Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moshulik salutare fetele vreau sa va intreb (mai ales pe cele la a doua experienta0 ce simptome aveti si daca isi mentin intensitatea tot timpul ostresata Moshulik +5 |
Singurul simptom constant e oboseala....a.. si foamea ...in rest am din cand in cand greturi, si dureri de burta/spate. si am un simt olfactiv mai sensibil. Incearca sa nu te mai stresezi, ca nu face bine
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alina_1984 spune:
Urez si eu un bun venit noilor burtici!
Fetele care va ocupati de listuta, ne treceti si pe noi?
Alina, DN 15.03.1984, mami de Ruth 14.05.2009, 5 sapt, UM 29.01.2010, DPN 05.11.2010. multumim frumos
eu ma simt foarte bine deocamdata, ocazional in cursul zilei am senzatii de greata, dar asta nici nu se compara cu ce a fost la prima sarcina. si spun deocamdata pentru ca la prima sarcina abia dupa 6 sapt au inceput greturile...tare m-as bucura sa scap de data asta.
noi mergem sapt viitoare la doctor
Sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 4+
alina_1984 spune:
Aaaaa, si am uitat sa-mi schimb semnatura...de azi 5 sapt
Eu sunt un pic stresata cu kg....ink nu am reusit sa revin la greutatea dinainte de prima sarcina la vara o sa fiu cat o balena
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 5+
idalis spune:
Ioana_Mami, iti raspund la intrebari cu placere.
UM : 27.01.2010
Data ovulatie : 07.02.2010 (confirmata cu 2 teste de ovulatie)
Primul test "slab" pozitiv: 18.02.2010
Teste pozitive: 18.02-25.02.2010
Prima vizita la doctor: 27.02.2010. Confirmare sarcina la eco intravaginala + prima poza
Stiu ca am mers foarte devreme la doctor,dar mi-a fost teama de extrauterina si am vrut sa ma asigur ca e bine.
Urmatoarea vizita la doctor: 15.03.2010
Am DPN cred 03.11.2009 (calculat de mine),am sa vad ce calculeaza si medicul.
mairis felicitari!
Idalis, 5+
Madanic spune:
Idalis, Mairis bine ati venit, saricini usoare si bebei sanatosi.
Brave Girl trece-ma te rog si pe mine in listutza:
DN 10.10.1978, UM 29.01.2010, DPN 7.11.2010, mami de Isabella Andreea 14.02.2008
Mosulik, eu la a doua sarcina o duc mai bine decat la prima am doar o usoara greata dimineatza si sanii sensibili atat. Dar prima oara pana la patru luni nu puteam sa stau departe de baie. Oricum nu-ti face griji si nu mai incerca sa interpretezi simptomele.
Prima oara am inceput sa citesc tot ce imi cadea in mana. Asta combinat cu "ipohondra" din mine mi-a dat ceva cosmaruri exact in perioada de inceput. Am facut analizele de inceput de sarcina si chiar am incercat sa le interpretez ghidandu-ma dupa site, crede-ma nu aratau bine. Am fost la medicul de familie si aia m-a dat peste cap si mai tare. "Mama, tu le ai pe toate trebuie sa te gandesti ce faci!" se referea la Toxoplasmoza, citomegalovirus si toti balaurii aia pentru care te testeaza. Programarea la ginecolog o aveam o saptamana mai tarziu. Am plans in fiecare noapte de nu mai stia sotul cum sa ma consoleze. Ca sa ajung la ginecolog si el sa-mi spuna cu o fata foarte senina ca nu am de ce sa-mi fac griji, doctora de familie citise analizele gresit (cine Doamne iarta-ma ii scoate atat de invatati din facultate). Din momentul ala am zis ca nu imi mai fac griji decat daca doctorul imi zice sa-mi fac, si numai dupa cel putin doua opinii. Si crede-ma eu sunt un caz mai complicat pentru ca-s purtatoare sanatoasa de antigen HgBs (Hepatita B). Doctora de familie si asistenta de la Victor Babes care mi-a luat sange pentru niste analize de sarcina mi-au zis "Tu la ce te-ai mai apucat sa faci copii?". Mentalitate de cadru medical de doi bani, aici in US doctorul nu numai ca m-a incurajat ba chiar mi-a spus ca pot sa si alaptez fara probleme pentru copil.
Scuze de polologhie
Madalina
mami de Isabella Andreea si 4+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
BraveGirl spune:
Am completat listuta!
Astept datele celor care nu le-au dat.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ioana_Mami spune:
Multumesc Idalis ptr raspusul CLAR
Eu am avut UM 30 ianuarie , dar ovulatia imi joaca feste ...asa ca nu stiu cand s-a intamplat exact (banuiesc ca pe 14 februarie)
MA duc pe 9 martie la doctor , nu stiu daca se va vedea ceva...dar mai mult nu pot sa stau .
Fericita +4
idalis spune:
BraveGirl super listuta!
Am omis sa va dau DN: 31.10.1980. Anul acesta voi primi cel mai frumos cadou :
Idalis, 5+
andreeacc spune:
Mairis, bine ai venit! sarcina la termen, bebe sanatos!
BraveGirl , super listuta, multumim!
Moshulik, eu la prima sarcina am avut f usoare dureri de burta in primele 3 luni si o senzatie de greata f slaba si numai de cateva ori dimineata, tot asa pana in 3 luni....in rest nimic altceva.
La sarcina actuala am avut dureri de burta ca inainte de CM (mult mai puternice decat data trecuta) - spun am avut ca acum iau no-spa si nu mai simt nimic. Greturi n-am si sper sa nici nu le "cunosc", insa au inceput sanii sa devina mai grei si mai sensibili.
ancadragoman, mai este 1 luna in care poti sa ni te alaturi!
Andreea, mami de baiat si 4+
asa creste burtica