Gravidutze si mamici de Cluj - 153-
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Mamici, burtici si domnisoare dulci, va doresc o primavara minunata, plina de dragoste, impliniri si multa fericire alaturi de cei dragi!
am vazut pozele de la Bamboo...gagici faine si sexy...
imi pare rau ca nu ne-am intalnit sa povestim, intr-adevar noi am avut masa undeva langa bar, era un zgomot infernal...
nu mi-a placut deloc, de-asta am si plecat...
distractie placuta celor care au serbari azi...cred ca e minunat sa participi la serbarea copilasilor...
elena, la capodopera l-a ajutat tati...de fapt la mustata...ca in rest...s-a facut ca porcu...pe haine, maini...
noroc ca sunt superwashable cariocile, au iesit usor la spalat...![]()
o zi superba doamnelor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
O zi frumoasa tuturor femeilor!
eu prin casuca,ma pregatesc sa petrec seara, iesim cu colegele de servici si gasca la Il milaneze, yamiii, vom papa ceva bunnn
Meli
18+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
kitzy spune:
Elena vad ca deja incepeti cu margelele 
Sunt superbe pozicile 
Alina foarte frumos cadou ne-ai facut, e o scumpa gagalicea 
Ada si voi aveti poze foarte frumoase, vad ca toata lumea s-a simtit bine printre baloane de sapun ![]()
LA MULTI ANI FETELOR DE 8 MARTIE, SA AVETI NUMAI SANATATE SI BUCURII!!!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
dulcineea_cj spune:
Joi merg la Gine pt controlul la 6 saptamani Nu merg la Muresan,merg la altcineva Sper sa nu fie problema
banuiesc ca orice medic ginecolog imi poate face controlul acesta,nu ? in ce consta?imi face si ecograf?
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
dariandra spune:
LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI SI VIITOARE MAMICUTE!SA FIM IUBITE SI APRECIATE!
DULCINEEA - Mie mi-a facut si eco + control ginecologic.
MELI - Sanatate multa bunicului tau.Sunt groaznice aceste momente cand ai tai cei dragi sunt bolnavi.Stiu ce inseamna dar Dumnezeu ne va ajuta sa depasim cu bine aceste momente.
antoni spune:
Alina-
, ai un ingeras!
dariandra-e mai bine, nasol e ca l-au dus la Clujana, ca cica are si infectie la plamani,si din cate vad eu pe foiai lui, nimic n-a primit pt infarct, nu stiu daca e bine...sper sa fie ok.
Meli
18+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Gabriela77 spune:
La Multi Ani si de la noi! Sa fim mereu fericite, sa ne simtim mereu femei adorate si mamici iubite!
Alex, ce distractie pe cinste! Aratati senzational, fetelor! Am vazut masuta frumoasa, ii lace mamarutei? Ai sa vezi ca e suficient de mare
Andreea, multumim de complimente si bine ai revenit, chiar m-am gandit la voi!
Ti-am raspuns la PM!
Victo, sanatate puiului, dragul de el!
Co, draga de Carina, m-am tot gandit la voi, pana la urma ce faceti?
Ioana, mersi de info cu Lazy Town, am fost in weekend, Sara a fost in extaz!
Meli, imi pare rau de bunicul, Doamen ajuta sa se refaca rapid!
Noi am petrecut weekendul asta, sambata si-a facut si Sofi iesirea in lume, adica in mall, duminica am fost la ziua bunicii de la Ludus. Intre timp, Sara s-a ales cu o raceala, deocamdata sunt doar muci, dar cine stie??? Stau cu frica in san sa nu ia si Sofi ca la cat a pupat-o...
Bona mi s-a parut ca da putin inapoi azi, o sa vb maine cu ea, ca azi nu am reusit, pana la urma e mai dificil ca stau eu acasa, ca Sara o respinge mult si vine mereu sa ma caute, la fel imi spunea si mama, cand erau doar ele era minunat, cand apaream eu incepea scandalul. Acum ca e si bolnavioara e mai irascibila...
Ea saraca se comporta frumos, ma ajuta mult si cu menajul, e calda si buna, extrem de curata, vorbeste frumos, e superok, dar vad ca se necajeste ca Sara tot plange dupa mine. O sa vedem daca putem functiona asa.
DE n-ar fi bolile astea, fara nicio retinere gradinita as alege-o. Ca si pt Sara ar fi tare bine sa fie in compania copiilor, s-a facut mai rasfatata .
Ioana, voi ce faceti? Pe Sara o mai duci la gradi?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mami_alexia spune:
Salutare!
La multi ani, mamicilor! Si din partea Alexiei, o poezie (pe care buni a complotat-o cu tati, Alexia a invatat-o si mi-au facut o surpriza foarte frumoasa
)
E ziua mamei mele
Suava ca un ghiocel
Obrajii de lalea
Parfumul ei de trandafir
Asta-i mama mea!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
OanaAlina spune:
VA DORIM O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI! 
astazi am avut si noi ora deschisa si a fost minunat. Maria s-a acomodat de minune la gradi, mai ramane doar programul lung....
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
ALEX – sunteti super dragute toate!sper ca v-ati distrat pe cinste! Se pare ca si voi ati intrat in clubul “masutelor”! 
PAULA – va dorim sanatate multa! Si noi am fost “praf” in weekend dupa numai o saptamana de gradinita!
Sunt putin necajita pentru ca Maria nu vrea sa spuna la gradi ca vrea sa mearga la baie… ufff!
Co –era tare cumintica astazi Carina cand au pus-o in pat la somnic! Imi pare tare rau ca nu am apucat sa vorbim astazi insa eram in mare graba! 
MELI – sanatate multa bunicului tau! Imi place foarte mult numele bb-ului!
GABRIELA – noi dupa o saptamana de gradi am racit.. nu rau insa sufficient… cu siguranta ca dup ace se incalzeste vremea va fi mai bine!
Maria tot ma intreaba de sara cand vine la gradi dar totusi e suparata ca nu a vrut sa ii dea jucariile! Hihihi!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)