Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
mirunam spune:
Am fost la eco si s-a asezat unde trebuie!!! Din pacate este prea mic si nu l-am vazut .
Bmb, tie cand ti-a spus sa te intorci pentru o eco noua in care sa vezi si bb? Mie mi-a spus sa ma reprogramez peste 3 saptamani...mi se pare mult
Madanic spune:
Ioana_mami succes.
Mosulik ce frumos ca ai putut sa-i auzi inimioara. Nu mai am rabdare sa astept pana pe 29 cand am si eu programarea.
bmb eu am calatorit cu avionul cand sarcina avea 5 luni si nu am avut nimic in afara de faptul ca eram super obosita, dar zborul a fost destul de lung 19 ore. Nu cred sa ai probleme cu calatoria, eu am intrebat medicul si mi-a zis ca doar de la 7 luni incolo sunt restrictii. Trebuie insa sa urmezi cateva reguli:
- trebuie sa bei apa sa te mentii hidratata;
- daca zborul este mai lung sa te ridici de pe scaun sa te plimbi;
- sa ai haine lejere care sa nu iti taie circulatia.
Cand eram insarcinata cu Isabella, prin luna a 7-a nu am vazut niste trepte si am cazut si m-am lovit la burtica. Pusesem mainile sa mai absorb din soc dar tot m-am lovit. Am sunat medicul si am mers imediat la clinica, totul era bine.
Medicul mi-a zis explicat ca bebe sta acolo in pungutza ei cu lichid si ca este protejata de socurile externe. Ca principala problema cu cazaturile este sa nu se desprinda placenta dar ca in experienta lui numai lovituri foarte puternice pot cauza asta (accidente de masina - airbag, cazaturi de la inaltime). Stiu ca nu e chiar acelasi lucru dar gandeste-te in avion nu are ce sa i se intample.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 5+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
bmb spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Medicul a zis ca nu sunt probleme la calatoria cu avionul, dar nu pot sa spun ca nu am o mica teama. O sa imi treaca cu siguranta.
Mirunam pe 19 ma duc din nou la eco(vor fi fix 7 sapt)si atunci vom sti cu siguranta cum stam.
Sarcini usoare si copii sanatosi
Beatrice5+, tati si Denisa 20.07.2003
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Bun venit fetelor! Ce ma bucur cand vad cum creste si grupul nostru! Moshulik, felicitari ! Sa creasca bb mare si voinic! bmb, la prima sarcina am calatorit aproape lunar cu avionul si chiar pe distante intercontinentale...teoretic nu-s probleme.Dr tau ce a zis? Ca eu de fiecare data treceam intai pe la ginecolog. alinushka, n-are sens sa te intepi, mai bine astepti transvaginala. eu am facut betahcg ca asa au cerut cei de la clinica dupa fiv, altfel nu as fi facut-o. Astazi am fost si eu la eco: 5 saptamani si 2 zile 2 saci gestationali : 1 sac de 1.53 cm si 1 de 0.8cm, ambii cu ecou embrionar prezent. Eu imi doresc gemeni, e un lucru de care eram constienta ca se poate intampla cand am fost de acord cu transferul a 3 embrioni, insa sunt ingrijorata de diferenta de dimensiuni; dr zice ca cel mare e in grafic ptr varsta sarcinii, insa cel mai mic e in urma cam cu 1 saptamana. Si abia peste 2 saptamani va putea spune ceva concret, pana atunci putand fie sa se opreasca din evolutie, fie sa mai recupereze. Si cele 2 saptamani vot trece greu.Noroc sa sapt viitoare vine in tara dr cu care am facut FIV si imi va face si el o eco si voi mai afla o opinie. Ma bucur, dar parca nu am curaj sa ma bucur prea tare. Andreea, mami de baiat si 5+ asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Bucura-te, Andreea!
totul va fi bine!
