Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
Buna dimineata.
Multumim ptr aprecieri si ptr sugestii
Si eu tot e ziua ta mamico,fredonez
Nico notat poezia ta
Am hotarat sa schimbam rama..deocamdata o mai las un pic asa,ca Andy e tot cu ochii pe ea si ma tot intreaba daca -mi place.
Katty ff frumoase felicitarile,mie imi place mult cea in engleza
Cris de unde luasi rama?
Nina tare frumoase si felicitarile printesei
O zi cat mai frumoasa tuturor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Salut.
Ce felicitari si poze frumoase am vazut! Eu am dus lipsa anul asta manifestarilor de Ziua Mamei... recuperam insa prin mai, cand am auzit ca se serbeaza aici aceasta zi.
Azi este baba mea. Pare ok deocamdata...
Katty, cum sunt galcile lui Andrei?
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
cristina22 spune:
Nico-si la noi e soare, dar e friggg!
Azi e gata cu babele, asa e?
Laura-rama am luat-o din hu.
Ati iesit ieri?
Nina-vad ca ai primit o groaza de "te iubesc", de toate dimensiunile!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Ooo, la noi e soare si frumos, cam gerut, dar ce vreau si eu? NU pot fi o baba perfecta!
Nicoleta
light spune:
IO am facut mucenicii pe 8 adica ieri si halit si ieri si azi. Acu, e impropriu spus mucenici ca i-am facut cu paste cumparate si nu au iesit cine stie ce, dar asta e.Ei, cu desenul ala ma gandeam ca s-o mai gasi cineva talentat copil sau parinte care sa ajute la campanie, dar cum nu a mai zis nimeni nimic...ramane asaLaura pe aici am vazut ca se poarta ramele negre. Uite io abia acum realizez ca am cateva poze mici de ale copiilor puse in rame negre. La fel am vazut si pe la rudele mele. Nu trebuie sa te gandesti negativ. Daca nu iti place, o schimbi mai tarziu si gata. Andy e f fotogenic astfel incat te face sa uiti si de rama si de tot...
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cum ati petrecut ieri ? Ati avut un 8 martie perfect ?
Noi ne pregatim de serbare. Sper sa am o pozitie buna, sa reusesc sa o surprind pe Cristina, macar intr-o poza. Va fi un trandafir rosu.
Cantecelul acela, de ziua mamei, il stiu si eu, din copilarie si-l vor canta si copiii la serbare.
Vor mai canta si cantecul interpretat de Corinei Chiriac, "Mama, doar mama". Il mai stiti ?
katty, foarte frumoase felicitarile cu Andrei !
Fetelor, ieri nu am apucat sa va scriu ca, noi, pe invitatiile de nunta am avut scris poemul din "Love story", de la nunta lor, a lui Oliver si Jennifer. Eram in cl. a XII-a cand mi-am cumparat cartea scrisa de Erich Segal si de acolo am luat poemul.
Cautand pe net, am aflat ca anul acesta in ianuarie a incetat din viata scriitorul Erich Segal, la 72 de ani.
Stiati ca actrita Farrah Fawcett(decedata anul trecut) a fost partenera de viata a lui Ryan O'Neal, actorul ce l-a transpus in viata pe Oliver ?
Cel putin, in viata reala si-a avut iubita langa el, mult mai multi ani. Trist destin, totusi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
sinzi_ana spune:
Anul asta nu am avut timp sa fac nimic...Imi plac mucenicii...dar nu prea am talent la facut!!!!!
Asa ca ii "gust" pe ai vostri
Am primit si eu de la baieti un ghiveci cu lalale...Dar...nu si o poezie...hahaa!!!!
Planuisem o iesire cu fetele...dar am amanat-o din cauza oboselii...iesim joi prin South Beach...macar sa stim ca o facem lata
Cristina_C spune:
Eu azi am inghetat, a fost atat de frig, mai frig ca iarna. Toata ziua mi-am dorit sa se faca seara si sa ma bag in pat la caldura
Cum spunea si Nicoleta, pe aici nu face nimeni caz de ziua Mamei, care e, undeva, in mai, urmata, la scurt timp, de ziua tatalui si atunci se sarbatoreste. Totusi ieri Robert mi-a desenat rapid o inimioara in care a scris mama, iar sotul imi cumparase flori pentru 8 martie inca de sambata, cand am fost impreuna la cumparaturi.
Foarte frumoase felicitarile voastre si declaratiile de dragoste
Nicoleta spune:
Cristina, la noi a fost extrem de senin, nici pic de vant, dar cam rece. NU ger, vreo 5 grade la umbra... dar de maine si pana duminica isi va da iar vremea in petec...
Astazi Stefan a primit o invitatie la o zi de nastere a unui coleg. Asa de mult ma bucur ca se integreaza!! Si scrie frumusel, cand isi aminteste.
Nicoleta
Nicoleta spune:
Cristina, care este diferenta intre o stampiluta cu un soricel care bate din palme si una in care este un om de zapada/un catel/un dinozaur (care nu bat din palme)? Lor pentru B le pune doamna o steluta. Desenata de ea.
Nicoleta