Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
madutza09 spune:
Buna dimineatza MARTIE
Va doresc o primavara frumoasa, plina de soare si flori 

Se pare ca tine si vremea cu noi azi si vom avea un inceput de martie frumos si insorit ...speram sa fie asa si chiar daca se va schimba noi ne-am pregatit cu martisoarele de rigoare pe care ni le trimite tata in fiecare an asa ca ne punem cosarii si potcoavele in piept...pregatitzi sa mergem la scoala si eu la cursurile antenatale ...
Un inceput de saptamana superb si numai cu vesti bune despre burtici
www.youtube.com/watch?v=cwUS7anj_Z4&feature=related" target="_blank">PRIMAVARA
25+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
Onana spune:
La multi ani, fetelor, sa avem o primavara minunata, este primavara in care vin minunile noastre, cea mai frumoasa primavara

Multumesc fetelor pt sfaturile legat de infectia urinara, azi am dus proba pt urocultura si pana acum nu am luat nimic, dar parca ma simt un pic mai bine ca ieri, poate scap fara antibiotice.
Sabina, ai cumva idee unde gasesc suc de coacaze? Ca as incerca cu din astea naturiste, mi-am luat oricum Uricol dar in prospect zice ca desi nu e contraindicat in sarcina, este bine sa se evalueze riscul pt bebe/beneficiul meu, asa ca deocamdata am zis pas. Iar pe dr meu nu pot sa-l sun, ar trebui sa fac un drum pana la spital, nu da nr de tel la paciente.
Am fost si noi la baby expo, am lasat ceva bani pe-acolo, i-am luat lui Matei scaun de masina si desi a fost taaare scump am preferat sa nu ne mai batem capul si sa-l luam, iar pe cel pe care-l avem il pastram pt bebe Tudor. Am gasit si cateva jucarii dragute pt Matei, am luat si niste biberoane din plastic fara BPA, cateva body-uri si papucei de casa pt Matei, ce mai, am facut o gaura in buget.
Dar macar stiu ca avem acum de toate, si pt Matei si pt Tudor.
De fapt, lui Matei i-ar mai trebui niste pantofi pt primavara, dar noi mereu avem aici probleme, are picioare grosute si greu gasim ceva sa-i vina bine, plus ca nu am identificat nicio firma care sa fie ok.
Mamicile care ne pot da un sfat le multumim.
Acum sunt la serviciu si am aflat ca azi a venit seful, nici nu stiu daca ar trebui sa ma duc eu la el sau sa astept sa ma cheme, azi e marea intalnire si maine...marea despartire![]()
Fug sa ma apuc de treaba, o zi minunata si o primavara pe masura, dragi burtici!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
30+ Tudor
n_a_n_a spune:

primiti un martisor si toate urarile noastre pentru o primavara superba!

ps: mai aveti un martisor si pe mail-ul comun
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
marylenac spune:
Buna dimineata si de la noi. Dragelor va doresc o primavara frumoasa, primiti un martisor virtual si de la noi!!!
la noi nimic nou, doar faptul ca Matei a mers la gradi si impartit flori si martisoare educatoarelor si colegelor. A fost fff incantat ca a daruit "lantisoare" cum spunea el initial si ca a pupat fetele.
Vroiam sa va spun, apropo de picioare umflate, ca la prima sarcina mi-am cuparat eu, mandra nevoie mare, prin luna a 6-a de sarcina, o pereche de papuci frumosi foc( asa mai eleganti, cocheti, de la Mark&Sp)cu care sa merg la spital sa nasc. Ei, bine fetelor, cand am plecat sa nasc nu mai puteam pune in picioare nimic, nimic, am plecat cu o pereche de slapi de plaja de-ai sotului meu. Deci..... Si din pacate, dupa ce am nascut, nu am revenit la masurile initiale, adica nu am mai putut purta nici un fel de incaltaminte pe care am fol. inainte de a ramane garvi cu Matei. Asta e...
Arturicii, mi-ai facut asa o pofta de negresa cu bezea, javascript:insertsmilie('
')Am prestat si eu sambata la ceva dulce dar a fost tiramisu...
Mami de Matei nazdravan si 
27 s
dana81 spune:
Buna dimineatza!!!
SA AVETI O ZI MUNUNATA CU MULTE MARTISOARE, SA FITI VESELE SI FRUMOASE CA PRIMAVARA SI AUZIM NUMAI VESTI MINUNATE.lA MULTI ANI, DOAMNELOR
23+
RIANA &
CLARA 06.08.08
tigruta spune:
Buna dimineata..am inceput sa am insomnii..ma trezesc noaptea merg la baie apoi nu mai am somn..dimineata pot sa dorm mai mult si eu ma trezesc la 8..si cat dorm visez numai prostii si mancare
cred ca in fiecare noapte visez mancare in special prajituri..
VA doresc cate un martisor pt fiecare

