Fulgusori de nov-dec 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Iulia pt cele 3 lunite implinite ieri si un buchet de floricele (scuze de intarziere ).

Nu am mai reusit sa mai intru aseara deloc, ca am picat si eu franta dupa ce l-am tinut cu orele in brate. Si e misel, nici cu mana cealalata nu ma lasa sa fac ceva, vrea sa o tin pe fata lui, fie sa-l mangai, fie sa ma tina el de mana si daca atat ii trebuie lui sa fie fericit si sa imi rada continuu nu pot sa il privez de acet lucru si il tin cu mare bucurie in brate, chiar daca o sa ajung ca si cocosatul de la Notre Damme.

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

RARES
pentru toata familia, sa va fie toata viata numai bucurii alaturi de comoara voastra. pt mamica tinara, frumoasa si tare prietenoasa.

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Fetelor, neatza buna
Multumim din suflet pentru urarile de bine de ieri si scuzati ca am sarit cu cinstea asa tarziu. Noroc cu Broscutza si Simina ca a fost si la ele sarbatoare si au avut grija de voi.
Simina am vizionat si noi aseara pozele (eu si Dominic), tare frumos cuibusorul vostru. Sa aveti numai zile pline de soare in noua voastra casa. CAnd e gata si mansarda, abia astept sa o vizionam. Mie personal imi plac tare mult camerele de la mansarda, mai ales daca se poate sa aiba si un geam din ala mare in acoperis sa ma uit noaptea la stele .

Dankutza, refacere rapida mamei tale .

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No, ca si eu is cam zombi, m-a tot trezit azinoapte domnisoara mica... Iar puseu???

Lavi sa-ti traisca flacaul!

La multi ani Mylady!

Alinush, cred ca cel mai bine iesi daca ii faci rochita la croitoreasa. Te duci cu o plansa sau cu o papusa si ti-o face aia super. A lui Timi la croitoreasa ii facuta, trebuie s-o pozez si sa-ti arat. Am vazut la nemti la un www.mytoys.de/Kost%C3%BCme-f%C3%BCr-M%C3%A4dchen/Verkleiden/KID/de-mt.to.ca02.19.01/" target="_blank">magazin care trimite si in Ro (16 euro transportul pana in 30 kg) dar aici is faine alea de Barbie, cele de printese disney mie nu-mi plac si-s scurte... Eu am comandat de la ei deja in 2 randuri, sunt f seriosi, pachetul iti vine acasa cu curierul. Am vazut chestii identice si pe Amazon, dar nu m-am prins pana la urma daca trimit si-n Ro sau nu.

Laura_Andreea, multumesc, da Teo e o cumintica si jumatate. Prin 2 episoade cu febra 39, sanul cat casa, rosu, tare si dureros am trecut si eu la pruncii mai mari, si am scapat fara antibiotic, doar cu pompa naturala (bebe), masaj, bai calde, comprese etc si o aiureala de pompa ce la chico, incomparabil mai proasta decat Aventul care il am acuma. Dar am impresia ca fetele de la Iasi au ghinion de un stafilococ tare tare naspa si agresiv luat de bebelusii lor din maternitate altfel nu-mi explic cum de au patit la fel si Monica si Lalu desi au facut saracele tot ce se putea sa nu ajunga la abces.
Am si eu o curiozitate: cat mananca puiuta ta la o masa si cate mese are pe zi? Vad ca sunt cam de aceeasi varsta.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

RARES

my lady

micki-micka - daca renunti de tot la dulciuri si renunti aproape de tot la fainoase si la grasimi, in 2-3 luni ar trebui sa vezi o diferenta cat de cat la cantar. vitaminele se pot lua bine din fructe, legume, carne fiarta sau la gratar, lactate.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre iau si eu o cafia de la malul marii ca tare e buna. Cum mai sta Chiara cu raceala?
La multi ani pe pentru domnii Rares si filip si pentru colega noasta de odisee My Lady.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ieri ginecologul meu a zis ca am liber la sport chiar daca au trecut numai 4 luni de la operatie. Deci cate bordee atatea obicee si eu am increde in el ca la multe alte chestii e tare conservatori ceea ce inseamna ca e convins ca e voie. Mai trebuie sa am eu chef sa ma apuc dar cu un sotz sportiv ca al meu cred ca in curand ma pune la munca .

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Andre pentru site-ul ala nemtesc. O sa comand si eu de acolo imediat ce imi face tati alimentare de card . Ai ideee cam cat costa transportul?
pupici la Chiara si sa treaca repede episodul cu "fitzele" ca raceala o dovediti voi mai repede. (Daca iti aduci aminte la noi crizele astea au durat cam o luna[eu l-am banuit de afectiuni neurologice si cate si mai cate, noroc ca nu am avut timp sa gugalec] , sper sa nu fie la fel si la voi).[

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Andre iau si eu o cafia de la malul marii ca tare e buna. Cum mai sta Chiara cu raceala?
Multumesc frumos pentru intrebare, aseara mi s-a parut ca rau, in sensul ca daca o tin in brate aud o haraiala in plamani. Mucisori nu are, stranuta foarte mult si tuseste. Nu stiu daca e de bine sau de rau, continui sa ii dau supozitoare. despre sport ... al meu a zis la controlul de 2 luni ca am voie si mi s-a parut dus cu pluta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

reactiile de la vaccin continua la Flavius...temperatura 38,8...acum mai bine de o ora si jumatate, i-am dat jumatate de supozitor de algocalmin...febra nu scade, daca in 30 min nu scade...mergem la dr..

poate sa-mi descre cineva care face schema de la stat cum arata vaccinul??? Am banuiala ca mi-au facut vaccinul de la stat desi eu am platit Infanrix Penta...
Sau macar cum se numeste vaccinul de la stat sa caut pe net?

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput