Fulgusori de nov-dec 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
DianaR spune:
Alinus uite poze cu rochita lui Timi: fata si spate
Cami, nu sunt diferente notabile intre infanrix si pentaxim, nici macar la efectele adverse...
Dymomo, ce chestie, in Arad exista deja de la inceputul lui februarie pentaximul. Practic medicii de familie trebuiau doar sa-si epuizeze dozele de tetraxim pe care le aveau si primeau pentaxim.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika Andre - chiar ma gandeam tu in ce limba ii vorbesti Chiarei? care va fi limba ei materna? |
laviniablaga spune:
Andre, presimt ca micuta ta va fi poliglota!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
ralu_seby spune:
Many, multumesc mult!!! Pretul cel mai bun e la Farmacia Tei. O intrebare: vad ca e o farmacie online, livreaza ei produsele? Thanks!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
many_bani spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Many, multumesc mult!!! Pretul cel mai bun e la Farmacia Tei. O intrebare: vad ca e o farmacie online, livreaza ei produsele? Thanks! poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
Nu stiu daca livreaza acasa, eu mereu am luat de la ei, insa suna le farm. dau relatii prin tel
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
ralu_seby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Nu stiu daca livreaza acasa, eu mereu am luat de la ei, insa suna le farm. dau relatii prin tel mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
Cred ca nu m-am exprimat eu bine, eu credeam ca nu exista fizic aceasta farmacie, ci doar online...si de aceea intrebam de modalitatile de cumparare, ca nu am vazut o adresa ceva..
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
many_bani spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Cred ca nu m-am exprimat eu bine, eu credeam ca nu exista fizic aceasta farmacie, ci doar online...si de aceea intrebam de modalitatile de cumparare, ca nu am vazut o adresa ceva.. |
Uite datele lor de contact Adresa:
B-dul Lacul Tei, nr. 56, Bloc 19A, Sector 2
Bucure#351;ti, Romānia
Orar:
De luni pān#259; vineri - īntre orele 9,00 #351;i 21,00,
sāmb#259;t#259; - īntre orele 9,00 #351;i 20,00,
precum #351;i duminic#259; īntre orele 9,00 #351;i 16,00
Telefoane:
+4021 539 07 37
+4076 381 21 26
si daca intrii pe site-ul lor la sectiunea ajutor, gasesti si harta. Dar poate livreaza acasa.
Pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Andre, presimt ca micuta ta va fi poliglota! |
vias spune:
i-a scazut febra...sper sa nu mai faca...
Oricum, de data viitoare eu personal cumpar vaccinul
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE