Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Laura, aici iese circ mare daca cineva e nerespectuos fata de copiii dar, daca o sa fiu acolo la momentul potrivit (de fapt de asta ma si duc), n-o sa ma pot abtine si-o sa fac scandal, mai ales ca e vorba de sport... La scoala nu se intampla nimic de genul asta dar daca, prin absurd, s-ar intampla, m-as alia cu alti parinti si am ridica problema in sedinta. Trebuie luata atitudine, nu mai e ca pe vremea noastra... tin minte ca aveam intr-a 5-a un prof de mate care ii batea pe baieti cu batul de aratat la harta la geografie... si cate si mai cate nu se intamplau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu imi amintesc de clasa a doua cand o invatatoare care o inlocuia pe a noastra (culmea, imi era si ruda!!) m-a tras de par, desi nu facusem nimic atat de grav incat sa o scot din pepeni (dar stiti cum era pe vremea aia) (si chiar daca as fi facut...). Si pe baieti ii batea la palma cu linia, cu cantul ei...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

nu pot sa concep ca cineva s-ar atinge de copilul meu sau i-ar vorbi urat!! Chiar nu stiu cum as reactiona!
Io nu inteleg, daca chiar nu-i tin nervii, de ce, naiba, vin intre copiii.Pot face si altceva!!

Nico-si noi am avut o discutie cu privire la scris neingrijit.I-am spus, "Andrei, chiar nu stiu ce sa mai fac cu tine, ca sa scrii mai frumos!!?" Mi-a raspuns:"Sa-mi ascunzi psp-ul daca de maine voi mai scrie urat".Noah, sa vedem!
Nu e vorba de scrisul in caietul cu liniute, ci despre caietul special, unde, de exemplu, trebuie sa dea un titlu unui text si are un spatiu neliniat unde trebuie sa scrieSi scrie Andreiul meu cu niste caractere imense si asimetrice !! Dar scrie corect.Asta e consolarea mea...

Va pup! Mai am niste drumuri de facut.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Mamicilor de piticei scolarei!
Laura, doamna lui Andy nu are voie sa-i traga de ciuf, trebuie sa te iei de ea, sa-i spui sub nicio forma sa nu-l atinga, sunt atatea alte metode de pedeapsa, lectii in plus, certat etc.
Si baba mea e tot azi, e mohorat, desi eu nu sunt asa! O sa ma inscriu si eu la baba din Viena!
Andrei a dat si el martisoare tuturor fetitelor (5 din 6), si inca o asteapta pe a sasea sa vina, probabil e bolnavioara, cu martisorul in ghiozdan, sa i-l dea !
Cristina_C, ma bucur ca i-a placut lui Robert la chitara, dar nu mi-a placut episodul de la inot, trebuie supravegheat data viitoare! Eu o sa fac mucenici, dar cu zeama, din ceilalti, copti face mama, nu ma bag sa fac, n-are sens, ca ea ii face the best!
Sinzi, am vazut pozele cu bruma voastra de zapada , dar mi-au placut, mi-a placut David cat e de protector cu fetitele mici!
Pana iti raspunde Karina, iti trimit eu site-ul cu concursul www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/subiecte_cangurul_mate.php" target="_blank">Cangurul...
Karina, si Andrei s-a inscris la Cangurul, numa ca Andrei s-a inscris singurel, chiar ii era teama ca nu vrem sa-l lasam...ce naiv!
Lucia, si mie mi-a placut desenul lui Liviu!
Cristina22, Nicoleta, un si pentru voi!

Mergi la inceput

Am vesti proaste, baba de la Viena s-a mohorat si ea...

Mergi la inceput

Am scris inot? Vroiam sa zic gimnastica. Nu mai zic ce s-a enervat si sotul aseara!
Sa va zic si de baba de aici - a adus cu ea ceata, frig si ploaie. Si ce frumoasa era cea de ieri, iar cea de alaltaieri, 1 martie, si mai frumoasa. Sunt convinsa ca Baba de la Sinzi e cea mai frumoasa, aceea sa fie a ta, Katty

Cu scrisul... Robert scrie ordonat, dar nu face mereu literele de aceeasi marime, se intampla ca in acelasi cuvant sa faca un "a" mic mai gras decat celalalt. Sau, daca nu scrie pe linie ci pe alb, o mai ia in jos sau in sus, dar deocamdata nu-mi pasa decat sa scrie corect cuvantul si sa faca literele bine - pana nu demult facea z-ul pe dos si tot ii scria invatatoarea cu rosu pe deasupra un z bun. Dar z-ul nu l-au invatat inca la scoala, asa ca se trece cu vederea. Are si el griji si emotii de scolar acum, aseara, in pat, se tot gandea daca azi ii da sau nu lucrare la germana, ca nu-i anunta niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina_C, n-ai scris inot, ai scris sport, nu stiu de ce am inteles eu inot...zombi rau!
Mercic de pont, daca e de acord si Sinzi, voi adopta baba ei, mai ales ca cea de la Viena, cum a auzit ca ne inscriem la ea, s-a infuriat!!!

P.S...am uitat sa va zic ca Andrei n-a avut oreion, am repetat analiza, si n-a iesit, asa ca diseara ne ducem la un control la ORL sa vedem ce doamne iarta-ma a fost cu amigdalele sau ganglionii lui umflati atunci...

Mergi la inceput

Katty, multa sanatate lui Andrei, sa-i iasa analizele bune si sa afli repede cauza inflamatiei! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty tre sa fac ceva intr-adevar,voi vedea ce:(..ma bucur ca n-a avut oreion Andrei,da atunci ce putea avea?Sper sa aflati cat mai repede.

Cu scrisul:Andy scria ff frumos,in spatiu,fiecare litera era la locul ei..acum de cand ii grabeste a inceput sa scrie oribil,n si m nu mai au bastonase ,ci niste chestii ascutite,cam cum scriem noi,sau eu cel putin...si cifrele le face aiurea.Noah tot ii spun:nu iesi din spatiu,scrie frumos si se grabeste si acasa la teme.

Nico deci nu mai am nicio sansa de baba frumoasa :(((...ieri a fost superb.

Barbatu-meu e plecat in tara si zice ca acolo ninge si e ceata

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Oooof, asa ma tem pentru calatoria noastra in Ro... sper sa nu ninga sau sa fie frig... O fi existand prognoza pana la inceputul lui aprilie?

Mergi la inceput