Sporuri de ... toamna...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ca bugetar ce ma aflu,sunt perfect de acord ca alea sunt niste sporuri nesimtite!Cum pana mea sa ai spor de refacere dupa ce ai venit din concediu????
Eu tot stau si ma minunez,cine draq avea sporurile astea?Ca si primele de concediu,si tichete de vacanta si..si..si..ca eu si al meu sot,bugetari amanadoi,n-am vazut asa ceva de j'de ani de cand lucram!
Chiar asa,ce-o mai fi cu tichetele de vacanta ale Nuticai?

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_s
...avea omu' un tabel din care reiesea ca 102 din 160 de angajati ai sai au sal sub 1000 RON ( fo' 20 aveau intre 400-600 RON).

400 lei? Dar cat e salariul minim?
Si care-i diferenta intre salariu+sporuri si venit? Nu-s tot la fel platite din buget de stat?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Sotul meu e in soc de cand a auzit de "sporul de refacere dupa concediu"- pana sa citesc aici am crezut ca abereaza! Plus ca el e bugetar si se cam oftica " cum domnule a existat sporul asta si nu mi l-au dat si mie"- ca doar suntem romani nu? Nelamurirea lui mare e "de ce mai plecau aia in concediu daca trebuiau sa se refaca dupa el saracii"!

Mai auzisem ceva de " spor de zambet" sau cam asa ceva! Totusi cred ca toate sporurile astea sunt aberante! ( poate asta cu prafu sa mearga, cat de cat dar sa fie ceva echivalent cu conditii grele de munca )!

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali
cel mai „nesimtit"

Spor de refacere dupa concediul de odihna
Spor de toamna
Spor pentru transportul in concediu
Spor pentru xerox
Spor pentru ziua localitatii

Sporurile astea depasesc limita bunului simt cu mult.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

spor de criza nu se da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

spor de criza nu se da?

Asta se ia, nu se da !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Am vazut ca se rade pe seama sporului de xerox. Chiar si un doctor glumea pe la televizor ca mai degraba pronuntia cuvantului xerox este riscanta pentru sanatate

Ei bine nu e deloc asa. Fotocopiatoarele si imprimantele laser produc ozon in cantitati semnificative. Mirosul specific ce apare in timpul operarii acestor aparate este dat de ozon. Ozonul este un gaz toxic!.

Sper ca in nici o institutie bugetara nu exista nefericiti care toata ziua fac copii xerox inchisi intr'o camaruta. Cum? Exista!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Am vazut ca se rade pe seama sporului de xerox. Chiar si un doctor glumea pe la televizor ca mai degraba pronuntia cuvantului xerox este riscanta pentru sanatate

Ei bine nu e deloc asa. Fotocopiatoarele si imprimantele laser produc ozon in cantitati semnificative. Mirosul specific ce apare in timpul operarii acestor aparate este dat de ozon. Ozonul este un gaz toxic!.

Sper ca in nici o institutie bugetara nu exista nefericiti care toata ziua fac copii xerox inchisi intr'o camaruta. Cum? Exista!?

Come to the Dark Side. We have cookies!

Xenocid, exista si in institutii private astfel de nefericiti. Doar ca ei saracii n-au cum sa ceara nici un spor.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Tare as vrea si eu sa intalnesc bugetarii aceia care iau atatea sporuri, sau care au luat unul din sporurile scrise mai sus. E trist tare cum sunt bagati toti in aceeasi categorie, cum se exagereaza la greu pe salariile inexistente. Nu stiu daca e cineva atent cand se discuta ca sunt functionari cu salarii de 650 de lei, sau altii care iau dupa 15 ani de munca 1200 de lei si lucreaza in servicii unde nu poti taia frunza la caini.
Ca tot veni vorba impozite si taxe platim toti, indiferent ca lucram la stat sau la privat. Ca o explicatie de ex. ptr. acel spor de praf, am inteles ca s-ar referii la cei care lucreaza in arhive. Oare cat inseamna un spor de 5, 10% la un salariu de 800 de lei. Mult, f. mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Eu sunt beneficiara a doua sporuri din cele mentionate: cel de praf si cel pt transportul in concediu.
Cel pt transportul in concediu se da numai daca te deplasezi in tara, nu si strainatate, se acorda o data pe an, iar suma maxima este de vreo 350 RON, depinde de distanta dintra localitatea in care te deplasezi pt efectuarea concediului si cea in care domiciliezi.
Sporul de praf se calculeaza in functie de nivelul salariului de baza. Acesta se da lunar si este in procent de 10%.
Acum sa nu dati cu rosii in mine pt aceste sporuri, nu eu am cerut sa se acorde, bineinteles ca ma bucur ca iau acesti banuti
De restul sporurilor nush nimic, dar cel de refacere dupa concediu este chiar tare.

mamica de fetita si 28s+ cu

Mergi la inceput