Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaeladm spune:
Tot aud de Stella - Stella McCartney, voi stiti cum e?
Sunt foarte curioasa. Fragrantica nu m-a lamurit.
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 parfum barbatesc care se poarta la orice colt de strada: 1 milion - Paco Rabanne. Teo, of, inseamna c-am incurcat iar borcanele, . Io cautam ceva de vara...hai ca studiez din nou site-ul esentelordelux, poate gasesc altceva, . Dana, buna treaba ai facut. Multumim pentru noul capitol, . |
mepha eu credeam ca stii ...voiam sa ti spun ca nu e nici pe departe ca amarige sau cartier care ti placea tie . dar nici de var nu e . e cald si mie imi place .brit-ul e de vara ...parca si burberry summer
o sugestie daca mi permiti ...enjoy de la patou am inteles de la blue eyes ca ar fi de vara e bun si miroase a trandafiri ...si pe mine ma tenteaza asta dar intai imi iau mostra ...si era la un pret bun pe big
alexia718 spune:
citat din mesajul lui anne16 Fetelor sunt intr-o mare dilema trebuie sa merg la o zi onomastica si trebuie sa cumpar un parfum barbatesc Ce este "la moda" pentru barbati? PS: este genul care poarta ultimile apartii ziua fresh, seara "elegant" |
Votez si eu pentru Azzaro Chrome! Puternic, tineresc, cu tenta fresh, nu e inecacios, dar in acelasi timp, cum spuneam, "degaja forta".
geniest spune:
citat din mesajul lui carina85 Geniest,ai primit si tu cartonasul cu Eau de Vie de la fragrancex?... Si mie mi-a placut mult...Are ceva familiar si nu-mi dau seama ce...Seamana cu multe dintre parfumurile de la inceputul anilor '90. Rose,am uitat sa-ti spun ca mai am si acum sticluta de la Fleur D'eau...E foarte frumoasa si nici nu ma indur sa o arunc.Bineinteles ca nu mai are atomizorul.Am stors ,efectiv,si ultima picatura din el. |
Da,Carina de la fragrancex am cartonasul. Imi place din ce in ce mai mult. Trag pe nas din cand in cand de pe cartonas,insa Rose nu vrea sa-mi zica daca stie ceva de el
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Da,Carina de la fragrancex am cartonasul. Imi place din ce in ce mai mult. Trag pe nas din cand in cand de pe cartonas,insa Rose nu vrea sa-mi zica daca stie ceva de el |
Buna dimineata!
De care parfum este vorba, de Eau de Vie?
23+
geniest spune:
Da, de asta:
http://www.fragrancex.com/products/_lid_L-am-pid_65974W-am-cid_Perfumeproducts.html
rose_selavie spune:
Geniest nu-l stiu ...acum aud prima data de el. Miroase bine spui? Seamana cu alt parfum? Am gasit pe Fragrantica tot un Eau de Vie dar e alta firma, numai numele la fel.
22+
danamiha spune:
am mai pus ceva la bursa, sa nu uitati sa verificati prima pagina, cand apare ceva nou scriu acolo sa nu tot copiez peste tot lista.
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui mihaeladm Tot aud de Stella - Stella McCartney, voi stiti cum e? Sunt foarte curioasa. Fragrantica nu m-a lamurit. Mihaela |
Da Miha eu il stiu. L-am testat de mai multe ori. Parfumurile ei sunt floral-fresh, feminine si cotidiene.
Clasicul Stella mi se pare ca seamana putin cu Chloe, ultimul, daca il sti. Stella e EXTREM de pudrat. E ca o pudra cu miros de trandafiri. Un miros de zi, senin, usor avangardist pt ca nota de trandafir nu e una cu iz de vechi.
E purtabil, dar nu de oricine! Merge cu o doza de nonconformism si atitudine cool. In parfumul In two Peony Stella s-a decis sa pastreze aceeasi linie, facandu-l un strop mai senzual cu nota de ambra adaugata. Dintre cele doua l-as alege pe primul si l-as purta la un sacou negru cu un negligesexy pe dedesubt.
23+
rose_selavie spune:
Hi hi hi, mi-am schimbat semnatura fiindca am intrat in saptamana 23 si am gresit punand de 2x graviduta.
23+