Moshulik +6
siema spune:
Buna seara fetelor
Vad ca ati inceput sa vedeti gandaceii in burticutze..
eu azi am avut o programare la echo, initial apoi am amanat pentru inca 2 saptamani ca sa fie mai clara. Mi s-a spus ca acum nu se va vedea mare lucru si am preferat sa nu ma ingrijorez c anu stiu nimic cu o asteptare de inca 2 saptamani. Pe 22 martie am "intalnirea"
Ioana_mami ce ai facut? S-a vazut ceva la tine? ca stiu ca avem aceeasi varsta a sarcinii..
Ce stiti despre gimnastica pentru gravide? Stiu ca se face dupa 12 saptamani, dar cunoasteti locuri und e se face calumea, profesionist? Eu stiu doar Giulestiul..
Seara buna va doresc
Ioana_Mami spune:
Da Siema ,
S-a vazut sacul in uter ...f mic 2 mm , si corpul galben ..ceea ce mi-a zis doctoru' ca e f. bine.Eu imi facusem toate analizele inainte in ianuarie si au iesit bine s-a uitat pe ele si cam atat.
Mi-a dat acid folic si no-spa ptr durerile de burtica...
M-a chemat iar pe 23 sa ascultam inimioare
Fericita +5
geniusamb spune:
Pupici la toate burticile!!!
Am venit si noi in vizita
Ca si date generice: UM: 02.02.2010 ; Am facut un singur beta hCG: 436 .. teoretic data nasterii ar fi 09.11.2010 insa asteptam un prim consult la medic pentru a sti sigur ca suntem in grafic..
Programarea o am pe 15.. eu la telefon am zis consult .. oi fi gresit?
O a doua programare o am pe 30 - Vladareanu
Sa speram ca va fi bine, deocamdata avem doar 5 saptamani si o zi :)
O zi frumoasa !!
[url=http://lilypie.com][/url]
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Bun venit fetelor! Eu imi doresc gemeni, e un lucru de care eram constienta ca se poate intampla cand am fost de acord cu transferul a 3 embrioni, insa sunt ingrijorata de diferenta de dimensiuni; dr zice ca cel mare e in grafic ptr varsta sarcinii, insa cel mai mic e in urma cam cu 1 saptamana. Si cele 2 saptamani vot trece greu.Noroc sa sapt viitoare vine in tara dr cu care am facut FIV si imi va face si el o eco si voi mai afla o opinie. |
buna
unde ai facut fiv si cu ce medic?
mirunam spune:
Bmb, la tine sunt mai grabiti, mie mi-au spus sa revin pe 30 ca sa auzim inimioara. Oricum am fost foarte bucuroasa ca am vazut saculetul la locul lui. Mi-a scapat si un "Vai ce frumos este!!!!" plin de entuziasm in fata unui punct .
Geniusamb bine ati venit! Cum ai pus chestia aia la semnatura, cu bbe??? E foarte frumoasa, vreau si eu
andreeacc spune:
Buna ziua, gravidutelor!
Mirela2, am facut FIV la Med New Life cu dr Ron-el.
BraveGirl , poti sa deschizi tu un nou capitol cu userul comun ?
Moshulik, multumesc de incurajari; am mai citit pe internet si am aflat 2 metode de a calcula dimensiunile normale ale sacului gestational si m-am mai inistit, pentru ca si cel mic ar fi in grafic.
Mirunam,
1.te duci pe siteul lilypie.com, dai click in stanga sus pe maternity&pregnancy,
2. alegi days & weeks,
3. select ticker format apesi next,
4. iti alegi fundalul (choose a scene), apoi next
5. iti alegi silderul (choose a slider), next,
6. iti introduci data UM si finalizezi;
7. apoi alegi HTML ptr semnatura forum
8. urmezi instructiunile de prin pagina 8 de la capitolul nostru unde am scris cum poti posta un link.
9. in final la semnatura postezi linkul cf instructiunilor de la pct 8 si ar trebui sa apara ceva cam cum e in semnatura mea la "asa creste burtica" ptr ca altfel tickerul lilypie nu apare la semnatura pe forum decat sub forma unei adrese lungi (exceptie facand cum se vede in momentul in care raspunzi la un subiect)
Poate parea complicat dar nu este; daca explicatiile mele te-au "ametit", scrie-mi PM si mai vorbim.
Andreea, mami de baiat si 5+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care