Gravidutze si mamici de Cluj - 153-
Raspunsuri - Pagina 22
antoni spune:
servustoc scumpelor!
eu binisor, mai cu dureri, dar asta e...am fost ieri la il milaneze, am papat o gramada si numai bunatati, au niste mancaruri pe bune, foarte bune!
numele piciului cred ca il schimbam , lui tati nu-i prea place Robert, asa ca va fi cred ca Eric.Atata bai sa fie, hihi![]()
noi pe la 5 mergem la polus iar la sarit in babyland, cine mai pofteste?
Meli
18+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
Oana-ce prostie mi se pare, cum adica taxeaza buruienile?e aiurea de tot.si sa si incerce sa te fraiereasca de 8 martie...asta e, mai sunt si din astia!
Andreea-oauuu, 4 kile, bravo mami, sigur esti o mamica sexy, hihi, mai pune poze cand ai timp.am vazut in poza burta la 23 saptamani.ce trece timpul...
Alex-cred ca se va bucura tiadris de surpriza,hihi.ce frumos e cand poti face asa bucurii cuiva drag!
Gaby- si la noi a fost la fel cu bona pana s-a obisnuit piti, urla cand plecam ca ma vrea pe mine, nu pe ea,dar uite, s-a obisnuit, acum imi fac cu mana cand plec, si nu-s probleme.se va adapta, sunt convinsa, si trebuie sa-i zici la tanti ca asa a fost si cu mama ta, ca sa nu se necajeasca degebaba.
Adriana-oauuu, ce poezie frumoasa,cred ca ti-au dat lacrimile cand ai auzit-o pe carlioanta,hihi.
Co-sa ai mult spor , ca esti tare ocupata in ultima vreme.cum stati cu somnicul la gradi?
Meli
18+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
eladea2005 spune:
Meli, draguta...
poze nu stiu canad apuc sa fac...poate cand mergem in Budapesta, peste vreo 2 sapt...![]()
cat despre nume...e frumos Eric...
bine ca nu te cheama si pe tine Andreea, ca ce ne-am face cu 3 'Andreei' si '3 Erici'?![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...