Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Da, au aparut verdeturile in piata!
Eu am luat spanac duminica trecuta
Urzici am in plac we asta (ciorba de fasole cu urzici)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Prima zi de scoala in Franta, 1 septembrie 200... profesorul striga numele elevilor:
-”Mustapha El Ekhzeri”
-”Prezent”
-”Achmed El Kabul”
-”Prezent”
-”Kadir Sel Ohlmi”
-”Prezent”
-”Mohammed Endahrha”
-”Prezent”
-” Ala In Ben Oit”
Liniste in sala.
-” Ala In Ben Oit”
Sala ramane in liniste.
- "Pentru ultima data: Ala In Ben Oit” .
Dintr-o data, un copil din ultima banca se ridica si ii spune profesorului:
- “Asta-s eu, dar trebuie pronuntat diferit, ma numesc Alain Benoit !“

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Prima zi de scoala in Franta, 1 septembrie 200... profesorul striga numele elevilor:
-”Mustapha El Ekhzeri”
-”Prezent”
-”Achmed El Kabul”
-”Prezent”
-”Kadir Sel Ohlmi”
-”Prezent”
-”Mohammed Endahrha”
-”Prezent”
-” Ala In Ben Oit”
Liniste in sala.
-” Ala In Ben Oit”
Sala ramane in liniste.
- "Pentru ultima data: Ala In Ben Oit” .
Dintr-o data, un copil din ultima banca se ridica si ii spune profesorului:
- “Asta-s eu, dar trebuie pronuntat diferit, ma numesc Alain Benoit !“

Hahahaha, asa e, plus coloniile!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neata fetelor.Ce a fost oare azi noapte de multe dintre noi nu au reusit sa doarma?Eu de la 2.35 pana la 5.50 am jucat Sudoku pe telefon ,nici chip sa vina Mos Ene pe la mine .Bebe meu e pasare de noapte,ziua sforaie si noaptea e agitat.Cateodata simt ca am un pietroi in burtica (poate o fi durduliu ca tac-so )
Maurice felicitari pentru fetita.
Bun venit si noilor gravidute.
Va las,azi am program de

P.S.Pe mine ma bate gandul prin iunie sa mergem la mare,oare e bine daca stau la soare cu bebicu in burtica?

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Racusor nu esti singura careia ii este rau,eu si acum vomit de la morcovi,mi-e greata de la anumite mirosuri,asa ca stai relax.NU te speria,sunt gravidute carora le este rau pana sa nasca.Capul sus

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Cristina multumesc mult de tot!
Otilia iti spun eu ca viitoare mamica de fetita si foarte mandra de asta, fetitele sunt pentru totdeauna, baieteii numai pana cand implinesc 12 ani, iar cand se insoara cel mai probabil nu vei putea sa fi asa prezenta in viata lor ca in viata unei fetite, el se va duce dupa nevasta, pe cand ginerele TREBUIE sa te tolereze, nu are incotro, si ai si scapat de grija batailor cu baietii, competitiilo cine rezista cel mai mult la bere, cine conduce cu cea mai mare viteza si multe altele, mamici de baieti acu sunt si avantaje dar e mai greu si nevoie de mai mult timp sa cresteti baieti! Spre exemplu fac pipi in sus, gata Otilia te-ain linistit?

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Asa, acum tb sa-mi bat capul si sa gasesc, prin comparatie, avantajele de a fi mamica de baiat, in afara de faptul ca taticul este cel mai fericit barbat din lume. .
Sa stiti ca daca tot repet eu ca vreau si fetita nu inseamna ca nu sunt foarte fericita ca astept un baietel, care va fi cel mai iubit din lumea asta

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Cristina multumesc mult de tot!
Otilia iti spun eu ca viitoare mamica de fetita si foarte mandra de asta, fetitele sunt pentru totdeauna, baieteii numai pana cand implinesc 12 ani, iar cand se insoara cel mai probabil nu vei putea sa fi asa prezenta in viata lor ca in viata unei fetite, el se va duce dupa nevasta, pe cand ginerele TREBUIE sa te tolereze, nu are incotro, si ai si scapat de grija batailor cu baietii, competitiilo cine rezista cel mai mult la bere, cine conduce cu cea mai mare viteza si multe altele, mamici de baieti acu sunt si avantaje dar e mai greu si nevoie de mai mult timp sa cresteti baieti! Spre exemplu fac pipi in sus, gata Otilia te-ain linistit?

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Asa, acum tb sa-mi bat capul si sa gasesc, prin comparatie, avantajele de a fi mamica de baiat, in afara de faptul ca taticul este cel mai fericit barbat din lume. .
Sa stiti ca daca tot repet eu ca vreau si fetita nu inseamna ca nu sunt foarte fericita ca astept un baietel, care va fi cel mai iubit din lumea asta

Paula, 18+ cu

Paula orice ar fi are genetica noadtra si a jumatatii noastre deci e iubire!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Michelle, buna gluma.

Nici eu n-am mancat pana acum urzici. Am sechele din copilarie, cand ma urzicam des prin gradina.

Btz si eu vreau la mare la vara, dar doar pt aerosoli de sub umbreluta. Stiu sigur ca nu e voie la soare.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Da, au aparut verdeturile in piata!
Eu am luat spanac duminica trecuta
Urzici am in plac we asta (ciorba de fasole cu urzici)

nu am mancat niciodata asa ceva..eu le gatesc ca si pe spanac...

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Otilia ai mare dreptate in ce ai zis...cand cei de langa tine vad ca ai doi copii de acelasi sex si afla ca esti gradida din nou...primul lucru pe care ti-l spun este poate de data asta va fi...exact ceea ce nu ai, iar daca se intampla sa fie la fel ca ceilalti doi...zic...ei sunteti tineri lasa ca vine si baiatul/fata....

I-auzi inseamna ca trebuie sa dau iama prin piata sa ma aprovizionez de verdeata........salata de spanac..., dupa urzici nu prea ma dau ca nu le pot curata de piscatzime si ma enervez....dar ka mancat nu ma dau inapoi.

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput