Regasiri (42)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Lorym spune:
Salut fetelor! Sper ca va mai aduceti aminte de mine
Mi-am promis sa nu mai scriu pe forum dar vazand problema Dastefei nu ma pot abtine sa nu spun: Lacramioara spune-i sa fuga cat o tin picioarele la Bucuresti!
Aici e dezastru : daca se gasesc medici buni, saracii nu au cu ce, nu au unde
Noi am trait un cosmar de pe 8 feb pana pe 8 martie anul asta : zilnic am stat in spital de la 8 la 12 , si cand alte mamici mergeau la serbare si primeau cadouri de 8 martie ria mi-a facut cadou un moment de stabilitate in organismul ei ca sa fug la bucuresti. In 2 zile o operam si multumesc Lui Dumnezeu ca am ajuns . Pediatra riannei care e la Sf Maria mi-a spus cand am zis ca poate o operam aici la iasi: Nu ai ce calca in spitalul asta(as spune mai multe dar ma abtin). Si intr-o ora vorbeam cu medicul la bucuresti , faceam rezervari la hotel , la clinica .
Poate ii este greu sa se duca departe dar nu se merita sa stai in spitalul asta si sa nu mearga la bucuresti - confortul psihic ca esti pe mana unor medici f buni, esti in conditii k, au aparatura k .
Sorry ca m-am bagat dar sunt revoltata !
Eu nu acuz unii medici, dar e f greu sa dai de medici exceptionali care sa puna un diagnostic bun , sa dea un tratament bun. Ria are parte de o pediatra exceptionala care ne-a ajutat f mult si pt operatie ne-a zis: directia Bucuresti! Ria a avut noroc de o echipa super aici in iasi: medic pediatru, orl si medic de laborator. Dar la un moment dat iti tb si conditii - si aici in iasi lipsesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana c. spune:
Lorym, ne amintim de tine, dar ce a avut Rianna? Ptr ce ati operat-o?
Nu stiu medicii din Iasi, m-a ferit Dumnezeu si de astia de aici, in general, dar cand am fost internata la Bucuresti cu Calin am putut sa vad multe, am stat in casa Mc Donalds si acolo erau parinti cu copii veniti din provincie la diferite sectii, ce am auzit atunci ....de medici care desi vad ca nu-i nicio schimbare in starea copilului continua tratamentul ( cam la fel ca la Miruna), care vad ca-s depasiti de situatie si refuza sa recunoasca, interesul si mandria fac mai mult decat copilul ala, am vazut parinti disperati, am auzit de cazuri de copii veniti acolo pe ultima suta de metri, cu sanse minime, toti s-au vindecat, din ce stiu eu, si vorbesc de spital de stat, nu particular, e vorba de Grigore Alexandrescu. ( erau veniti din Buzau, Targoviste, Ploiesti, ...si nu mai stiu)
Fapt concret: cand am ajuns cu Calin la urgente ca daduse cu capul de calorifer: i-a pus 2 fire si gata, nici n-a strans, ...ma rog, apoi am fost la control in Bucuresti si medicul i-a vazut cicatricea, s-a crucit, ne-a spus ca unde l-a cusut asa, ca de mult nu se mai coase, ca exista nu stiu ce plasturi care trebuie pusi si nu mai apare cicatrice si de la urma acului.
Maya, cand vom face nunta de argint te am in vedere
, dar stai sa-ti explic: noi la nasi ne ducem de Craciun si de Paste, in rest vin ei, sau mergem impreuna la iarba verde. Ei intotdeauna se pregatesc cu cadouri ptr copii, plus masa de Paste/Craciun. Nu au pretentii, dar mi-e jena sa ma duc fara nimic, iau un buchet de flori, o sticla de...ceva, un cadou ptr casa si atat.
Aelita, deci are prelungitor bebe. Lasa, sa fie sanatos, asta conteaza. Eu zic sa spui "mersi" ca nu-s 2 deodata, ma uit la vecina mea saraca si au terminat-o, de-abia au 6 luni, cea mare 2,6 ani. Ieri era la pamant si fizic si psihic, n-am vrut sa-i spun ca va vedea peste 1 an cum va fi, cand vor incepe sa traga de toate alea
, dar cred ca stie si singura, de la cea mare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetele,
Sunt trista sa aud ca Miruna nu este bine.
