Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am baut deja un litru de apa plata intr-o ora ... nu stiu unde a incape atata ... si inca mi-e sete .
Si am uitat sa va spun, mi-au sosit contractele de la CBC , acum trebuie sa le completam si sa e trimitem inapoi ... si apropo de curieri, au sosit cu cei de la Cargus ( preferatii Sabinei ) care abia au avut rabdare sa astepte 30 de secunde pana i-am dat telefon soacrei si am rugat-o sa iasa ea sa ia actele ca eu nu eram acasa !

Taty_ana : iti tinem pumnii in continuare, sa o ti tot asa
Gabriela_S : felicitari pentru , imi place numele ales, in special Bianca ... pacat ca nu este un babyexpo si in Brasov, pe langa multitudinea de lucrusoare de care as avea nevoie pentru bebe mi-ar fi trebuit si niste martisoare

A fost cutremur ?! Se vede ca nu ma mai uit la stiri doar asa din auzite ( la servici se discuta ieri ca nu stiu ce clarvizionar/a prezicea pe 26-27 cutremure ... dar cine sa ii bage in seama )

Cornelia : si eu mi-am propus 12 dar acum nu mai stiu ce sa zic , inca mai am 4 pana la 12kg dar mai sunt si 12 saptamani de sarcina ... sper ca plimbarile pe care intentionez sa le fac sa ma tina in frau ... oricum , doctorita mea a fost o doamna cand am inceput sa ma plang ca ma ingras , a zis sa nu imi fac griji ca se duc repede !
Nati : sa feresti perdelele de foarfeca lui Cami, sa nu ai o surpriza

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Sper sa nu va stric ziua, insa voiam sa va recomand ceva de citit...

Aseara am dat intamplator peste povestea acestei nasteri, de pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133 si m-a impresioant enorm.

Dupa ce am citit intreaga poveste, m-am gandit foarte mult la ce visam fiecare dintre noi, la ce asteptari avem de la viata, sau de la Dumnezeu - cum vreti sa-i spuneti... si totusi nu intotdeauna lucrurile ies asa cum ne dorim.

Totusi, fara a fi o persoana foarte religioasa, imi dau seama ca sunt momente in care - in mod miraculos - credinta si mai ales dorinta nebuna de a nu renunta la lupta cu viata (a noastra sau a copiilor nostri) ajuta mai mult decat competenta oricaror medici.

Ceea ce am citit aseara pentru mine a insemnat foarte mult, o lectie de viata care a venit ca o manusa pentru toate temerile mele legate de nastere, de sanatatea fetitelor mele... si, nu in ultimul rand, pentru fiecare dintre voi si bebelusii din burticile voastre.

Imi doresc din suflet sa nu ajungem niciuna sa trecem prin ceea ce a trecut aceasta mamica... dar, si daca se va intampla ceva cuiva, sa nu ne pierdem niciodata speranta si sa nu renuntam nicio clipa sa ne rugam pentru sanatatea fiecarui copil ce va veni sa ne lumineze viata, in aceasta odisee. Sa fie intr-un ceas bun!



Carla 29+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Carla felicitari pt. fete !

Referitor la chilotii de unica folosinta si eu am cautat innebunita de vreo luna si nu gaseam, dar de fapt era greu pt. ca nu stiam cum arata pachetul.
Ieri am fost la Polus si am intrebat la Sensiblu si aveau cate 1 pereche din fiecare marime. Eu mi=am luat talia 2 , dar acasa am constatat ca sunt prea mici asa ca o sa imi iau talia 3.
Pe urma am intrat in Carrefour si i-am gasit f. usor la raionul de suzete, si sunt mai ieftini ca la Sensiblu, dar nu erau decat talia 1 si talia 3.

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Bubu, mersi.. ma duc weekendul acesta sa caut si eu.



Carla 29+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Dienutza : mi-am amintit ca mama a pastrat cercelusi mei de cand eram bebe si atunci m-am scapat de o grija , cel putin pentru moment !

Nana : nu ca as vrea sa fiu rea, dar cred ca ingrasatul la tine tine de statul in pat ... sau cel putin eu asa am patit in cele 3 saptamani cat am fost tintuita in pat ; acum , cu putina activitate vad ca s-a mai diminuat ritmul de crestere ; in plus, s-ar putea sa acumulezi apa, ca tot te-ai plans de umflarea picioarelor

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimineata, asa mai tarziu si de la noi. Eu azi am ramas acasa pentru ca mi s-a parut ca lui Matei ii cam arde corpul si a si tusit azi noapte, drept pt care nu l-am mai lasat la gradi. Voi sta si eu acasa sa il urmaresc eu ....Desi el nu are nici o treaba, i-am pus termometrul are 37.1, a mancat bine merci, dar a baut mai multa apa decat de obicei. Acum se joaca la el in camera cu masinutele si asculta....Colinde de Craciun. I-am explicat ca a trecut vremea colindelor, ca vine primavara, el nimic....vrea colinde....ok.
javascript:insertsmilie('')
Gabriela_s, vroiam sa te intreb daca vei naste la Cantacuzino, am vazut ca ai scris ceva despre dr.neonatolog Craciun de la Cantacuzino. Eu voi naste ca si data trecuta, la Cantacuzino si vroiam sa stiu daca mai sunt fete care vor naste acolo.

