Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
moshulik spune:
Multumesc mult, fetelor pentru raspunsurile voastre promte!
ce sa fac, sufar de o combinatie rara de paranoia si ipohondrie
Moshulik +5
mairis spune:
Buna dimineata!
Va multumesc pentru primire si va urez si voua sa mergem impreuna pana la capat!
Eu mi-am repetat ieri testul Betahcg, la 4 saptamani si 3 zile, mi-a iesit 495. In urma cu 4 zile am avut 107,87 deci s-a dublat frumos din 2 in 2 zile.
Acum dilema mea este: sunt 2?
Mentionez ca am facut FIV si mi s-au transferat 2 embrioni in 22 febr.
La eco ma duc de-abia joi, 11 martie, si ma roade.... Nu prea mai am rabdare.
Am citit undeva ca la sarcina gemelara cresterea e mai mult decat dubla la 2 zile.... Stiti ceva?
Va pup!
Irina, +4
alinushca spune:
Hello!
Am un test cald de sarcina . Nu imi vine sa cred. Sper numa sa raman printre voi ca mai am 2 sarcini pierdute la activ. Si deocamdata nu am fost la medic si nu iau nici un tratament ca m-a luat total prin suprindere sarcina asta. Dupa calcule ar trebui sa fie 2 Nov DPN-ul. Mai am un baietel de 1 an si 4 luni pe care inca il alaptez din plin.
Va doresc la toate, din toata inima, bebelusi sanatosi!
Mami de (28.10.2008)
BraveGirl spune:
Alinuscha, bine ai venit! Banuiam eu ca o sa te inscrii la odisee, dupa ce ai intrebat de sani. Felicitari si o sarcina usoara!
Eu am bagat no-spa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Mairis, felicitari pt rezultat! Si eu stiu ca dc sunt 2, creste mai mult betaHcg-ul.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Alinuscha, bine ai venit! Banuiam eu ca o sa te inscrii la odisee, dupa ce ai intrebat de sani. Felicitari si o sarcina usoara! Eu am bagat no-spa. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 5+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Multumesc frumos! Dar sa stii ca eu cand intrebam de sani nu credeam ca as putea fi insarcinata. Am prestat cu 6 zile inainte de ovualtie. Stiu foarte exact pentru ca mi-am luat temperatura bazala si mi se pare o metoda foarte buna. Nu prea imi venea mie a crede ca e posibil sa supravietuiasca niste gigei bine intentionati atata vreme.
Mami de (28.10.2008)
alinushca spune:
Am recalculat si cred ca e cam 13 Noiembrie DPN. UM 26 ian si DN 26.12.1982. Pt listuta
Mami de (28.10.2008)
BraveGirl spune:
Alinushca, te-am trecut. dc ai avut UM 26 ian, DPN-ul e cam 2-3 nov.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
moshulika, nu vrei sa ne dai datele sa te trecem in lista?
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2