Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 6

Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinettero Buna fetelor, n-am reusit sa citesc din urma, va scriu si apoi citesc. Va multumesc pt toate urarile de bine pentru sotul meu. Am fost ieri la eco, toate bune si frumoase, bebe este bine dar mai mare cu 6 zile si are 1590gr =-230gr. I s-a parut prea mare si ma suspecteaza de diabet gestational, tb sa fac analiza de glicemie provocata.Trebuie sa recunosc ca am intrat putin in panica. Abia astept sa merg la analize. Voi ce stiti despre asta, am citit putin pe net(din fericire n-am prea avut timp,ca sigur as mai panicata). La serviciu mai merg luni si gata concediu. Va pup,merg sa citesc din urma ![]() ![]() |
Eu spun intii sa iti faci o glicemie simpla si apoi pe cea provocata: nu cred sa fie diabet gestational, asta pt ca 6 zile in plus nu inseamna prea mult! Exact, Sorana sa iti spuna cit are bebele ei fatza de grafice! Intotdeauna exista copii mai bine dezvoltati, dar asta nu inseamna ca toti sunt in categoria macrosomi - nu te stresa, pentru ca si stresul creste nivelul glicemiei. EU am pus deja 10, tu stii ca eu nu am fost niciodata prea slaba: dr mi=a recomandat si mie o glicemie si a spus sa nu fac in seara precedenta abuz de dulce: adik sa nu maninc inainte de a ma culca o ciocolata intreaga! Incepe si tu cu pasi marunti si: FARA STRES!

Mary

evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

r_ocsy spune:
Madamar : probabil esti tu mai sensibila acum din cauza hormonilor : eu am doar rareori momente de sensibilitate si trec rapid peste ele; pur si simplu le inlatur din minte zicand ca sunt prostii si imi vad in continuare de treaba. Iar cu amenajatul camerei ... mai bine mai incet, cu treaba buna iar rezultatul va fi pe masura . Ca un bonus : ar trebui sa te bucuri ca vei sta provizoriu cu parintii tai, pentru ca ti-ar putea fi de mare ajutor, chiar si cu un sfat bun sau doar sustinere psihica .
R_ocsy 27 +
Ana Sofia

Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Buna burtici ! Astazi am fost tare harnicuta, stau bine cu energia si am si gatit ceva mai special, o puteti incerca si voi pentru ca merita ( http://www.e-retete.ro/retete/boeuf-bourguignon ) , si in sfarsit mi-am facut damblaua cu ciocolata de casa ( acum trebuie sa o impart rapid sa scap de dulcea tentatie din casa ) . Tigruta : stiam ca exista ciorapi pentru gravide, de colanti habar nu am. Am cautat cam peste tot ciorapi pentru gravide in Brasov si nu mi-au sarit nicaieri in ochi ; in schimb i-am vazut de cumparat pe 2 situri , cam 18 lei perechea , difera in functie de site! Iar acum uitandu-ma dupa colanti am gasit cu 50 ron , cred ca imi voi comanda ca nu mai suport blugii ! Daca vrei comandam impreuna dupa ce studiem oferta de pe piata ![]() Discordia : felicitari pentru rezultatul de la eco, si eu si tati abia asteptam urmatoarea eco , din pacate doar pe 18 martie ! Felicitari Cristina pentru schimbarea prefixului ; incetul cu incetul ne indreptam toate spre marele moment ![]() Corinasmile : asa am patit si eu intr-o seara , ma durut spatele toata ziua cat am fost la cabinet si mi-am si anuntat sotul ca am nevoie de un masaj dar cand am ajuns acasa, surpriza , m-a lasat si durerea de spate ! Sotul nu a scapat totusi de masaj, l-am rugat totusi sa imi relaxeze spatele ! Sabina : 32 de saptamani ... ce trece vremea , mai ai asa de putin ![]() Ioana : am vazut la tembelizor ca inca nu ati scapat de zapada, cand vine primavara la voi ? Olivia : mare calduroasa mai esti , eu foarte rar am momente dintr-astea , tot caldura o prefer ( o suport mult mai bine decat frigul ). Laurita : mare nesimtit dezvoltatorul respectiv , parca nu ar avea si el nevoie de bani ... imi place ca nu v-ati razgandit dupa toata faza asta, cred ca merita casutele respective ! Madamar : daca tot avem norocul unui weekend mohorat , varianta de a te uita la un film bun e nemaipomenita; am sa il caut si eu pe net ! Chiar nu inteleg de ce lumea trebuie sa se holbeze la burticile noastre, pentru ca nu vad nimic iesit din comun in a fi gravida ... povestea e veche de peste mii de ani ![]() ![]() R_ocsy ![]() ![]() |
rOCSY - da-ne si noua linkul unde ai gasit colantii, ne-ar folosi tuturor! Multam!
Mary

evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Madamar : probabil esti tu mai sensibila acum din cauza hormonilor : eu am doar rareori momente de sensibilitate si trec rapid peste ele; pur si simplu le inlatur din minte zicand ca sunt prostii si imi vad in continuare de treaba. Iar cu amenajatul camerei ... mai bine mai incet, cu treaba buna iar rezultatul va fi pe masura . Ca un bonus : ar trebui sa te bucuri ca vei sta provizoriu cu parintii tai, pentru ca ti-ar putea fi de mare ajutor, chiar si cu un sfat bun sau doar sustinere psihica . R_ocsy ![]() ![]() |
Asa am gindit si noi cind am ales sa raminem aici... si la fel imi indepartez gindurile negre, nelasindu=le sa se aseze, insa as fi vrut sa imi explic doar... daca sunt singura care gindeste prea in substanta lucrurile.
Mary

evolutia lui bebe

r_ocsy spune:
Mary : cand incep eu sa gandesc "prea in substanta" e bai dupa vorba sotului meu , intotdeauna ramane mut de uimire de unde am mai scos cine stie ce prostie ( iar atunci expresia lui preferata si cea care ma scoate pe mine din minti e : esti bolnava la cap ).
Uite situl cu colanti, sunt mai multe ( cauta pe google cu colanti gravide ):
http://www.shopmania.ro/magazin~online-imbracaminte-pentru-gravide~produs-colanti-gravide-den-80~p-7371898.html
http://www.haine-gravide.com.ro/products/Colanti-gravide-DEN-80.html
http://www.qbebe.ro/shopping/colanti_grey
Am sa studiez ofertele !
R_ocsy 27 +
Ana Sofia

Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Mary : cand incep eu sa gandesc "prea in substanta" e bai dupa vorba sotului meu , intotdeauna ramane mut de uimire de unde am mai scos cine stie ce prostie ( iar atunci expresia lui preferata si cea care ma scoate pe mine din minti e : esti bolnava la cap ). Uite situl cu colanti, sunt mai multe ( cauta pe google cu colanti gravide ): http://www.shopmania.ro/magazin~online-imbracaminte-pentru-gravide~produs-colanti-gravide-den-80~p-7371898.html http://www.haine-gravide.com.ro/products/Colanti-gravide-DEN-80.html http://www.qbebe.ro/shopping/colanti_grey Am sa studiez ofertele ! R_ocsy ![]() ![]() |
Merci mult roxy pentru trimterile la colanti. Sa vad daca gasesc interesate printre vecinele mele, sa comandam impreuna;)!
Mary

evolutia lui bebe

mamanati spune:
Buna seara burtici,
Ieri nu am intrat pe aici, am lovit masina in parcare si aveam o stare foarte proasta de spirit. Intrun mod foarte aiurit am atins masina unui vecin, masina lui nu are nimic, dar a mea e zgaraiata putin.
Of si fii-mea iar e cu febra si mucioasa!
Corina, Arturicii, merci pentru raspuns referitor la amazon. Eu vroiam sa fac o comanda mai mare, dar cred ca in cazul asta amazon nu-mi convine, vreau sa-mi fie livrata o singura cutie si nu o duzina. M aorientez sper alte siteuri, pana aflu ce sex are bebic din burtic, mai am timp.
Cris, felicitari pentru schimbarea prefixului!
Nici la noi la maternitati nu pun cercei la fetite, tot la clinici specializate de la 3 luni.
Sabina, felicitari pentru cele 32 saptamani! Acum poti fi mai linistita.
Mary, tin sa te dezamagesc dar in ultimile 3 luni poti pune mai mult decat in primele 6.
Carla, felicitari pentru fetitele dolofanele!
Un weekend frumos la toate va doresc!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
25+

dunemaire spune:
citat din mesajul lui Madamar Carla: felicitari pentru dodoloatzele bebeline! Pup eu pe ele si pe mama lor!:) ![]() Legat de gene: eu am incercat insa prin clasa a 9-a si a functionat intru-citva, in sensul ca au mai crescut putin, insa "operatiunea" am facut-o iarna, pe ger chiar si nu de la radacina, ci doar putin din ele, virfurile, cit sa le stimuleze cresterea. Sa va relatez ceva ce ma face foarte sensibila, aproape ma face sa pling: mama mea, cum va spuneam saptamina trecuta, din cauza problemelor cu spatele este la Statiunea Nicolina pentru niste proceduri care ar putea sa ii amelioreze suferinta... Si ca sa revin: este plecata cu bunica mea, adik mama mamei: si cind povesteste ea cit de bine le este lor acolo, impreuna... eu ma simt geloasa cred, dar imi vine sa pling, pentru ca mama mea este cu mama ei si nu cu mine:P... Sunt copil atomic ce asteapta un copil! Am aproape 30 de ani, ma consider pregatita pentru viata si de fapt abia acum ma pregatesc de fapt! Ce explicatie sa imi dau? oare sunt acum mai sensibila ideii de legatura "mama - copil"?! Si inca ceva ma mai face sa pling, dar mai curind e o emotie pozitiva; aceasta este reprezentata de ideea amenajarilor pentru asteptarea lui bebe: pentru ca vom locui cu bebe temporar intr-o camera din casa parintilor (desi avem o casa a noastra si un apartament, pentru care dpdv financiar nu reusim finalizarea amenajarilor acum, inainte sa vina bebe). Asta sa fie motivul? Neimplinirea sau impovararea financiara in care ne aflam, care nu ne permite acum prea multe "miscari" ... sa ii dea loc frustrarii?! Ma resimt imatura acum si ma supun oprobriului public! Dunemarie parca e psihologul nostru - sa ma linisteasca si pe mine cineva ca nu am de fapt nimic. Sa fie asta episodul depresiv al sarcinii mele, care o bintuia si pe Carla acum citeva zile... precum si pe alte fete de-ale noastre?! Mary ![]() ![]() evolutia lui bebe „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Pai nici nu ai, stai linistita - in perioada asta asa suntem noi, mai sensibiloase, si daca nu avem un motiv de ingrijorare ni-l cream singure

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o

Madamar spune:
citat din mesajul lui mamanati Mary, tin sa te dezamagesc dar in ultimile 3 luni poti pune mai mult decat in primele 6. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici ![]() ![]() |
Deci tu chiar tii sa ma dezamagesti, da? Booon! Eu nu ma lamentea inutil pe subiect, voiam doar sa am idee ce si cum.... daca spui tu, cu experienta unei sarcini anterioare, te cred. insa cu to sportul, in cazul tau, iertat sa imi fie, ai pus cam mult. Sa inteleg ca ultimile 3 luni, si in cazul tau pot dubla miza?

Vom vedea, "ce e scris si pentru noi":)!
Mary

evolutia lui bebe

Madamar spune:
Noapte buna fete dragi si o ultima duminica a iernii acesteia minunata sa aveti!
Mary 26+ cu minune de
evolutia lui bebe