Cand l-am nascut pe Matei, de la maternitate s-a trimis deja fisa copilului la Policlinica unde apartin eu cu domiciliu. Dupa 2 saptamani de la nastere au venit de la acea policlinica sa ne intrebe de copil, daca l-am inscris la un medic anume, etc. Dar noi am hotarat si l-am inscris la un medic de familie pediatru despre care am avut recomandari bune. La cateva zile dupa ce am venit cu bb acasa, a venit asistenta de la medicul unde l-am inscris si l-a vazut pe bb, mi-a facut un mic instructaj , in rest cam atat. Dupa aceea am mers noi cu el la Policlinica, dr. nu avenit niciodata acasa, lucru care nu prea mi-a convenit mai ales cand era fff mic Matei. Asta ar fi un minus, in rest sunt multumita de dna. dr. pediatru. Imi raspunde intotdeauna la tel si desi eu, ca o mama dificila ce sunt am mers la nenumarati dr, care mai de care mai..., sau la clinici particulare, desi copilul, Slava Domnului, nu a avut niciodata ceva mai deosebit (ceva viroze si 2 enterocolite), totusi ce mi-a zis dr. de fam. a fost sfant.

Nana, super carucior, e foarte frumos, sa va plimbati sanatoase cu el...

Mami de Matei nazdravan si 27 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Eu sunt tot la capitolul 43 cu cititul ...sper sa va ajung si eu.

Insa vroiam sa va spun ca regimul meu a dat rezultate...de la 9+ am ajuns la 7+ fata de greutatea cu care am pornit.....dar o sa ma bucur si mai mult cand merg la control pe 8 martie si am sa vad cat a luat BBlina....

Am fost ieri la Babyexpo... am cumparat cosmetice pt bb de la bubchen, chiloti unica folosinta, lanolina pura, servetele calmante sani, set manichiura si set spalat biberoane si am dat pe toate cam 200 ron. La intrare am primit de la nuk cadou un biberon, o suzeta si invitatie la urmatoarea expozitie. Si am mai primit de la Happy trusa pt maternitate.



Roxy 29+ cu Diana


www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata burtici frumoase:)
eu tocmai am revenit de la ecodoppler, placenta isi face treaba, totul este bine
legat de circumferinta abdominala si craniana si acestea sunt in grafic..cu o saptamana mai micute dar asta e irelevant
decid ca de astazi sa nu imi mai fac griji...viata si sanatatea copilului meu este in mainile lui Dumnezeu si am incredere in El
am o groaza de citit...dar de astazi gata cu serviciul, desi in prenatal intru abia din 15, asa ca voi avea mai mult timp
va imbratisez si va multumesc pentru sprijin

28+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu mi-am sistat calatoriile cu masina , adio drumuri acasa la Bistrita ! Ma scot din minti nelipsitele gropi sau sosele sapate si astupate cu pietris unde zgataiala e la maxim ( de cate ori se ia una o simt in uter ), curbele nu imi plac nici ele ( datorita inclinatiei simt o tensiune in uter si parca o mai simt si pe dansa cum aluneca in dreapta sau in stanga ), viteza nu o mai suport si uite asa.
Si totusi ... acum mi s-a deschis pofta de a conduce , eu care nu sunt pasionata de felul meu, dar cred ca doar din cauza ca eu as conduce sa zic putin mai preventiv in ocolirea gropilor, ca domnul meu mai are si momente cand uita cu cine e in masina si si iar o da pe stilul sau ( stilul sportiv )si m-am plictisit sa ii tot spun sa o ia incet si sa ocoleasca pe cat posibil gropile ; sper sa nu ii scap una dupa ceafa ca sunt in stare in acele momente de nebunie .

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

[quote]citat din mesajul lui rosanne

Insa vroiam sa va spun ca regimul meu a dat rezultate...de la 9+ am ajuns la 7+ fata de greutatea cu acre am pornit.....dar o sa ma bucur si mai mult cand merg la control pe 8 martie si am sa vad act a luat BBlina....

Roxy[b] 29+ cu [b] Diana


Wow Roxi , dar tu chiar te ti nu gluma de regim ... bravo tie, esti de admirat !

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput