Romanii din Marea Britanie (23)
Raspunsuri - Pagina 18
ella_64 spune:
Mada, am vazut in graba 2-3 fotografii cu fetitele. Sunt niste ingeri! Frumoase de nu se poate! Sa va traiasca si sa fie sanatoase.
Mult succes la scoala!
Letitia, cum a fost petrecerea fiului tau? Sper ca v-ati distrat si voi, nu numai copiii.
O duminica placuta tuturor !
adelyna spune:
Ella_64 o duminica placuta si tie.
Mada ai o familie frumoasa,sa va traiasca fetitele si sa va aduca numai bucurii.
Noi ne pregatim de vacanta(duminica viitoare)si am inceput sa impachetez deja cate ceva.Cred ca fac asta mai mult de nerabdare ca timp mai am .
Va pup si eu si va doresc o zi linistita.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
adelyna spune:
Ella,mergem in Tunisia(Sousse).
Sper sa fie frumos,poate mai cald decat prevad.O sa incercam sa facem si cateva excursii,mersul pe camila este primul pe lista fetelor,mai ales cea mare.In rest plaja,joaca,odihna.
Daca ati fost in vacanta in Tunisia astept cu nerabdare sa-mi povestiti cum a fost,orice informatie imi este utila.
Noemi 2 ani
Letitia1 spune:
Ella, petrecerea a fost frumoasa, iar tortul a fost un hit mai ales cu cei "batrini" ca alora mici tot cheesecake-ul le place.
Adelyna, eu n-am fost in Tunisia, dar "m-am dat" cu camila. Nu mi-a placut deloc, era foarte inalta si se misca in toate partile si miroasea foarte urit si scuipa. iar cea din fata noastra (ca mergeau in sir indian) facea tot timpul pirt. Ce sa-ti spun, deabia am asteptat sa ne dam jos. Fiu-meu avea numai 3 ani atunci dar a fost si el oripilat de lipsa de maniere a camilelor. Asa ca asteapta-te la ce-i mai rau de la ele.
adelyna spune:
Letitia m-ai distrat tare cu mersul pe camila.O sa fie ultimul pe lista atunci.Pe unde ati mai fost in vacanta si v-a placut cand baiatul era mai mic?
Noemi 2 ani
ella_64 spune:
Adelyna, eu nu am fost in Tunisia, dar a fost o prietena si i-a placut mult, mai putin mersul pe camila, despre care a avut aceleasi comentarii ca si Letitia. Eu va doresc vacanta placuta si distractii din plin.
Letitia, ma bucur ca petrecerea a fost reusita. Sunt sigura ca celor mici le place mai degraba cheesecake, dar nu ai cum sa pui lumanarile in el/ea/it ; nici nu stiu ce gen sa ii dau asa ca las pe fiecare sa aleaga ce doreste.
Letitia1 spune:
)Adelyna, am fost in toate insulele canare si ne-a placut enorm. Clima este minunata (nu asa de cald vara ca in Grecia de exemplu) iar primavara si toamna e de vis. In Fuerteventura ne-am tras cu camila. Si iarna e fain, dar risti niste ploi. Am fost in Cipru cind baiatul avea 2 ani dar a fost cam cald dupa gustul nostru si era mai. Am fost si la Disneyworld Orlando, i-a placut dar a fost al dracului de obositor (mai ales pentru mine. Recomand tuturor insulele Canare.
adelyna spune:
Multumesc mult Letitia,in Lanzarote am fost si noi anul trecut in ianuarie si temperatura chiar a fost de vis(doar o zi cu putina ploaie).La asta ma gandeam si eu atunci ca au cea mai buna temperatura,niciodata nu scade sub 20 grade si nici nu depaseste 30.
Anul asta am vrut doar sa incerc si altceva .Prea multe ore cu avionul nu ma avantajaza deocamdata ,ceva gen US.
Motanik,scuze daca ai scris si nu am citit,ce ati mai facut,parca tu spuneai ca ati vrea sa va intoarceti in Ro.
Noemi 2 ani
motanik spune:
Adelyna, vrem, dar nu stiu cand o sa se concretizeze, la situatia de acum din Ro trebuie sa fim nebuni sa ne intoarcem. Avem insa curajul sa deschidem o mica afacere acasa, dar cu noi la distanta, sa vedem ce-o iesi.
Vacanta placuta!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson