Cresterea prepelitelor (2)
Raspunsuri - Pagina 13
ITALYanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihain2010 Ptr. gabriela42: Multumesc pentru increderea acordata. Problema e ca si eu sunt la prima promotie de pui (a doua e in incubator). Oricum daca te pot ajuta cu ceva e ok. Cred ca am activat pm. Daca nu adresa mea e mihai_n05@yahoo.com. Succesuri!!! |
Sal mihain2010! Am observat ca esti din Suceava, si m-ar interesa daca o sa ai de gand sa imi vinzi niste oute pentru incubator....pe unde esti cu afacerea? ca zona ma refer
mihain2010 spune:
Ptr. ITALYanu: Deocamdata nu am oua de vanzare. Abia ce am scos prima serie de pui (au cam 3 saptamani) si o am la incubator pe a doua. Am luat oua de la 2 persoane (prima din Suceava - Scheia, a doua din Falticeni). Daca nu te grabesti o sa-ti pot spune care au fost mai bune (cam pe 28 - 29.03.2010) daca nu poti sa incerci si tu.
Cu afacerea sunt in Suceava - centru.
Pentru gabriela42: Vezi pm.
ITALYanu spune:
Oricum mai astept, si deci poate o sa ma pui in contact cu cel mai bun din cei 2. Eu stau prin Suceava Centru, si de lucrat tot acolo....ai business prin centru?
Probabil o sa incep prin vara ca sa termin si hala de 70 mp care o am in Scheia. Doamne ajuta!!!
bafta si ne auzim
apropos adresa mea de mail: rugierro2003@yahoo.com
kiki71 spune:
Stie cineva cum este indicat sa transportam prepelitele? Ale mele au 3 saptamani si vreau sa le duc in alta parte.
marius spune:
citat din mesajul lui kiki71 Stie cineva cum este indicat sa transportam prepelitele? Ale mele au 3 saptamani si vreau sa le duc in alta parte. |
Eu am cutii de carton de banane si pe mijloc unde este loc liber am prins plasa de plastic.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
kenzo_pit spune:
salutare mi-au iesit puii... 1630 de pui mi-au iesit din 2200.am crezut ca o iau razna cand am inceput sai aranjez pe maternitate.
kiki71 spune:
Pentru KENZO PIT. Te rog poti sa-mi spui de unde cumperi tu plasa pentru baterii si cam cat este pretul?Multumesc!
kenzo_pit spune:
pentru kiki71 o iau din Brico Store si este 3 ron metru cea de jos iar cea din laterare este 5 ron metrul
kenzo_pit spune:
kiki71 intra pe mess pe mine id gherase_mihai imi dai buzz ca stau mai mult pe invizibil si vb mai multe acolo
marius spune:
citat din mesajul lui kenzo_pit salutare mi-au iesit puii... 1630 de pui mi-au iesit din 2200.am crezut ca o iau razna cand am inceput sai aranjez pe maternitate. |
Nebunie curata
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa