Romanii din Marea Britanie (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani doamnelor!

Bine ai revenit Luna, ma bucur ca v-ati distrat!

Cirstea, Doamne ajuta sa vina bebe cat mai curand la sora ta.
Ieri am fost intr-un magazin de haine si tipa care statea la cabinele de proba avea 3 bebei la purtator.
Si tot ieri am aflat ca o verisoara de-a mea care a pierdut doua sarcini in trecut e acum graviduta din nou, in sfarsit, si ma rog si eu pt ea sa fie bine acum, sa il vedem pe bebe la toamna.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile bune.O sa aflam peste 2 saptamani.Abia astept sa fiu si eu tusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dragelor,va zic si eu la multi ani cu intarziere !
Eram sigura ca am scris deja aici dar la cat sunt de aiurita in ultimul timp se pare ca am uitat!

Cristina,tin pumnii pentru sora ta sa ramana graviduta!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Vroiam sa va spun despre centrul Tumble in the Jungle, in nord estul Londrei zona Wood Street, noi am fost la un eveniment acolo si ne-a placut mult, e o zona spatioasa de joaca, are si un bufet de unde putem lua un suc, o cafea, chiar si mancarica pt copii, spatiul de joaca e si pt mici dar si pt mai maricei, mi se pare un loc bun pt intalnirea noastra si evitam si aglomeratia din centrul Londrei, plus ca au copiii treaba lor si putem sta si noi de vorba.
Aruncati un ochi aici:
http://www.tumbleinthejungle.co.uk/index.asp
costa 3.50 intrarea pt copil si 1 pt adult.

Dati de stire daca va place ideea sau daca sa mai cautam.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Andra, mie imi place locatia. E si ok din punctul de vedere al posibilitatilor mele de a ajunge acolo. Acum, vad ca au si parcare ,deci e bine. Ramane sa va hotarati la data, si daca o sa fiu in Uk atunci, vin cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra pt mine e ok locatia, e si relativ aproape, eu si parcare, perfect.

Eu sunt data peste cap despre subiectul de la Generale, despre Carmen, era colega de odisee cu noi, nu a mai postat demult, evident acum realizez ca din lipsa de timp.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Luna bine ati revenit sa va fie de bine concediul.
Da am citit si eu de Carmen.
Mota e fain un soft play area, dar din experienta mea e bine sa mergi cam de dim de la prima ora, ca apoi se cam aglomereaza si de ex cum e Ari mai micuta cam o calcau restu mai mari in picioare ii blocau pe astia mici pe sus si etc si evident parintii citeau ziarul si ii durea undeva ce faceau cupii si asta aici la noi in afara dapai in Londra unde sigur e mai aglomerat.
Eu am fost in diferite zile la dif ore si dintre toate dum dim a fost mai linistit. Na imi zic si eu parerea ignore me daca vi se pare ca delirez.
Carstea tinem pumnii sa fie bine.
Cam atata ma dus neuronul.
Pupam trupa.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Mada, noi am mers intr-o zi in care au organizat cei de la council un family event si au fost peste o suta de copii in cele doua sali (cea de la parter e mai mare, la etaj mai mica), chiar si in aglomeratia aia astia mai mici ai nostri s-au descurcat f bine (a mea plus doi prieteni de 1 an si 3 luni, respectiv 2 ani si 2 luni). Intrau si parintii dupa ei daca ramaneau cei mai mici blocati pe tuneluri, m-am bagat si eu cu Theo chiar si la zona cu mingiute. Nu as putea sa iti spun cum e intr-o duminica obisnuita dar ma gandesc ccc ca nu are cum sa fie mai aglomerat decat in ziua in care am fost noi.

Nu am inteles daca esti de acord cu locatia sau nu (si daca veniti sigur), avand in vedere ca o sa ne vedem probabil in jurul pranzului intr-o duminica. Daca nu, si ai sugestii, te rog spune ca sa hotaram cat mai repede.
Alina, Cristina, voi veniti si cu sotii?
Cine mai vine? Hai sa facem o lista.

Am citit despre mamica in coma, am ramas fara cuvinte, parca nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. Ce fel e viata asta...

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andra eu de venit vin oriunde nu conteaza, numai ca fetele mele dorm la pranz inca, de la 12-1 la 3-4, acuma na daca se face in jur de pranz pe Ari sa zic ca o tin treaza, da pe Ami tre so las acasa ca ea fara somn e jale, nu mai am cu cine ma intelege, da na nu tre sa va schimbati din cauza programului nostru, daca e sa fie la pranz vin ori cu Ari ori singura.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Ups, ai dreptate Mada, ca si a mea doarme de la 2-3 asa cateva ore bune.
Sa ne vedem mai devreme? pe la 11 asa?
Sau mai tarziu, pe la 3-4?
Cum ziceti si voi...centrul e deschis pana la 6.30 parca.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput