Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Pai nici nu ai, stai linistita - in perioada asta asa suntem noi, mai sensibiloase, si daca nu avem un motiv de ingrijorare ni-l cream singure

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Sarumina d-na psiholog!
Multumesc pentru sustinere! Deja nu mai am nimic!:)... pina la proxima ocazie.

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Ah, ink ceva: pe principiul "ce face omul, face si maimutza" m-am bagat si eu azi la bucatarit "negresa" voastra. E super fina ca si coca (atita unt si ciocolata... ce poate face decit buuun???). Cum spuneam: finete in coca si gust minunat insa bananele din interior nu au fost din cele gustoase, aromate (stiti ca sunt banane care nu seamana cu nimic, nu au gust si nici miros); prin urmare continutul de banane diin negresa e dezamagire curata, avind un gust apropiat de ... dovleac:D!? Cam asa ceva. Am decis sa incerc si eu varianta cu ciocolata alba si ananas din compot in interior... cred ca ar merge;)! Pe banane nu ma mai risc de-acum curind, dupa experienta de azi.
Poate sa fie si vina mirosului meu, sensibil si peste... cine stie!?

Gata, somn bun!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

hai mai Mary, ca ai povestit asa fain de prajitura ta de nu am putut sa ma abtin sa rad.
Imi pare rau insa ca nu ti-a iesit, daca ai rabdare, ia-o de la capat...
Frumoasa urarea despre ultima duminica a acestei ierni.
Aici, conform agendelor baietilor, prima zi de primavara declarata e

Noi azi la surpiza saptamanala, un loc de joaca asa ca ne-am petrecut o particica din zi in afara casei.

M-a apucat (iar) ordinea in dulapuri si uite asa am creat loc si am asezat si cele cateva hainute (6 body, un pantalonas, o salopetica si o fustita de la buni) frumos pe raftul lor.

Baietii au inceput sa puna acolo micile cadouri stranse de ei ptr Sabina, de la clame de par la breloc cu printese, etc.

Despre baietii cei mici, mai nou o mangaie pe Sabina seara cand le citesc lor povestea, o pupa si se amuza "cu ea". Iar burta mea nu e "burta" ci e f clar, "Sabina". Sunt niste draguti, sper sa ii tina si dupa ce se naste Sabina. Par preocupati sa ii luam hainute, pat, carucior, le place sa fie implicati in "alegere".
Un pic s-au stresat ca nu o sa stam impreuna vreo 3 nopti cand ma cheama dr sa o scoata pe Sabina insa cand le-am zis ca o sa mearga cu tati sa isi ia cate un Lego...s-au inseninat si le-a mai trecut din stres; cel putin ptr moment.

Sa aveti o duminica faina

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Intru si eu sa va spun ca AM SOT IN CONCEDIU O SAPTAMANA !!! Si sa va mai spun una - alta, ce-am omis vineri, ca n-am mai intrat de atunci. Cred ca si saptamana care urmeaza o sa intru mai putin, ca o sa fiu ocupata .

Tatiana , ce mai faci?

Carla, asa m-am gandit si eu sa fac, las scaunul din dreapta jos, si fac "nani" pana la Cluj, ca pe Valea Muresului e foarte bun drumul si nu ma scutura masina ca si pe gropile de pe ruta prin Oradea. Si eu fac frecvent naveta, dar cu 50 de km mai scurta decat a ta: Arad - Cluj Napoca .

Marilena, sanatate lui Matei .

Veronica, ma bucur mult ca tau e bine si in grafic! Hai, ca mai ai doar doua saptamani pana la prenatal !

Discordia, felicitari pentru voinicel, care creste frumos si isi pastreaza avansul!

Cris, wow, felicitari pentru prefix!!! Mai avem si noi putin...

Sabina, cum sunt patuturile? Si eu am primit patut cadou , sa vedem ce mai urmeaza...

Ioana, da-o-ncolo de mancare sanatoasa... Ca mi-e lehamite deja! De vineri seara am trecut iar pe Ranitidina ca deja nu mai mancam aproape nimic, aveam arsuri si de la mentolul din Rennie - si nu glumesc! Sa stii ca sunt tare incantata de carucior, chiar daca e mai greu... Felicitari, esti un exemplu pentru noi ca te implici mult si ai atatea activitati in afara casei cu Arturicii ! Si sunt impresionanti baietii tai, cu cata dragoste isi asteapta surioara !

