Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
jeni_h spune:
Dayanara si Honey, mie imi face cam rau mirosul de clor. Incep si tusesc de la el si ma cam ineaca mirosul. Reactia asta o are asupra mea, poate si din cauza astmului pe care il am, nu suport prea bine anumite chestii. Eu doar v-am atentionat, just in case .... 
scuze ca raspund mai greut dar mi-a venit sotiorul acasa si stau dupa fundul lui prin casa ca m-am cam plictisit singura toata ziua. Noroc ca va am pe voi cu care mai schimb impresii ![]()
va puuup pe toate
39+
Sarah Maria
honeybaby spune:
Marsy - in curand scoatem agitatele
Miria - si cat vrei sa-l ti in scutecul ala? Eu am o gramada de new born. Acum vad daca creste prea repede o schimb de 5 ori pe zi macar sa apuce sa le ia odata![]()
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Irina (yaia)
n-am avut habar ca te-am blocat din nou in a crea capitolul nou! Imi mergea greut net-ul si abia ce intrasem pe forum! Abia dupa ce a zis Denisa sa scriem bolduit (eu tot de la ea am invatat) m-am intors la vechiul capitol sa citesc cine anuntase inainte! 
Marsy bafta sa ai un travaliu scurt si cat mai putin dureros si o nastere pe masura! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Denisa frumoasa rochita!
S-o poarte Maya sanatoasa! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Lara spune:
Marsy, tu vrei sa-mi nasti online, ha? ![]()
Asa am cam nascut eu, acu 7 ani, numai ca eram la spital cand eram pe contractii. Si ma sunau fetele si stateau ce chat pe DC si relatau una celorlalte
Cand ma apuca vreo contractie mai serioasa, ziceam ca trebe sa inchid ca mai vine unaaaaa..
Doamne ce amintiri..
Si dupa ce-am nascut, eram inca pe masa, ma cosea moasa si eu vorbeam cu ele, le dadeam ultimele detalii.
Sa ne tii si tu la curent, k?
Nastere usoara, cred ca e aproape
Sa fii curajoasa, da?
go Marsy!!
Lara,
35 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
annya9 spune:
Marsy, eu cred ca ar trebui sa te cam pregatesti, mai ales daca contractiile sunt asa dese...
Miria! Mii de multumiri pentru sustinere!!!
31+
Radu Alexandru
poze
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Am fost si noi la dr. azi! Bebe a crescut are 1466gr acum la 31+, la 28 de saptamani si ceva avea 1100gr. Placenta e ok, colul e inchis, totul pare in regula. Urmeaza sa fac dupa 7 martie morfofetala de trim. 3, unde va veni si un cardiolog (iar o sa stau cu emotii...ca de altfel toata sarcina...), iar pe 25 martie am din nou control si analize si planificam si data nasterii...eu merg pe ceza. A fost cineva la babyexpo? Ce-i pe acolo? Preturi avantajoase...sau ...??? 31+ Radu Alexandrupoze |
Felicitari pt vestile bune! Sa fie tot asa pana la marea intalnire.

Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marsy_baby Felicitari noilor mamicute pt bebelusii lor! Multa sanatate![]() Eu am fost la Dr, fetita e bn are 3.6kg,am putin lichid amniotic,col sters,si pe cand am ajuns acasa am obs ca am eliminat dopul gelatinos cu ceva cheaguri mici de sange,e ceva normal? Si acum am o stare permanenta de greata , si astept sa mi se regleze contractiile(care sunt cam dureroase)...poate micuta mea da semne de venirea pe lume ...va pupic pe toate...m-am descarcat si eu putin in fata voastra39+ Daria Marcela |
Cred ca Daria e pregatita sa va cunoasca! Scot o
asa de incurajare.. dar astept si momentul concret. 
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Jasmine spune:
marsy - mai astepti???ce????
e clar ca e momentul pt 

ina - uite ca se mai intampla si minuni,daca si la tine si la Lara s-a ridicat placenta cand nu prea mai sperati;bravo!
34+ 
jeni_h spune:
Vedeti mai fetelor ca nu sunt eu urmatoarea? ![]()
Hai Marsy ca scot agitatele. Sa ai nastere usoara!!!

39+
Sarah Maria

Si acum am o stare permanenta de greata
, si astept sa mi se regleze contractiile(care sunt cam dureroase)...poate micuta mea da semne de venirea pe lume