m-a sunat ca si-a luxat piciorul, pana acum ne-am descurcat ok, Sofi e asa cumintica si draguta!Sara parca e mai bine, doar infundata si cu ceva muci care insa nu vin la aspirat, am facut doar aerosoli cu se si oscilo, dar vad ca nu e nimic serios, Doamne ajuta!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, ce faza nasoala cu floraria. Urat, tare urat! Felicitari Mariei pt acomodarea frumoasa la gradi! Si Sara o tot pomeneste, ea insa spune ca s-a purtat frumos cu eaAsa-i ca e frumos scaunelul?

Cum e afara, fetelor? Sa ma incumet azi la iesit cu mamarutele?Nu va spun ce greu e de isit cu amndoua..Ma iau toate transpiratiile numai pana le imbrac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Neata, fete frumoase!

Andreea, ce graviduta frumoasa estiIar Eric e adorabil! Ce putin ai pus, 4 kg...Bravos! Mai e putin si iti tii si tu puiul in brate! Am vazut si numele la semnatura!

Gabi, ...multu de compliment... asa cum iti ziceam acum nu am timp sa ma menajez, sa fiu atenta la tot ce fac/mananc, etc...uneori si uit de sarcina, ocupata fiind cu Eric...dar abia trece timpul mai repede...si abai astept sa-l tin in brate...

puapm gongutzele adorabile!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput