Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmena spune:
Carina eu nu le gasisem pe nicaieri in Ro. Preturile, ce sa zic, demne de Mugler, nu e o marca ieftina
Pune poze cu cizmele, daca nu ma pricep eu, sigur o fata de acolo iti da solutii, chiar se pricep, sa stii
Carmena spune:
Dana, mai am ca pasiune si bucatareala, de nevoie, recunosc, imi trimiti si mie reteta de praji cu visine?! Si eu fac una dar reteta clasica, sunt curioasa cum este a ta, din Banat
danamiha spune:
Carmena, esti mortala cu Banatul, sunt din Oradea
te rog sa-mi dai pe PM adresa ta de email. reteta e din SUA si e f.simpla, fara cuptor
Pasiunea asta cu bucataria nu o am, doar asa cum ai zis tu, de nevoie, forta majora
si mie imi place enorm culoarea bleumarin, am multe posete, pantofi, sandale, iar anul asta mi-am luat si cizme si palton in acesta culoare, eu la costumul tau b as lua pantofi tot b, am si eu asa un costum...bleumarin si maro, astea-s preferatele mele
rose_selavie spune:
Mie imi place la nebunie cum se asorteaza bluemarinul cu accesorii in culoare nude (posete sau/si pantofi). De exemplu in Vogue am vazut niste pantofi eleganti cu toc interminabil in culoare bej deschis si sandalete de vara din piele roz pal de tot pudrat. Sunt doua nuante care merg bine combinate cu culori inchise ca negru, albastru cobalt, visiniu sau antracit.
23+
Carmena spune:
Acum sa intre Sali sa va spuna ce parfumuri asortati
Oricum, presimt ca ma ia la fuga si ma trimite cu bleumarinul meu la subiectul celalalt dar o iau cu Doamne ajuta inainte si ii trimit si spunand ca in continuare astept propuneri de parfumuri citrice, citrice pentru Grecia.
rose_selavie spune:
Carmena ti-am facut o lista cu citrice:
-Aqua di Parma (Colonia Assoluta, dar merita sa incerci si restul din colectie, sunt parfumuri f bine facute, cu putere, unele mai citrice altele mai orientale)
-cele 3 de la Clarins ( Eau Dynamisante pe care l-am luat anul trecut la mare si e o apa aromatica parfumata de corp care tine f bine, cel putin pe mine a tinut ok, apoi Eau Ressourcante care e ceva mai acvatic-fresh si Sunshine fragrance cu aroma de coaja de portocal care e si cel mai dulce din cele 3).
-O de Lancome, Eau de Rochas...
-colectia Cruise Dior, escalele. Printre fetele din club numai eu le sustin cauza celor 2 escale, imi plac, sunt originale si sunt purtabile vara. Iti garantez ca eu nu vad asemanare cu vreo colonie barbateasca
-L'Occitane are o apa de toaleta cu miere si lamaie precum si la Roger & Gallet poti gasi unele ape de toaleta interesante si usoare.
23+
Carmena spune:
Rosemultumesc mult de tot, am salvat lista ma pun pe mirosit si cautat Sa vad ce pot gasi pe aici, ca paleta propusa de tine e larga, dar de unele aud prima oara
Dana am trimis PM, te-ai suparat ca am incurcat iar zonele?
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Rosemultumesc mult de tot, am salvat lista ma pun pe mirosit si cautat Sa vad ce pot gasi pe aici, ca paleta propusa de tine e larga, dar de unele aud prima oara Dana am trimis PM, te-ai suparat ca am incurcat iar zonele? Carmen cu Stefan si Bogdan |
Da, mai e timp pana la vara si sunt sigura ca vei gasi "acel" citric care sa te incante. Sa-mi spui ce nu gasesti in Romania ca-ti trimit in plic (numai la Eau de Rochas e mai greu sa gasesc un tester, dar se vinde aici, l-as reincerca).
23+
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha si mie imi place enorm culoarea bleumarin, am multe posete, pantofi, sandale, iar anul asta mi-am luat si cizme si palton in acesta culoare, eu la costumul tau b as lua pantofi tot b, am si eu asa un costum...bleumarin si maro, astea-s preferatele mele |
cum va scap putin din ochi, cum o luati pe cai gresite!
dana, azi m-am imbracat in bleumarin si am dat cu Lolita MIDNIGHT, mi s-a parut ca merge perfect...mai bine chiar decat alien-ul!
danamiha spune:
Sali draga mea, te rog sa o linistesti pe carmena, ea chiar crede ca aici poate vorbi numai despre parfumuri.
Mie imi place sa vorbesc multe aici cu voi, ar fi culmea sa va urmaresc pe la alte subiecte
sali, blonda, frumoasa, in bleumarin si cu Lolita, combinatie perfecta, ma lasi sa pun aici o poza cu tine?
rose, tu cu siguranta ai putea sa scrii si la celalalt subiect despre haine, dar mai bine scrie si aici imi imaginez bleumarin cu nuantele pe care le-ai specificat, ce minunatie!!