Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Am facut si eu verificarile pe site-ul miccelmic UPSSS! Sunt peste maxim

21+
Vine bebe!

...si eu

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

si eu!!!

tina 18+

inseamna ca nu e in regula tabelul

Paula somn usor!

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Bine ati venit dragi burtici!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui maurice
Apropo de mare, eu mi-am intrebat medicul, vreau sa plec saptamana viitoare intr-un loc mai cald, la vreo 30 grade, si mi-a dat voie, mi-a zis doar sa am grija cu tensiunea, ca e tare mica, 8 cu 5. Si am si niste palpitatii. Asa ca ...saptamana viitoare plec, am emotii, dar cred ca va fii bine, si ii va prinde bine si bebelusei.

unde mergi? povesteste-ne si noua ...

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

Mergem in Mauritius, iar emotiile le am din cauza drumului , ma oboseste foarte mult, nu mai pot sa dorm de oboseala si trebuie sa iau ceva de somn, iar in situatia de acum nu prea pot sa iau nimic ...

Vom sta 9 zile, intr-un hotel in care am mai fost o data si ne-a placut, si unde ne-am imprietenit cu un baiat creol de la receptie, care ne-a promis ca data viitoare ne va arata insula "in felul lui", ce-o mai fi insemnanad si asta .

Ma bucur ca o sa simt caldura soarelui si ca o sa pot sa innot un pic, ma dor picioarele tare rau din cauza umezelii si a lipsei de miscare, si sper sa ma tenteze suficient bunatatile de pe acolo ca sa ma ingras un pic, ca pana acum n-am facut decat sa slabesc .

Daca vei vrea mai multe detalii, mai revin, acum urez la toata lumea "Noapte buna!"

15+

...normal ca vreau mai multe detalii ...ce frumos palmieri, soare, cocotieri
somn usor

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

Buna din nou,

Am uitat sa va intreb ceva (neuronii astia au intrat in stand-by)
Voua v-a recomadat doctorul sa luati si pastile cu fier, pe langa vitamine? Eu iau Elevit, sunt in saptamana 17. Mi-am facut analizele si rezulta ca am un pic de lipsa de fier. Imi zicea medicul de familie ca din saptamana 18 se recomanda administratea pastilelor cu fier.
Voi ce stiti de asta?

Va pup,

kittyescu

si mie mi-a iesit lipsa de FE...ma simteam f obosita dureri de cap...iau din sapt 12 cate o pastiluta de Maltofer + Materna...ma simt mult mai bine de cand iau si FE

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldstück spune:

Buna seara, eu ma bucur foarte mult ca ma primiti aici. BB meu probabil se va naste in data de 19.07.2010,termenul calculat, si probail o sa fie fetita.

Abia asteptam si ne bucuram foarte,foarte mult

gravi 19 + 4

Mergi la inceput

Am primit cadou de martisor "masina de facut paine" acum astept painea...dureaza 3 ore pana se face...mai am 1 ora jumate deja salivez sper sa merite investitia

Si eu vreau la mare vroiam sa mergem la bulgari...pana la urma cred ca mergem la noi...sau la munte...mai analizam

acum ascult GH ZAMFIR...super

am vazut o cadita de la disney...care avea si un fel de termomentru in interiorul caditei...mi sa parut f interesanta...asa nu facem apa prea calda sau prea rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

catalina, multumim de vizionarea blogului... din pacate nu prea am timp sa scriu f mult.. te mai asteptam pe la noi...si pe tine si pe restul fetelor...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:

Buna din nou,

Voua v-a recomadat doctorul sa luati si pastile cu fier, pe langa vitamine? Eu iau Elevit, sunt in saptamana 17. Mi-am facut analizele si rezulta ca am un pic de lipsa de fier. Imi zicea medicul de familie ca din saptamana 18 se recomanda administratea pastilelor cu fier.
Voi ce stiti de asta?

Va pup,

kittyescu

si mie mi-a iesit lipsa de FE...ma simteam f obosita dureri de cap...iau din sapt 12 cate o pastiluta de Maltofer + Materna...ma simt mult mai bine de cand iau si FE

Sa o stapanesti sanatoasa, eu sunt inebunita dupa ea , din pacate am facut o prostie.......am aruncat un colt de paine uscat din care am uitat sa scot lopatica aia mica care invarte aluatul
Tre sa cumpar alta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:

Buna din nou,

Voi ce stiti de asta?

Va pup,

kittyescu

Sa o stapanesti sanatoasa, eu sunt inebunita dupa ea , din pacate am facut o prostie.......am aruncat un colt de paine uscat din care am uitat sa scot lopatica aia mica care invarte aluatul
Tre sa cumpar alta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

sper sa nu patesc si eu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, va pup! Delfinariu e OK?

Mergi la inceput