Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Multumec mult fetelor! ....incerc sa pun poze si cu burtica,mult mai vizibila...
O PRIMAVARA MINUNTA!!!!!!!SI SARCINA CAT MAI USOARA!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Un inceput de primavara cat mai frumos, o baba insorita si o luna plina cu vesti bune!
Bine ai venit primavara!
De vineri de dimineata nu am mai citit, asa ca trebuie sa recuperez!
Noi suntem bine, bebe a ramas baiat la eco si totul pare ok inclusiv rezistenta pe artere!

Un martisor virtual pt toate fetele!
O zi buna!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multumesc pt raspunsurile cu doctorul pediatru!
Pt fetele care nu ati urmat schema gratuita, ati urmat aceesi schema, dar cu vaccinuri cumparate? La asta va referiti sau poti opta ce vaccinuri faci si ce nu?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Intru numai cit sa va spun ce vis horror am avut: am nascut un pui de om la dimensiunile pe care le are el acum in burtica, cred - numai bun cit sa incapa intr-o cutie de pantofi, ca in asta il si tineam. Singura l-am nascut (adica neasistata), singura i-am taiat cordonul ombilical, i=am descongestionat caile nazale (chestii desprer care ma intreb de unde am stiut?!) si imi faceam griji ca nu plinge. Respira abia-abia si nu aveam cu ce sa il imbrac: imi reprosan in vis ca nu i-am cumparat haine... si nu gaseam marimea lui. A fost prea putin frumos ce am visat! Nici timp sa il dau la sin nu am gasit - adik nu am apucat sa iau contact cu senzatia pe care o ai cind alaptezi.
M-a speriat... si am intrat pentru terapie, sa ma vindec impartasind cu voi din meandrele subconstientului meu!

Inca o data O PRIMAVARA FERICITA!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata burtici

Sa aveti parte de o primavara minunata si plina de flori si ganduri bune.

Si de la noi cate un buchet de flori si cate un martisor .

O saptamana placuta si o zi excelenta...asa ca inceput de primavara

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Buna dimineata tuturor si o primavara minunata!

Curtea casei noastre e plina de ghiocei si, pana acum cateva minute (cand s-a innorat brusc), un soare orbitor imi lumina camerele de parca ar fi aterizat deasupra casei un OZN!

Weekendul acesta am intrat si noi in saptamana 31, iar maine schimbam si prefixul lunii... am ajuns la luna a opta! Sambata noaptea am experimentat, pentru prima data, contractii adevarate, mi-a fost rau jumatate de noapte, m-am plimbat prin casa incercand sa-mi masez burta si sa ma calmez si de cateva ori am fost pe punctul de a da o fuga la spital, la urgente... In cele din urma am reusit sa adorm, spre dimineata, iar de atunci mi-e mai bine... dar a fost un semnal de alarma de la care mi-a crescut un intreg smoc de frunze de morcov din, ma scuzati, fund.

Ma intorc sa citesc din urma, o dimineata frumoasa fiecarei burtici !

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimineata frumoaselor

O primavara frumoasa va doresc

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 27+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza burtici!

Intru si eu sa va urez o primavara placuta, insorita si plina de vesti bune!

Eu de azi sunt 2 saptamani in concediu de odihna. Ma relaxez cateva zile, dupa care vineri plecam in ultima vacanta in 2: viena+budapesta - cadou de primavara de la sotul meu Va mai zic ca sunt absolut incantata?

Vroiam sa va mai spun ca am vazut-o pe Mira sambata cand ne intorceam de la baby expo. N-am avut mult timp sa vorbim, ca eram in strada si afara ploua, dar parea bine, se ducea impreuna cu sotul la expozitie.
Asta ca sa nu va ingrijorati ca a patit ceva.

pt o saptamana cat mai buna!

Corina 22s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele

O Primavara frumoasa si tot ce va doriti!

Am fost si noi la baby expo. Erau o gramada de lucruri faine da bani sa ai. Mi-a placut la nebunie un carucior dar era 14 mil si am renuntat pana la urma.(plus ca era destul de mare cand se plia si nici in lift nu cred ca ar fi incaput)
Am fost dupa aceea in Cora la cumparaturi si am luat de acolo un carucior la 8 mil.
http://www.primiipasi.ro/produs.php?pid=321
In rest vreme mohorata si stat in casa
Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata si o primavara insorita va doresc!
Vad ca toate am inceput sa avem vise care mai de care mai ciudate,bineinteles ca si eu ma numar printre voi. Primul vis este horror de-a dreptul , am visat ca nepotica mea fusese lovita de o masina si o parte din ea murise, iar cealalta traia. Al doilea vis ciudat l-am avut azi nopate si se facea ca nasteam iar eu eram panicata ca nu aveam pedichiura facuta, iar mai tarziu am realizat ca nu primisem kitul pt recoltarea celulelor stem. I-am sunat pe cei de la CBC si imi spuneau ca nu au cum sa imi trimita asa de repede kitul de la Cluj, iar la Bucuresti nu aveau.
Asa ca dupa acest vis ma paste un gand sa ii sun sa le spun sa imi trimita mai repede cele necesare in caz de nastere prematura. Dar tot eu ma gandeam ce sa le spun ca am visat asa si asa si sa fiu sigura ca o sa am kitul la nastere sa mi-l trimita mai repede
Legat de cercelusi, la Polizu nu se mai dau gauri in urechiuse, la noi in oras nu exista nici un centru din asta pt asa ceva, asa ca fetitei i-a dat gauri o doamna mai in varsta cu un banal ac de cusut, bineinteles sterilizat si dezinfectat inainte. Asta cand fetita avea o luna.
In ceea ce priveste med de fam, am fost de am intrebat ce acte sunt necesare si daca ne primeste pe lista lui, iar inscrierea propriu zisa am facut-o cam la o luna de la nastere. Dr. nu a venit acasa, m-a intrebat inainte daca am scos copilul afara, i-am spus ca da si afara fiind cald (eram in luna mai) mi-a spus sa merg cu copilul la cabinet. In primul an de viata copiii au prioritate asa ca oricata lume astepta la usa cabinetului eu intram imediat, bineinteles dupa ce termina cu pacientul care era inauntru cand ajungeam eu.

mamica de fetita si 28s+ cu

Mergi la inceput