Felicitari Nikolici si Ioana_Mami!Aspirante (449)
Raspunsuri - Pagina 5
Katy82 spune:
Neata fetele! Ia poftiti la un ceai, laptic si o . Eu sunt la serv de la 7. pe toate si astept vesti bune! Nikolici cand vi din concediu liniutele la raport, drum bun!
Corina felicitari inca o data!
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
De martisor imi doresc un !
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetele
Poftiti la cafeluta,ceiuc,laptic si www.field-fare.com/assets/images/Californian_Fruit_Salad.JPG" target="_blank">O salata de fructe ca e numai buna de dimineata
pe toate fetele.Va doresc o zii frumoasa
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
ukume24 spune:
.Buna dimineatza fetelor,
Eu seara dupa cum v-am spus nu prea pot intra ca acasa e sotul la v\calculator si cam greu il ridic de la el.
Dar dimineata cand vin la serviciu recuperez
Nikolici hai cu vestile bune.
Eu mai am un picutz pana ar trebui sa vina rushii.Luna asta sunt hotarata sa iau vestile asa cum vin, fie bune sau rele.:)
Cine se mai testeaza zielele astea? Paula tu nu cumva esti pe ultima suta de metri? Luna trecuta am 'suferit' amandoua in acelasi timp nu?
BraveGirl spune:
Neatza!
de molipsire!
Paula, ce-mi faci?
Pe mine m-au lovit rau poftele. Si la Arianna pofteam, dar nu asa. Acum parca mi se umfla limba, salivez
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
PaulaFrida spune:
Ukume eu am fost la dr si am aflat cauza intarzierilor masive,
Diagnostic:sindrom de ovare micropolichistice,
Rezultat examinare:uter de 72/32 cu endometru cu grosime maxima de 6 mm
ovar stg. 30/33
ovar dr. 29/25,ambele cu ecostructura micropolichistica
Tratament 3 luni cu microgynon.
Peste 3 luni iar la control,daca e bine,ne putem apuca de treaba si in septembrie il vedem pe la eco.
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
Katy82 spune:
Paula ce buna a fost salata
Corina lasa mai bine pofte decat
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
De martisor imi doresc un !
camcris spune:
Katy, Paula multumim de tratatie
Buna dimineata
Fetelor am si eu o intrebare: cat timp se face tratamentul injectabil cu polidin? (eu am auzit ceva de 3 luni 2fiole/zi timp de 10 zile).
ellenii spune:
Neata!
Ukume, felicitari pentru atitudine!
Cosmi va fi si pentru noi . Fiecare lucru la momentul lui...
Paula, stiu ca sunt destul de controversate AC-urile in tratamentul SOPC. Si eu am fost suspecta de asa ceva, dar dupa ce am facut dozarile hormonale nu s-a confirmat diagnosticul pus in urma echografului. Citeste la subiectul despre PCOS (Sopc la noi in Romanica)si ai sa vezi cu ce usurinta unii medici pun acest diagnostic doar pe baza observatiilor facute la echograf si cu aceeasi usurinta prescriu AC, desi nu rezolva mare lucru in cazul de fata si fac mai mult rau. Iar Mycrogynon sunt niste ac destul de vechi cu continut mare de hormoni. Eu am luat mycrogynon in 2001- 2003, dupa care am trecut pe Yasmine, care sunt mult mai ok. Iar medicii care stiu cu adevarat sa solutioneze cazurile reale de PCOS nu prescriu AC.
cos_minutza spune:
Neatza
Mama Paula ce salata
Corina dupa cu zicea si Katy mai bine sa poftesti decat sa te simti rau
Katy tare harnica esti,de la 7 la servici!?Eu sunt libera azi si abia acum m-am trezit
Camcris din cate am inteles polidinul de fac cate 2 pe zi in primele 5 zile de ciclu,sper ca am iteles bine.Poate intra Katy si iti explica ca ea face polidin.
Didi
O zi frumoasa si usoara va doresc!!!La Oradea e un timp frumos de primavara
In 2010 sa dea Domnul sa fiu
cos_minutza spune:
Stiam eu ca am uitat pe cineva
Ukume Eu iti tin totusi pumni poate vine
Ellenii ai multa dreptate in ceea ce ai scris(si mie pe baza de ecograf mi-au pus diagnosticul).SI eu stiu ca in cazuri de ovare polichistice(chiar daca nu trebuie) se prescrie Dyane 35 sau YazAcum ma gandesc ca fiecare medic cu ale lui!Paula sper sa scapi cat mai repede de chistulete si sa vina cat mai repede
In 2010 sa dea Domnul sa fiu