Sunt si eu de parere ca e mai bine sa mearga la Bucuresti. Nu stiu cum este in Iasi, dar stiu cum e in Craiova si ma gandesc ca nu are cum sa fie diferenta prea mare. Dastefa, iti tinem pumnii... sper ca la final sa fie totul bine
Roxana, nu stiu cum vine iepurasul. Noi nici nu stim ce ii va aduce iepurasul Iuliei, nu ne-am gandit inca.
Maya, super cozonacii. Eu nu ma incumet sa-i fac, mai bine cumpar. Bravo tie! Aaaaa, si felicitari pentru sarcina. Aveti grija de voi. Ingrijeste-te, lasa curatenia (si pe deasupra mai stai sa framanti si cozonaci).
Dbunny, chiar ca e ciudat... ziua in amiaza mare... I-o fi fost foame... cumva aveai cozonacii in plase? Bine ca nu au luat mai multe, geamul se schimba...
Aelita, felicitari pentru baietel. Or sa-ti manance urechile, cu atatia barbati in casa...
Lacramioara, cu muci de atata timp... saracutele de voi, cred ca e tare greu noaptea... cred ca se infunda cu mucutzii... Eu in caz de muci ii dau Iuliei ambroxol (sirop), spray marimer in nas si picaturi ophtamesone-N. Cateodata ii dau si nurofen pe post de antiinflamator pentru gat. Sper sa va treaca mucii pana de Paste
Lorym, dar ce a avut Rianna?
Daca tot ati vorbit de dulciuri, va arat si eu aici tortul pe care vreau sa-l fac maine pentru Paste. Este prima data cand il fac asa ca tineti-mi pumnii. In rest am mai comandat o pasca, fac o salata beuf, o friptura de miel si cam atat. Incercam sa nu mancam prea mult, tinem la kilogramele noastre. Sotul meu isi doreste sa slabeasca anul acesta si a reusit sa dea deja jos 9 kg de la inceputul anului
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
mayaione spune:
Azi iar am colindat peste tot, i-am cumparat hainute noi, de la pantofiori pana la palariuta, vreau sa aibe totul absolut nou, sa pastrez traditia familiei. Noua in copilarie de Paste mereu de luau hainute noi si eram asa fericiti, de-abia asteptam. Apoi sa luam ceva mancare pentru maine si uite asa a zburat ziua. Mi-a fost greata rau azi, sunt si nedormita ca m-a durut maseaua 2 zile, dar tot trag de ea sa ajung in trimestrul 2, e mai sigur sa fac atunci extrageri, plombari etc, pt ca s-ar putea sa fie nevoie de radiografie.
Angi arata beton tortul sa ne spui cum iti iese. Iulia ce mai face?
Roxana am inteles cu nasii, e placerea ta, f bine. Plus ca nu se stie niciodata cand le mai faci cadou un fin sau fina.
Lorym imi pare rau ca ai avut probleme cu Ria, dar de ce ai decis sa nu mai scrii pe forum? Eu si cand ma enervam nu puteam sa stau prea mult departe.
Urez si fetelor care intra rar Paste fericit si linistit! Dolores
ank999 spune:
Eu sunt tot la munca si azi si maine. am avut o saptamana de kk, am puroi in gat cat cuprine cu febra si toate cele, munca pana la 19 aks nu am reusit nici sa incep curatenia, iar sa cumpar ceva nou pt capra nu am cand
Ma gandesc la Dastefa...sper ca DD sa-i dea sanatate Mirunei...si eu as merge la Bucuresti.
Maya felicitari si sa ai mai multa grija de tine ca dau bataita
Lorym dar ce probleme ati avut? Ma bucur mult ca sunteti bine, dar povesteste
Fug la treaba.
restul fetelor Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Salutare
Dastefa-ne gandim la voi si sa se faca Miruna bine
...multa sanatate
Maya-si noi am cumparat hainute noi..tot asa e traditia si la noi in familie...hainute noi de pasti ,ce mai face burtica,cate sapt ai?
am la cozonacul tau
numai la cozonaci si pasca ma gandesc...o sa fac si eu...dar aluatul il voi face la masina de paine...dupa il scot pun umplutura si il pun in tavi la cuptorul clasic
Ah am uitam...i-am luat un role stiu ca e cam devreme
dar ma inebunit de cap ca vrea role...vrea patine...oricum nu o vom scapa din mana...
