Felicitari Nikolici si Ioana_Mami!Aspirante (449)
Raspunsuri - Pagina 4
Joy21 spune:
Nikole, in caz ca nu au venit rusii (sa stea la mama lor!):
II
Te pup si vacanta frumoasa! (PS: Ne mai scrii, nu ne lasi asa in suspans, da?)
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Corina, gata esti mamica de doi bebei (chiar daca al doilea e in burtica)!
Unde ai gasit test digital?
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
BraveGirl spune:
Nikole, vacanta placuta! Te asteptam cu vesti bune!
Joy, sotul l-a luat, cred ca de la o farmacie de la Mega Image-ul de la Liziera (langa Scoala Americana).
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Buna, eu am facut un test clear blue digital. Mi-a aratat in cca 10 sec cel mai frumos + din viata mea ...am avut emotii pt ca scria ca dc il faci inainte de ziua in care ar trebuie sa-ti vina, trebuie facut cu urina de dimineata, iar eu l-am facut pe la 14. l-am pozat si il rog pe sot poate pune o poza pe net. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 3+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Felicitari! uite ce iti scot de la naftalina:
Moshulik +4
nikolici spune:
Multu fetele, va dati seama ca anunt daca e ceva.
joy nu au venit rushii, dar ii stiu eu pe ei, sunt niste smecheri si ma pot pacali usor.Sper sa fiu kinder, incep emotiile deja, poate deturneaza avionul maine ca-i sparg.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
cosminuta tu mereu ai o vorba buna pt. toate fie ea si majoreta.Multu mult!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
didi32 spune:
hai c-am aparut si eu, cu chiu cu vai am dat sotu' la o parte de la calc. Nikolici tinem pumnii sa vezi dublu maine si scot si eu motzatele pt tine!
in devenire
didi32 spune:
Fetelor ati plecat toate? Atunci va urez si eu noapte buna si vise frumoase!
in devenire