Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Maaam ce m-am lungit mai sus si inca nu am terminat!! Am rez de la TT,nu stiu valori ,atat stiu ca e totul ok!!! ![]() Sa vedeti lispa de neuroni pe motiv de stare de gravidenie ![]() Denisa 17+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
hai ca ai fost tare
eu imi deschid o pagina word in care scriu dupa care copiez in mesaj
bumblebee spune:
Kitty, daca ti-a iesit conform analizelor ca esti anemica, ia Fe, ca sa nu fie bb anemic si nici tu, desigur
. Doctorii cred ca dau in functie de nevoile fiecarei gravidute.
Alina
17+ cu 
gargarita
ooana spune:
| citat din mesajul lui maurice Apropo de mare, eu mi-am intrebat medicul, vreau sa plec saptamana viitoare intr-un loc mai cald, la vreo 30 grade, si mi-a dat voie, mi-a zis doar sa am grija cu tensiunea, ca e tare mica, 8 cu 5. Si am si niste palpitatii. Asa ca ...saptamana viitoare plec, am emotii, dar cred ca va fii bine, si ii va prinde bine si bebelusei. |
unde mergi? povesteste-ne si noua
ooana spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Bine ca mi-ai zis, trebuie sa vad si eu niscaiva curling ca merg sa joc luna viitoare, sunt responsabila cu periatul Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
pe mine ma amuza teribil jocul asta
ooana spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Am facut si eu verificarile pe site-ul miccelmic UPSSS! Sunt peste maxim 21+ Vine bebe! ![]() |
...si eu
ooana spune:
| citat din mesajul lui goldstück Buna, sunt si eu viitoare mami de iulie 2010 ![]() |
Bun venit la noi

ooana spune:
| citat din mesajul lui rodyka buna seara, viitoare mamici de delfinasi... ne alaturam voua acum si ramanem burtici pana pe 18 iulie, apoi mamici... va pupam javascript:insertsmilie(' ') |
..inca o burtica, ce ne inmultim ....imi place
scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata si sa apara mesajele imdeiat ce le postezi
tina_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
...si eu |
si eu!!!

tina
18+
paula_m spune:
Bun venit noilor burticute!!
Va doresc tuturor noapte buna si vise placute
Paula,
18+ cu 
maurice spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
unde mergi? povesteste-ne si noua |
Mergem in Mauritius, iar emotiile le am din cauza drumului
, ma oboseste foarte mult, nu mai pot sa dorm de oboseala si trebuie sa iau ceva de somn, iar in situatia de acum
nu prea pot sa iau nimic ...Vom sta 9 zile, intr-un hotel in care am mai fost o data si ne-a placut, si unde ne-am imprietenit cu un baiat creol de la receptie, care ne-a promis ca data viitoare ne va arata insula "in felul lui", ce-o mai fi insemnanad si asta
Ma bucur ca o sa simt caldura soarelui si ca o sa pot sa innot un pic, ma dor picioarele tare rau din cauza umezelii si a lipsei de miscare, si sper sa ma tenteze suficient bunatatile de pe acolo ca sa ma ingras un pic, ca pana acum n-am facut decat sa slabesc
.Daca vei vrea mai multe detalii, mai revin, acum urez la toata lumea "Noapte buna!"
15+