Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Isi face prieteni si asta e foarte bine! Acum trebuie sa cumparati un cadou! Robert a inceput sa aiba prieteni cam dupa 1 an de gradinita si ii are si acum.

Pentru "Bine" noi primim o fata care rade, desenata de invatatoare, sub care, eventual, scrie "Bine", am vazut ca asa face intotdeauna. Stampilele cu diverse animale sau figuri am observat ca au si un text la superlativ scris direct pe ele, si invatatoarea doar semneaza dedesupt. Nu cred ca e mai putin daca nu bate din palme, m-am uitat acum printr-un caiet pe care l-a adus Robert azi de la scoala si n-am gasit nici un personaj care sa bata din palme pe stampila, insa stampilele sunt cu "foarte bine". Dar stiu ca invatatoarea foloseste mai multe stampile si parca era si una pealt caiet cu cineva care aplauda, nu stiu exact daca tot soricel. Cred ca si invatatoarea lui Stefan are mai multe si le alterneaza. Uite, am gasit si eu un dinozaur care nu pare sa bata din palme, si totusi inseamna "foarte bine". Si un clown care jongleaza... si un elefant care sta... tot "f. bine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, multumesc. Intreb fiindca asa speram si eu, insa soriceul ala care bate din palme este o stampila mare :). Celelalte sunt mai micute... le foloseste mai rar... Si doar una de pana acum are si vorbe (crocodilul-dinozaur). Si doamna lor scrie cate ceva, dar nu mereu! Eu asa ma bucur de stampilute de parca le-as lua eu! Au trecut si ei la operatii 0-20 fara trecere peste ordin. Ai vostri mai folosesc degetele la socotit? Stefan o mai face, dar si colegii lui (daca il rog sa nu ma foloseasca degetele rara se incurca...). Oare cand scapam de ele??

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Katty-ca mi-am amintit de plantatie.Am facut-o si eu, ca sa vad cu ce se mananca, dar nu ma tin de ea, ca nu am timp si rabdare...de aceea nu am mai pus link-u'.

Cine face capitol nou?

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata!

Nicoleta, n-am mai vazut mesajul aseara, ca m-am dus la . Si eu ma bucur de stampilute, aam uitat sa-ti spun, la o stampila cu foarte bine, daca invatatoarea considera ca e foarte, foarte, bine, cum nu se poate mai bine, isi arata aprecierea desenand peste animalut o coronita. Apropo de degete, aici, in clasa, pana la 10 au mai socotit pe degete, apoi, din lipsa de material, au folosit niste buline "Plättchen", care au venit odata cu caietul de exercitii pe care l-am comandat. Invatatoarea le-a dat o cutiuta sa le tina, ca-s multe, si sa nu se piarda. Dar in ultima vreme nu le mai folosesc in clasa, socotesc din cap. Robert socoteste asa peste 10: de exemplu, la 5 + 6, isi zice asa: daca 5 + 5 = 10, 5 + 6 e mai mult cu 1 decat 10, deci 11 sau la 9 + 6, se gandeste cat mai are de la 9 pana la 10, deci 1, il ia pe 1 din 6 si raman 5, deci 10 + 5, simplu, fac 15 si asa n-are cum sa greseasca, se verifica singur.

Ieri am stat la ora de sport si a fost OK, n-am auzit pe nimeni vorbind urat cu copiii, or fi avut si ei saptamana trecuta o zi nefasta (desi asta nu-i o scuza!!!)

Maine am facut programare la oftalmolog, sa ne tineti pumnii, ca nu vreau sa-i dea ochelari...n-ar fi o tragedie, dar ma gandesc c-ar avea o grija in plus cu ei - sa nu uite sa-i poarte, sa nu-i strice, sa nu-i piarda, sa-i scoata la sport, etc. Sotul meu a purtat doar 1 an ochelari, tot in clasa I, avea tot dioptrii cu plus, dar mai mari (2), spoi i-a zisun doctor ca s-a corectat si nu mai trebuie sa poarte, a stat asa pana in primul an de liceu cand a avut iar probleme si i-a gasit dioptrii cu minus - si de atunci poarta ochelari. Eu am niste ochi de vultur, n-am nici o problema desi, cand eram eleva, citeam foarte mult noaptea, in pat, pe semi-intuneric desi imi spuneau toti c-o sa-mi stric ochii

Azi a inceput ziua comic, ne pregateam sa iesim din casa cand suna vecina de vizavi care si-a lasat cheia in usa pe dinauntru si, usa inchizandu-se automat, n-o mai putea deschide. In tinuta de scandal, ca tocmai coborase sa duca gunoiul. Noroc ca mai avea o cheie la ea... Apartamentele noastre sunt la ultimul etaj si avem pod, asa ca a intrat la noi in pod si, din podul nostru, a trecut in podul ei, cele 2 poduri sunt separate printr-o incapere care are 2 usi, una la noi, una la ea. I-am deschis-o pe-a noastra, apoi si-a deschis-o pe-a ei si a intrat in casa prin podul propriu. Noi, asta vara, cand am patit-o, nu stiam de treaba asta, nici macar n-am incercat la vecini (erau alti vecini) si am dat 200 de Euro ca sa ne deblocheze usa. Ei, acum stim ce avem de facut pe viitor

Vai, ce mult am scris! Scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!!! Aici se anunta o zi asa si asa...

Nicoleta, ieri am avut controlul de la ORL, ne-am dus in avans cu doua zile fata de programare ca nu mai aveam rabdare, si am avut noroc de o doctorita minunata, care ne-a primit, l-a controlat foarte atent, i-a gasit tot lantul ganglionar de la gat inflamat, nu numai sub urechi, i-a pus diagnostic de Adenopatie laerocervicala, deci inflamarea ganglionilor datorata mai multor factori: amigdale crescute, urechi infundate de secretii nazale etc. L-am bagat pe antibiotic 10 zile + alte tratamente cu Aerius, Protectis (ca sa-i protejeze flora intestinala), Nurofen, Biorinil! Peste doua saptamani ne ducem la control, dar eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Ne gandeam deja la scarlatina, rubeola, polipi etc. Cred ca v-am zis ca vineri am facut si echo abdominala si e totul in regula si acolo!

Cristina22, te-am asteptat la mucenici si n-ai venit!!!

Nina, chiar un 8 martie perfect ne-ai propus in linkul ala...! Si melodia Corinei Chiriac cum sa n-o stim? Mie imi place tare mult si cantecul si cum interpreteaza ea! Stiam si de Ryan O'Neil ca a fost casatorit cu farah Fawcett, si ca ea a murit in acelasi timp cu Michael Jackson, dar a fost un pic eclipsata vestea mortii ei de moarte lui MJ! Eu sunt destul de la curent cu astea!!!

Nicoleta, ce frumos se integreaza Stefan! Ma bucur pentru el!

Sinzi, si noi planuisem sa iesim toate cucuietele de la munca la restaurant, dar luni a inceput vifornita aia cu ninsoare chiar in dupa-amiaza aia si am amanat pentru o vreme mai buna, am zis ca iesim la un gratarel dupa post!

In rest, pup toata gasca de mamici!

Mergi la inceput

cred ca am cam scris deodata, toate trei

Katty-v-am zis eu ca va agitati degeaba!!
Bine ca v-ati linistit!
Ioi, ca zici de mucenici, tot la ei am fost cu gandul.Si nu se putea altfel, ca peste tot erau mucenici:pe forum, la tv, in presa.

Cristina-tin minte aventura voastra cu 200 de ESi puteati scapa usor.Mai rau sa nu fie!!

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Cris noi am iesit la pizza cum zisaram

Kattynoah ce ma bucur ca ati aflat despre ce era vorba

CristinaC tin pumnii sa nu va dea ochelari.Tare faza cu usa,si eu m-am blocat pe dinafara

Nicoleta ce fain sisitemul cu stampile...parca imi aduc aminte ca si pe vremea mea ne punea d-na stampile,da nu erau ptr.apreciere ci ptr altceva,parca sa le desenam,la matematica..nu mai stiu e muuult de atunci

Nina

Sanzi distractie placuta cu gasca de fete...ce dor mi-e si mie de o iesire cu fetele

Andy a venit cu o chestie noua de la scoala:se pare ca tot mai multi colegi ,duc cornul acasa si-si fac hot-dog,asa ca ieri hop si el cu doua..azi dimineata i-am facut hot-dog..a zis ca de abia asteapat sa-l manance

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andy a venit cu o chestie noua de la scoala:se pare ca tot mai multi colegi ,duc cornul acasa si-si fac hot-dog,asa ca ieri hop si el cu doua..azi dimineata i-am facut hot-dog..a zis ca de abia asteapat sa-l manance

Ce tare, stii ca ma gandeam si eu la asta? Noi evitam sa-i cumparam cremwursti, dar Andrei e innebunit ...asa ca o data, de doua ori pe luna ii mai luam! Atata ca el nu vine cu cornul acasa, c cu laptele...

Merci de sustinere, ma bucur si eu ca ne-am linistit cu diagnosticul lui Andrei!

Cristina_C, ce patanie cu usa! Tin si eu pumnii la controlul oftalmologic !

Cristina22, o sa fac eu capitol nou, ca Nina e prinsa, trimite pe mail linkul tau de la plantatie...

Mergi la inceput

Laura-ce practic e Andy!
Andrei aduce cornul acasa, cateodata, si il da lui bunu-sau, cadou

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Poftiti la Capitolul 72, cu noi povesti si discutii!

Mergi la inceput