Ank-multa sanatate nu-ti poti lua medical cand esti bolnava?asa cu febra la servici?
Angi-ce bine arata tortul sa pui poze sa vedem cum a iesit
Aelita-felicitari pt cuculet
Lorym-ma bucur ca Rianna e bine
Dbunny-asa ziua mare ti-au spart masina?
ce gatesti bun de pasti?
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Iepurasul mustacios e de paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete. Pasca, oua inrosite, cozonacu, mielul fript si un PASTE FERICIT!!!
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
iulia sanatate multa puiutei tale, curata-i des nasul...si da-i si vitamina c...
aelita felicitari pt 'fata modificata'. Eu zilnic merg ori la carrefour ori la Mercadona, dar zilnic uit sa ma uit unde exact ii plasat laptele praf. La mercadona cred ca era langa cutiile de lapte normal, iar la carrefour mi se pare ca undeva jos, pe sub raftul budincilor... si da, maine e inchis tot tot. Doar azi e deschis in magazinele mari toata ziua. magazinele mici au deschis juma de zi.
angi am primit ei eu pe mail tortul respectiv de la culinar cred. sa ne spui cum iese, si sa faci si poza.
bambo si Dani are Skate, care nu mai stiu cum il cheama in romaneste, si sa tavaleste la greu cu el...pana sa ajunga la varsta adecvata pt asa ceva o sa-l prapadeasca. ce face burtica?
de gatit nu stiu ce gatesc, ca nu stiu daca om fi acasa. Planuiesc o praji cu ciocolata, mere intregi la cuptor, iar de papica am luat muschiulet de porc care vreau sa-l fac cu curmale. Vorbind de mancare, ati incercat vreodata pui in coca-cola?? atata-i de buuuuun si de simpluuuuuuuu: asezi pulpele in tava, presari un plic de supa de ceapa peste carne, uniform, apoi torni vreo 2-3 degete de cola. in timp ce sta la cuptor(vreo 35 de minute), il intorci si mai adaugi cola daca scade mult. Bun bun, dulceag, delicios.
ank sanatate multa, tu fara antibiotic nu scapi, ai grija de tine.
roxanapana a urma cu ce-i cadorisesti?
lorym bine-ai revenit! spune-ne de Rianna, de ce anume a fost operata?
Geamul a fost schimbat ieri, la 2 si-un sfert am sunat asigurarea si i-am explicat problemul.la 3 jumate m-au sunat de la atelierul de reparatii sa-mi spuna sa duc masina la 4 jumate. la 5 jumate a fost totul gata. Atata doar ca asigurarea masinii nu acopera furtul. adica cumparaturile si rucsacul cu echipamentul de la sala., daca as fi avut full casco...asta e! plasele cu mancare nu erau la vedere, erau in portbagaj, la vedere era rucsacul...sa-mi fie invatatura de minte!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Cu dastefa n-am reusit sa vorbesc aseara, avea telefonul inchis....Si nici acum, ca tot inchis e. Am incercat sa ii transmit de la voi ..... Sper sa fie ok Miruna... mai incerc astazi....eu vb cu ea la telefon si apoi plang....iar Mihaela (dastefa) e cu moralul la pamant. Ma doare sufletul ca o bucatica de om, asa mica cum e Miruna trebuie sa sufere atat... si Mihaela pe langa ea, ca orice mama.... Asteptam o minune.... Eu inca mai sper ca va fi bine.... fara operatie.
Dbunny, multumim.
angi, mucii acum ii are, acum scapa de ei, dupa putin timp iar ii agata.... de undeva.... Sper cu venirea caldurii sa scapam odata....
iulia-stefy spune:
Cititi aici Despre copii si viitor .... despre noua lege a invatamantului.... discutii pe forum.....