Sa aveti o primavara frumoasa si sa ne bucuram in continuare de momentele sarcini si apoi de intalnirea finala cu bebeii..
elena
24+
Luca
NicoletaB spune:
Nana- caruciorul are manerul reversibil?
Pe mine ma intereseaza acest model:
http://babydino.ro/shop_artdet.php?shop_id=6755&cikk=unas_858851
vreau neaparat 2 roti fixe si 2 reversibile, caci am testat ieri de mi-a venit rau. Si as vrea ceva la care rotile sa fie cam de dimensiuni egale sau cu o diferenta ceva mai mica, ca mai sus
Frumos si caruciorul de la Primii pasi, dar eu l-am rasturnat gol fiind la testat. Oare sunt eu neindemantica? Ca impiedicata sunt din nastere!
23+ 
Jocurban spune:
Revin din urma:
Mary, nati, multumim de felicitari! Asemenea si voua
si tuturor mamicilor!
Mary, pentru negresa cu banane exista si o varianta cu "inima de cocos"... cred ca e foarte buna la gust! Uite aici reteta: http://adamache-laura.blogspot.com/2009/05/negresa-cu-inima-de-cocos-si-migdale.html Nici bananele mele n-au fost stralucite la gust, dar asta e, daca nu traim intr-o tara babaniera! ![]()
Ioana, ca de obicei baietii tai sunt adorabili!!! Asa m-am emotionat cand ai povestit cum vorbesc ei seara cu burtica Sabina... dragii de ei! Un pupic si pentru alexandra Sabinei, la fel de adorabila! 
Sorana, eu am avut o infectie urinara usoara in primele luni si am tratat-o, la recomandare amedicului, cu Urinal (e complet pe baza de plante, nu dauneaza cu nimic) si ceai special de matase de porumb (de la Plafar). M-am vindecat complet. Acum, la ultimele analize, mi-a iesit din nou o flora bacteriana saraca, in urina, iar medicul mi-a zis sa iau preventiv tot Urinal si sa beau ceai, ca sa nu apara surprize.
Mirela, ai fost o mireasa minunata! Iar voalul e absolut fabulos, atat de mult mi-as fi dorit si eu unul la fel, dar n-am gasit!
Mary, Discordia, facem terapie de grup... visele astea o sa ne manance noptile! Eu tocmai am visat ca nascusem... in loc de bebe, o pisica vorbitoare!!! Si eram dezamagita ca n-am fost in stare sa nasc un pui de om, ci doar unul de pisica... Si toata lumea ma consola ca macar e pisica vorbitoare, ca o sa putem comunica cu ea ca si cu un copil... Asa, si apoi mi-am dat seama ca de fapt am inca burtica mare, ca mai am un bebe inauntru, si-mi pusesem toate sperantele ca celalat bebe va fi copil adevarat totusi! 

Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
anamariam79 spune:
Neatza burtici. O primavara frumoasa!

Ana
29+
Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
NicoletaB spune:
http://www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=11
ultimul model H309 pe albastru era in carrefour militari 3mil jumate. Era super ok la manevrat, dar nu mi s-a parut ca se intinde 100%, ci ca ramane usor curbat!
23+