Club chic (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali, si daca nu ma linistesti, eu mai sar calul pe aici ca m-a invatat Dana sa fac masura mica la scris
Eu vreau poza cu jurista blonda, dar una din sala de tribunal sa nu cred ca exista doar in filme doamne frumoase si sexoase(declarata doar, sexoasa clubului) in tribunale

Rose, da, mai spune-ne si de haine, de acolo din patria lor.Eu m-am incantat la parfumurile propuse de tine si nu am mai comentat de ideea cu nude si roz pudrat asortate la bleumarin, sunt doua nuante care imi plac la nebunie. Am aut de revelion anul asta o rochie nude, dar am accesorizat-o cu negru( e iarasi o combinatie care imi place, nude -negru)

Pe Carina am corupt-o putin dincolo, sa vedem cine se mai baga? Ca eu in cateva zile o sa am de munca ca la balamuc si iar dispar de pe aici o perioada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

carmena sa faci bine si sa nu dispari, printre cifre scrii si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Mie nu imi place Clarins - Eau Dynamisante.
Geniest, tie iti place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Cine e curioasa cum e www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-Edition-Saphir-Soleil-8194.html" target="_blank">Alien Sunessence Edition Saphir Solei ?

Of, of, of...ce-mi faci Dana
Nu stiam ca a aparut, desi nu prea inteleg de ce a ales Sunessence (extraterestrul galben) si nu Eau Luminescente (extraterestrul portocaliu) care este mult mai greu de gasit si mult mai scump....dar si mai interesant decat cel galben....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Dana eu sunt curioasa cum sunt toate Alienurile astea galbene si portocalii, dar unde le gasesc?!

De cand va cunosc pe voi, constat ca in Ro se gasesc f putine parfumuri.

Sali buna intrebare cu blanita, dar intai sa o am, si apoi facem aici o sedinta sa-mi ziceti cu ce parfum o port, bine?!Acum imi sta mintea doar la bluze diafane,rochite vaporoase, sandale romane si parfumuri cu arome citrice...
Si ma gandesc ce "voodoo" sa incep sa practic sa nu mai vina ninsoarea in Bucuresti, cica asa se anunta la sf de saptamana

Pup parfumatele

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmen, daca ai timp vino pe la mine, la firma si te dai cu ele...Promit ca le iau in geanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Geniest, tie iti place?

Mihaela

Mihaela...habar n-am cum sunt Clarins-urile.....
Rose zice ca-s citricioase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Cine e curioasa cum e www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-Edition-Saphir-Soleil-8194.html" target="_blank">Alien Sunessence Edition Saphir Solei ?

Of, of, of...ce-mi faci Dana
Nu stiam ca a aparut, desi nu prea inteleg de ce a ales Sunessence (extraterestrul galben) si nu Eau Luminescente (extraterestrul portocaliu) care este mult mai greu de gasit si mult mai scump....dar si mai interesant decat cel galben....

draga mea, eu sper sa le gasesti la Roma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:

Citat:

Geniest, tie iti place?

Mihaela

Da, toate 3 Clarins au citrice in ele si sunt fresh. Fiecare are si ceva aparte. Cum ziceam unul e un miros energizant, de lamaie si buchet de ierburi aromatice (Dynamisante), altul e mai dulce cu note de portocal, e intr-adevar "solar" bun de parfumat pareo-ul de mers la plaja si al treilea, Ressourcante e relaxant, proaspat, marin, e genul de parfum cu care vrei sa te dai automat dupa ce iesi de sub dus, peste stropii de pe piele.
Eu am ales anul trecut Dynamisante pt ca e cel mai clasic din cele 3, citisem numai de bine despre el, de fapt despre toate. Data viitoare vad eu care din ele va fi.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Inseamna ca mie mi-ar placea Clarins Ressourcante.
Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Citat:

Geniest, tie iti place?

Mihaela

Da, toate 3 Clarins au citrice in ele si sunt fresh. Fiecare are si ceva aparte. Cum ziceam unul e un miros energizant, de lamaie si buchet de ierburi aromatice (Dynamisante), altul e mai dulce cu note de portocal, e intr-adevar "solar" bun de parfumat pareo-ul de mers la plaja si al treilea, Ressourcante e relaxant, proaspat, marin, e genul de parfum cu care vrei sa te dai automat dupa ce iesi de sub dus, peste stropii de pe piele.
Eu am ales anul trecut Dynamisante pt ca e cel mai clasic din cele 3, citisem numai de bine despre el, de fapt despre toate. Data viitoare vad eu care din ele va fi.

23+

rose, mie care clarins crezi ca mi s-ar potrivi?
da vezi sa fie unul mai cumintel asa, ca mine!

3 capitole o sa te bantui pt clipul cu kate moss la bara!
(http://www.youtube.com/watch?v=hXmWGpXChJk)
adevarul e ca mi placeeee, sunt incorigibila! carmena, cu prima ocazie cu care merg la vreo instanta, il rog pe un judecator sa suspende putin sedinta si sa ma traga-n poza!

Mergi la inceput