Laurita, Doamne fereste, nu ma invidia! Ca urla foamea in mine si eu nu pot manca nimic, daca iau o gura de paine prajita, toata imi vine inapoi si ma arde, si jumatate o vomit. Dar de la Ranitidina nu mai e asa acid refluxul si reusesc sa tin mancarea in stomac. Imi pare rau de problemele cu dezvoltatorul, sper sa o scoateti la capat pana la urma !

Mary , sa vezi ca noi doua o sa fim exceptiile care confirma regula, adica o sa ne mai ingrasam foooaaarte putin pana la nastere . Am facut si noi negresa alba ieri: am pus in coca vanilie si coaja de la doua portocale - este un deliciu - zice sotul, cumnata si cumnatul ca eu nu am avut curaj sa gust! Am pus si niste caise confiate taiate marunt, care s-au dus ca bolovanul la fundul tavii, dar nu cred sa fii afectat cu ceva. Totusi, recomand ceva fructe mai usoare.

Nata, da-o-ncolo de masina si nu fi suparata! Se mai intampla! Bine macar ca stii ca ai "aranjat-o" tu, sa vezi ce nervi te apuca cand o gasesti gata zgariata in parcare! si sanatate pentru Cami.

Andrea, pentru tine si Timi! V-ati hotarat la nume pentru bebelusa mica?

Mira , daca ai vreme scrie-ne un randulet ca ne e dor de tine si de Maya!

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mary, ref. la greutate, in ultimele 3 luni se pun in medie cam 500g pe saptamana, deci cam 6 kg...asta pe putin.
bineinteles ca depinde foarte mult de organismul fiecareia, la sarcina anterioara eu aveam +8 la 27 de sapt si la 40 am ajuns la +15. (dar stiu si persoane foarte slabe care au pus 7 kg toata sarcina si bb a fost foarte bine).
culmea e ca eu din spital am plecat cu +10 , in conditiile in care copilul a avut 3,700 si am avut totusi senzatia ca m-am dezumflat. cantarul insa zicea altceva...mai ca am dat-o in depresie din cauza asta.
in fine, pana la urma am ajuns la greutatea de dinainte, fara sport organizat (adica faceam miscare non-stop, constand in impins la carut, plimbari lungi pe jos cu puiul in marsupiu, nu prea apucam sa ma asez in pat ca fi-miu parca avea senzor, cum ma asezam, cum se trezea si plangea...). am revenit la greutatea de dinainte cam la 8 luni de la nastere, mi s-a parut extrem de greu sa slabesc, in conditiile in care eram mereu in alerta, mancam de multe ori doar un sandvis pe zi, alaptam de 15-20 de ori - la cerere - si de dormit, in primul an si jumatate nu am dormit NICIODATA mai mult de 3 ore legate. regimul asta draconic se pare ca nu m-a ajutat prea mult la slabit, kg stateau pe mine de parca erau prinse cu super-glue....
asta e, poate acum o sa fie altfel...

eu ma bucur ca mi-am gasit remediu homeopat pt constipatie , alta viata nenica...

insa fi-miu cel mare e cu muci si tuseste, nici nu stiu daca maine o sa-l duc la gradinita, offf, si vroiam sa impartim amandoi martisoare ...

sa aveti un we placut in continuare, in ciuda vremii mohorate.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ola, ola

raportam un sfarsit de weekend urat azi la Cluj
e innorat bine
si aveam un chef de plimbare azi, avand in vedere ca ieri mi-am facut treaba si nu am iesit din casa

Veronicach ma bucur foarte tare pt. voi ca sunteti bine

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

[red]Tigruta, Nana, R ocsyp[red]
azi mergem la shopping.
M-am saturat de vremea asta...ooof

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

buna, dragi fete!

Intru pe fuga, doar cu o intrebare, ca la 12 trebe sa fiu la biserica, la un botez de bebe scump.
Deci, cele care ati avut infectie urinara in prima sarcina ce ati luat? de aseara simt ca ma paste, cu toate simptomele si de-abia maine ma duc sa-mi fac urocultura si apoi pana iese si antibiograma cred ca innebunesc. Ma gandeam poate stiti voi de ceva (nu antibiotic) care sa mai atenueze simptomele?
mersi mult, burtici , fug sa ma pregatesc pt botez.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 30+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sorana poti lua ceva antispastice urinare si nu antibiotic pana nu e facuta antibiograma

Dintre antispastice urinare - uricol, urinex , rowatinex
intreaba la farmacie care ti-l recomanda in sarcina

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimi burtici..am intrat sa va salut si sa ma plang ca am dormit foarte rau..amortesc pe toate partile, mai nou am si carcei
Va doresc o duminica frumoasa..

elena 24+ Luca

Mergi la inceput